Коментари - Хранителни добавки създават риск от развитие на рак | IT.dir.bg
назад

Хранителни добавки създават риск от развитие на рак

Високите нива на никотинамид рибозид са опасни

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Хранителни добавки създават риск от развитие на рак | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ,те тва чеках. Настана фредикрюгерото ми царство !

Аз съм една био-килър подправчица и ще Ви правим да умиргате от ракове на неграмотността.

Повечето хранителни добавки нямат рекламираното им действие. СПЕКУЛИРА СЕ С ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ, С МАЛКО УСИЛИЯ.

Помагат на вече появил се рак но не го предизвикват, даже на обратно - има клетъчен механизъм за възстановяване на повредено ДНК и този витамин го подкрепя по този начин минимизирайки риска от мутация, злокачествена включително. Но това не е нещо неизвестно на хората с такава диагноза по принцип се забраняват мултивитамини

че вит С е противопоказен, ако човекът е диагностициран с рак...а ние всички мислим, че този витамин засилва имунитета...това е така, но при здрави хора