Коментари - Android в колите на Audi, GM, Honda и Hyundai | IT.dir.bg
назад

Android в колите на Audi, GM, Honda и Hyundai

Google се е споразумял с четири водещи световни автомобилни компании операционната система Android да бъде използвана в компютрите на колите, които те произвеждат.

Обратно в новината

Коментари - Android в колите на Audi, GM, Honda и Hyundai | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мдааа, наистина, няма да е много лесно да го преживят зомби-гъзарите... да си купят яйфон последен модел, а на уауди-то дисплея да ползва андроид... то коя ли мацка ще им върже тогава... милите те ми зомбита...

Не се тревожи, още миналта година BMW, Toyota, Audi, Honda, и Land Rover обявиха официално, че ще интегрират изцяло iOS и Siri в новите си автомобили, които ще се появят през 2015 г. Така че е вярно, че евтинките колици ще си ползват безплатната ОС, все пак те се купуват от същите елементи, които си купуват евтинки пластмасови телефони.

Хубаво е, че горепосочените марки са замислили модели и за по-бедните и без особени изисквания към качеството потребители ;)

освен Хюндяй, другите споменати автомобилни производители не са евтини марки за хора без особени изисквания. Така че, или говориш ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, или разбираш повече от всички други (вкл. Гугле и ауди-мауди), което не е вярно, понеже си зомби.

Ако искат могат да инсталират Андроид във всички коли. Apple като пуснат колата си и други коли почти няма да има, освен, разбира се в бедните държави и най-вече сред озлобените мързели, които завиждат, че не могат да имат качествен телефон

За сметка на това iOS ще бъде ОС на най-новите Москвичи :)

на най-новите iМосквичи

Супер, като знам, че ти трябва 4 ядрен процесор за да крета що годе Андроида, очаквам коли с по 2-3-4 двигателя.:):):);)

Моя лети на 1 ядро. Ама то не става само с писаници в нета, трябва и малко акъл :)

Лети баба ти. Явно трябва и други ОС да пробваш.

Знаеш ли, от 15 години помагам на хора, които ми се оплакват, че са им бавни/бъгави компютрите и телефоните. Най-често се оказва някой идиот, който е ходил на сайтове където не му е работата, цъкал е на линкове дето не разбира на къде водят, свалял е кракнати програми и апове без да мисли... И после като омаже работата и се напълни с вируси и троянци му е бавен я уиндоуса, я Андроида.

остави го , свикнал е с Ios, където просто нищо не ти дава да правиш, и съответно няма как да го омажеш. Проста идея, но ефективна и възхитителна за стадото :)

И аз така, само че от повече време. И знаеш ли хора които си прецакват WIN a, като си вземат МАК и не ми се обаждат повече за проблеми, а за да пием по бира, да поприказваме. А пък и на мен ми остава време за други деиности. Някак си сами се оправят с ъпдеити и нови версии на ОС, неща за които преди са търсили помощ. Защо така става ти кажи, аз няма да изкавам становище.

добре, че не е Ios, че ще трябва jailbreak за да можеш да си въртиш волана!

Не, за въртенето на волана Apple ще имат патент и никой няма да може да го ползва, ако не си плати.

Ще имат патент, но воланът ще е с формата на правоъгълник със заоблени ръбове. За сметка на това ще е от лъскав алуминий.

А пък службите ще знаят нон-стоп за вашето местонахождение.

ще знаят чушки

Такива чушки като международните скандали с подслушванията от НСА ли? Хора, които доброволно се отричат от свободата си не ги очаква светло бъдеще.

Само ако си интересен за тях. Това и сега си го могат.

Ако си в кроткото стадо.

Хахаха! Олеле! Значи от посочените марки да не купуваме, понеже се очаква непрекъснато ресурса на двигателя да се изхабява за ненужни задачи, да зациклят и да искат често преинсталиране. Те тамън МС се оправиха и тия па халтаци кацнаха на бъгавата ОС. А, честито! :)))

Оф, ясно какъв си разбирач щом според теб екраните на автомобилните навигатори управляват двигателя...

Добре е и ти да не караш кола, че главата ти е доста бъгава, зацикля и ръси глупости.

ttt и 75 - много сте зле и двамата. Пълни идиоти!

УЖАССССССС Ще се бъгват ще циклят и ще трябва нон стоп да ги рестартираме и преинсталираме :( Дано поне БМВ и МЕРЦ да сложат iOS...

Не знам за какво ревеш - Гугъл имат кола, която се кара сама и със сигурност е по-добър шофьор от теб.

За BMW нямаш шанс - вързани са с M$. Швабите пък са известни като скръндзи, както шотландците, и едва ли биха се набутали да плащат на плод-зеленчука. iOS чакай в някоя количка за блондинки.

Нормално - Андроида е по-добрата ОС - с повече възможности, по-отворена към клиентите, по-надеждна, по-разпространена и не така шпионска като ios ! Логично е ориентираните към клиентите ОС да просперират, а не ios, която е създадена основно за да носи печалба на епъл ! Да очакваме ли скоро и автомобил от епъл - нещо като i-car - само тогава ще могат да си пробутат ios !

Олеле, с какво си се напушил бе пич??? Ако не си наясно iOS e най-защитената ОС в момента, а именно Гугъл ги съдят за злоупотреба с лични данни. След десетдневан мъка с Глакси С4 за пореден път се убедих, че това не може да е операционна система и Галакситата не може да са телефони - виждат се шевовете от калъпа, в който са изливали пластмасата на корпуса, ОС-а е пълна скръб - хиляда ъпдейта трябваше да изчакам преди да почна да работя с телефона, ако не си работил с iPhone може и да не забележиш, но и при скролване на уебстраницитие се усеща, че не е толкова гладко колково в iOS, вероятно са милисекунди разлика, но са осезаеми. Да не говорим като влязох в Плей Стора ми показа предупреждение, че можело да хвана зловреден софтуер, теглейки си приложения от него. Егати сигурността, евала. Изобщо всеки, който ми разправя врели некипели как Андроид ставал, че и бил по-добър от iOS, може да го посъветвам да се събуди ;)

айде айде ..''посмали манго'' казват старите хора. Толкова си и работил с Галакси.

затова ли Обама е с Блекбъри???

малииии ти сигурно и наносекунди усещаш

Чудесно ще можем да хакваме Аудита по светофарите:)

А Москвич ще използва i os в колите си,запорожец и той водел преговори:))))))

Само ако аудито го кара турбо гъзар, който си купува скъпа кола, но си сваля приложенията за телефона от руски торент сайтове.

А? Ама защо не iOS, нали е най-добрата операционна система?