Бил Гейтс финансира домашен тест за коронавирус

Резултатите ще стават ясни за два дни, обещават от семейната фондация

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс финансира домашен тест за коронавирус | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

Най-големия! За такива каузи си купувам W.

като не дава пари - ЛОШ ЛОШ ЛОШ като дава пари - ЛОШ ЛОШ ЛОШ Важното да е ЛОШ, щото е богат. Ама ще продължим да му крадем труда. Ние сме Робин Хутовци... скапаняци зависливи. Кажете едно БЛАГОДАРЯ БЕ.

А бе искам да те видя как БЛАГОДАРИШ на един такъв, дето първо те трови а после се прави на благодетел като ти ПРОДАВА лекарството. Ако не си се светнал фармацефтичната промишленост отдавна задмина военната по приходи. А с напредването на науката в посока нанотехнологии, генно инженерство и т.н. просто не ми се мисли. Няма лошо да има прогрес разбира се, но когато няма морал и всичко е позволено в името на парите - лошо. До тук в историята не виждам някой дето е захапал яко кокъла да се откаже ей така... в името на доброто...за хората. Примери бол.

Кой те трови па тебе бе???? Дай ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО за дуимите си. ЕДНО ЧЕ БИЛ ГЕЙТСТ ТЕ ТРОВИЛ!!! Като вземете да се измисляте, па се збравите. Тровил те бил. Гейтс бил фармецефт??? Ти добре ли си? Фондацията му спонсорира този и онзи който работи ЗА ХОРАТА, за БЛАГОТО НА ХОРА. Не ти произвежда Кинжали и свързвукови оръжия - това ли ти е проблема??? Нямал морал???? Кой има по-голям морал - този който спонсорира лекарства или този които спонсорира оръжия? В много изкривен свят живееш нещо. добре е да идеш на доктор. Примери имал . ДАЙ ПРИМЕР ДЕ. АМА ТОЧНЕ ПРИМЕР И ТО ИСТИНА, а не дето си чул нещо си някъде си, ама незнаеш от кой и къде да се провери ТОЧНО.. Ей там.. някъде в нета пишело нещо си. Нали? Марш от тука.

ро докат тръгне...

Няма да се учудя ако тоя палячо стои в основата на тая корона истерия. Жалко че хора с такива възможности се самозабравят и насочват усилията си в тотално грешна посока.

Глупак, тоя точно дарява милиони...даже милиарди в медицински иследвания, Я за борба със СПИН, я за борба с рака.... Малцина са като него.

А бе не бързай да обиждаш... Това заиграване с ваксините, които "успешно" неговата фондация тества в Африка понамирисва яко. Освен това точно той се напъваше преди 2-3 години да заплашва света да се ваксинира, че видите ли следва пандемия. Ами ето и резултата. А и още нещо...ако не си осведомен, Били е от хората заинтересувани да се понамали малко населението на Земята. Така, че не бързай да му слагаш ореола, освен ако не си от ония дето смятат, че за всяка кихавица трябва да си навират какви ли не ваксини в тялото!

Преди години фондацията му започна да разработва ваксина за 50 цента за африканските държави. Вдигна голям шум. И да, направи го. Всички изпаднаха в екстаз - какъв алтруист, какво чудо! После се оказа, че той е спечелил милиарди от тая ваксина. Междувременно беше продал голяма част от акциите си в Microsoft и ги беше вложил във фармацевтичната индустрия.

Не сакам да съм добре. А Вуте да в зле. Не го е срам. Да печели пари С 50 центови ваксини. Гаден капиталист