17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мале боя се ,че нашите като думнат и Калифорния ще изчезне

Най-важното е ракетите да са с остри носове.

"Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Проба, Проба, 1, 2, 3

Модератора си мисли, че е срещу малки дечица. Ще забрани да пишем, като му цъфнат налъмите...

Вече веднъж официално му цъфнаха.

Напъва се много яко напоследък но ще разбере, че единственият начин да постигне това, което иска е да върне сайта към премодерираните коментари от преди години - т.е. да го самоубие. Последният му напън беше да ме цензурира по име в подписа, не знам отказах ли го но бързо видя, че нищо не може да постигне и така. Все пак дава и нещо в замяна, дебилните провряквания - които са негово дело главно - драстично намаляха, та рядко става нужда да му дърпам ушите.

"мека пропаганда" на диктаторски режим в стил "горките с. корейци" не им позволяват да си имат ядрено оръжие. Колко тъп трябва да си за да защитаваш такава позиция.

Преди две седмици С.Корея демонстрира хиперзвуков ядрен глайдер, който се изстрелва с балистична ракета по подобие на руския Авангард. Китай пък през пролетта са тествали същото, което е обиколило земята и Пентагона са в паника от случката.

Малииии, ко ши правим сега? Какво стана след мултфилмчето?

Срещу тия , наща т.нар. армия колко мислите че може да изкара?

За минути говорим, нали?

Нашата армия трябва да се среща с "тия"? -Ние нямаме претенции към тяхна територия, нито те към наша. - Не ни дреме дали ядат трева или скакалци ‐ т.е какво става в тяхната си държава си е тяхна работа ‐ Може да ни е жал за обикновените корейци, но ние не можем да подредим справедливо света - Хубавото е, че и корейците не искат да подреждат нашият свят, както те го намират за справедливо.

Нямай грижа, хора като Ким са винаги готови да пренаредят нечий чужд живот, само да имат възможност.

Ким е дебил.

А Байдън е принц датски.

това пък какво отношение има към щембето на Ким? някъв вселенски баланс ли гоним?

Странно, че статията не е написана в типичния омразен вид срещу Северна Корея. Даже доказват колко логично действат, като си развиват ядрената програма.

идва от клуба по интереси на бсп. Балансират мненията.

А ние нарязахми нащи SS заради чужди нам интереси

Империята на злото определя кои с в "Оста на злото". Докато съществува в тоя си вид САЩ, световен мир няма да има. Ако думнат Калифорния, корейците ще направят голяма услуга не само на света но и на САЩ - повечето нелиберастки, нанапълно циганизирани щати мразят Калифорния заради тенденциите които вкарва. Ако не са САЩ, и няма сакнции, нямаше да има такива изостанали държави, поне не и в Европа, Азия и Латинска Америка.

Империята на злото е СССР. не кради.

ами то, СССР отдавна го няма... Ама САЩ още ги има и точно те са Империята на злото - доказано!

Като Северна Корея е толкова хубава, защо никой не бяга натам, а всички бягат оттам

Колкото и да са избягали, не могат да се мерят с избягалите българи в резултат на управлението на Вожд Тиквун I

не е въпрост дъли е по-хубаво там, а кога ще ги стигнете севернокорейците, "толерантни", жалки педерасти! .

Ние сме ги минали отдавна тези.

В какво да ги стигнем? Да оживяваме с купичка ориз дневно ли?

С. Кореа(държава мачкана от целия свят от десетилетия) - площ 120к кв.км - население 26+ милиона България (държава от ЕС, най-могъщата икономика на планетата, деморкатизирана от 30години) - площ 111к кв.км - население има няма 5-6 милиона заедно с мангалите и нелегалните мигранти. Къде е режима?

Това не отговаря на въпроса. И българите бягаме в чужбина. Има 3-4 милиона българи в чужбина. Но тук говорим за Северна Корея. Откъм Южна Корея няма почти никаква охрана за избягали, а от другата има в пъти повече като преди между Източна и Западна Германия

Само за справка БВП на България е 180 млрд., а на Северна Корея е 30 милиона, въпреки че са 26 милиона, а ние само 6.

Глупендерче, ако Ким отвори границата, сам ще си остане, там. Тогава говори, кои, къде бяга.

абе не е важно кое-как как го е добил, а е важно, че го има, педали на масонското скотоложе и ебящи деца... зелени боклуци! . да ви питаме ли откъде откраднахте богатствата си, а сорос и мадъфакара ротшилд? . ами да! от африканските дечица, които ртл-боклучарните джурналя ни изсипват в рекламите си педерастки и непременно.. с тонове муи налазени по лицата.. но и до ртл -джурналята ще дойдат бащите от сомалия... . джурналята и съдиите ще бъдат съдени! съвсем по "толерантно".. нема ви боли! .

Копейкин, ти ли си бре? "Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари" - АХ, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА.....

Малко или по скоро много в статията внушението е,че САЩ са виновни за глада и мизерията в робската страна Северна Корея.И едва ли не Северна Корея със атамните си оръжия е стожер на мира в света,а САЩ са как иначе кръвожадни империалисти.ю Но се вижда разликата между Северна и Южна Корея във всяко едно отношения.А дебелият монарх по същество на робската страна едва ли ке си позволи да атакува Юга което значи САЩ,което значи КРАЙ на династията Ким-човци

Тук форумът е северокорейски и сталински.

