Facebook с удар "за пред камери" срещу Huawei

Решението на социалната мрежа е изцяло символично

Обратно в новината

Коментари - Facebook с удар "за пред камери" срещу Huawei | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марк Цукерберг е внук на Дейвид Рокфелер, какво друго може да очаквате? Под чие ръководство е САЩ от десетки години? Има ли нещо случайно в Google, Facebook управлявани от евреи? Създадени за шпионират всички хора по целия свят? Да не говорим за 9/11 и други случки... Колкото до Huawei, те са наистина самостоятелна китайска компания и лидер в мобилните телекомуникации. Мобилните телефони в началото бяха съвсем отделна фирма от Huawei, но после бързо взеха лидерството и при мобилните телефони. Американците изостанаха с години вече от Huawei и не могат да понесат това, както във всичко друго ползват каубойската политика на револвера и стрелбите по другите. Но както виждаме, войните вече не могат да бъдат победни за САЩ, дори със Сирия, Иран, за Китай въобще не става въпрос. Същото е и с икономическите войни, САЩ ще ги загубят. В случая с икономическата война с Китай не могат да разберат, че Китай и цяла Азия вече произвежда всичко, потребявано в САЩ и това производство не може да се върне обратно в САЩ никога. В Европа вече не се произвежда дори един лаптоп, в САЩ положението е същото (с изключение на Dell), както и при мобилни телефони, всякаква електроника и потребителски стоки, от обувки, маратонки до всякаква конфекция. Още по-големи глупости направи Тръмп с Мексико, налагайки мита за внос на мексикански стоки, които просто не съществуват, оттам идва в САЩ само дрога (без мита)... и мигранти за които няма осигурена работа в латиноамериканските страни.

Huawei започват изграждане на 5G в Русия ???

ФБ само ми заема място в паметта и няма махане - това много ме дразни.

Huawei се преърна в новия Yotaphone, възкръснал от мъртвите ...за малко :)

Искам телефон без FB. И без следенето на Google(Alphabet). Ако китайците пуснат новата си ОС (Ark OS) и докажат че няма поголовно следене и запис на всичката комуникация както в Google - то те автоматично ще спечелят много потребители.

ще го докажат, само ДС ще следи, но това ще е тайна

Не е нужно да е тайна, просто трябва да е ясно, че сульо и пульо (алфабет и ФБ) няма да ти крадът от трафика, за да си събират инфо за продан.

Това звучи като вица за онзи който се хвалил,че се е изпикал пред мавзолея ама се оказа ,че не си е свалял гащите!

ЕХААААА! КОГА? КОГА? КОГА? МОЛЯВИ Huawei КОГА СИ ПУСКАТЕ НОВИЯ ТЕЛЕФОН ДЕТО ДА НЯМА ТОЗ ГУЙНО ИНСТАЛИРАНО НА НЕГО!???? КОГА??????

Това ще е следващият ми телефон. Само дано намалят малко SAR нивата, че почти гонят iPhone-ите.

Честита ти тухла. Да си подпираш вратата със здраве.

По-добре вратата отколкото главата!

SAR-a на моделите с пластмасов капак от зад са по-ниски, обикновено това са и по-евтините модели :)