Коментари - Индийският луноход подаде първи данни от повърхността на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блажени са вярващите при минус 240 градуса и да казваш че е плюс 70 еее как се приземиха на тая плазма интересно това ще да е на някои измислен остров на земята интересно къде се намира.всичко е кражба на пари от хазната забравете за космоса още никой не е минал 65км височина.

на повърността НА МЯСТОТО НА ККОЕТО СА КАЦНАЛИ, ПРИ СЕЗОНА В КОЙТО НА ЗЕМЯТА В КОЙТО СА КАЦНАЛИ (земята се движи по елипса около слънцето от там и зиме-лете) И ПОЛОЖЕНИЕТО НА ЛУНАТА СПРЯМО ЗЕМЯТА И СЛЪНЦЕТО е 70 градуса Както на полюсите има -60, а на екватора +50... така и на луната в местата който се ОГРЯВАТ ОТ СЛЪНЦЕТО ПОВЕЧЕ от други които се огрявата ПО-МАЛКО има ТЕМПЕРАТУРНИ РАЗЛИКИ. На екватора на луната има дни и нощи, не полюсите е съвсем друго. АРе малко да развижите това в кратуните си.

Всяка нова информация за индийската лунна мисия е шамар за руснаците които се осраха тотално.

Че това 70 градуса не звучи много добре за америкосите. Освен ако не са нестинарки.

Това ако е снимка от Луната, то аз съм извънземен! Никакъв шанс няма това компютърно генерирано нещо да е от Луната! :-)

Ахаххахаххах - Аполотата отново хванати в мръсна лъжа! :) Свиквайте...

Сега ще започне едно обясняване как станиол от шоколад ги е пазел от 70° температура.. а то такъв слагам във фурната да задуши печеното... ;)

я кажи колко е температурата на Земята. Ей така.. .да се посмеем. да те светна - на някой места -80 (минус 80) на други +50 (плюс 50). Големи сте смешници бе.