назад
Хранителни добавки създават риск от развитие на рак
Високите нива на никотинамид рибозид са опасни
Обратно в новинатаКоментари - Хранителни добавки създават риск от развитие на рак | IT.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
05:40 | 05.05.24
Коментари
Коментирай
Помагат на вече появил се рак но не го предизвикват, даже на обратно - има клетъчен механизъм за възстановяване на повредено ДНК и този витамин го подкрепя по този начин минимизирайки риска от мутация, злокачествена включително. Но това не е нещо неизвестно на хората с такава диагноза по принцип се забраняват мултивитамини
Повечето хранителни добавки нямат рекламираното им действие. СПЕКУЛИРА СЕ С ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ, С МАЛКО УСИЛИЯ.
че вит С е противопоказен, ако човекът е диагностициран с рак...а ние всички мислим, че този витамин засилва имунитета...това е така, но при здрави хора
Аз съм една био-килър подправчица и ще Ви правим да умиргате от ракове на неграмотността.