Kenn1111

Преди Виетнам САЩ водят война в Кория или пропускаш тая дребна подробност.Да не говорим че и там ядът пердах яко но и действат брутално.

Преди Виетнам путлерастки боклуко Северна Кореа и СССР нападат Южна Корея. И я превземат почти цялата. Когато САЩ се намесват нещата се обръщат и Северна Корея е почти цялата превзета, та се налага СССР да включи и Китай в пъклените си замисли като Империя на злото. Загиналите Севернокорейски, китайски и съветски другари са в пъти повече. И на това тъпака му вика наритване.

Мда-а-а-а и на КНДР е било подготвено едно запролетяване ,но за съжаление на запролетителите ,тя имала атомни и водородни оръжия ,както и съответните носители.Мъка демократична ,неолиберална.

И какво като има ядрени оръжия? Дори и Русия вече не може да удари САЩ и Канада по никакъв начин. Всеки опит за агресия спрямо Юга означава край на баруването на Ким.

Какъв Клаузевиц имало в България ,истински еврогейски,неолиберален и демократичен стратег

И цялата тази история за какво е?-Да се запази властта в семейството на Ким ир сен!!?

По тази логика , ако Баце имаше ядрени ракети още щеше да е министър-председател.

Ние каруца не можем да произведем , а вие ракети и ядрени и водородни оръжия

Ами има горди наоди и основната цел на политиката им, не се състои в целуване на тлъсти седалищни части

На тоя, гордият народ, ако му отворят границата ни един няма да остане там. Ама това, много удобно го пропускаш... И ние бяхме много горд народ, а като падна бодливата тел и махнаха мините и народа се изнесе. Чудна работа....

"Който не храни своя армия, скоро ще храни чужда" Наполеон Бонапарт

Мъдро са разбирали, че не трябва да имат доверие на САЩ. Интересно е сравнението с армията на бг. Излиза ,че бг дава 2 пъти повече за пародия на армия.

Чети внимателно. Военният бюджет е $10 млрд, а само ядрената програма $700 млн. - два пъти по-малко от нашият бюджет, който е $1.3 млрд.

Всъщност Бонд, щом явно приемаш, че Бг плаща за пародия на армия 1.3 милиарда $ годишно, значи плаща безкрайно повече, щото число различно от 0/ 0= безкрайност.

И що за нямат доверие на САЩ? Къде е Южна Корея съюзник на САЩ ? Къде е робската страна с роби на семейство Ким на политическата икономическа карта на света и на стандарт на живот надвишаващ стотици пъти северокорейското роство

Squid Game показва колко е прекрасно да се живее в демократизираната Южна Корея. В САЩ белите вече са роби на черните, а всичките заевдно на богозибраните

Не съм против правото на самозащита на всяка държава, но когато повечето ти граждани живеят в крайна бедност, а ти харчиш пари за ядрени оръжия и поддържаш една от най големите армии в света, трябва да се позамислиш. Един приятел беше в Пхенян, вика, че е по зле от България, а не го пуснаха извън града. Искаше да ходи по малките градове и селата, но не го пуснаха, защото хората там още живеят в колиби и нямат какво да ядат.

От къде знаеш че живеят в крайна бедност? Освен ядрена програма след като бяха заплашени с война имат например продоволствена. Защото именно света Ги остави гладни една година и те решиха че храната им трябва да е независима. И вече имат излишъци. Вече няма да се молят за милост дори две години да нямат реколта. Имат и доста добра индустрия.

Защото чета информация от различни източници и положението там ми напомня на положението в БГ преди 1991, но много по зле

Въпросът не е Как, а Защо. ето защо: "Наличието на ядрено оръжие действа възпиращо на всяка чужда сила, ..." разбирай САЩ.

Щот идат трива кат наркуманцити ф Детройт и е пълну с бездомници ф Новия Йорк. Юфуууу

Няма и 20 г., откакто точно същите приказки ги слушахме и за Китай. Че нямали какво да ядат, че ядели кучета, че щели да измрат без западната помощ, че били комунисти, че не спазвали човешките права. Е, къде е сега Китай ? Къде сме ние ? Къде са ни човешките права, вече втора година в извънредно положение ? Кой откъдето дойде и нарязва нещо - я реактор, я металургичен завод, я ТЕЦ. С такива "началници" - никакви наводнения не ни трябват. И ще го докараме до режим на тока.

Най-малоумното сравнение, което съм чувал някога! Двете държави нямат НИЩО общо! Ама нищо!

petrovito

дори затворена, икомиката им е реална, а не балон от кредити

_stankow

Добре, тогава да сравним България и Виетнам. И за него пишеха такива неща. Как е сега Виетнам, в неговия си район, какъв му е ръстът на икономиката, какви са му зависимостите (има ли ги ?), какви са му отношенията със САЩ (освен търговски) ?

А как стана Китай това, което е сега? С див комунизъм тип Мао? Или с либерализация? С изнасяне на западните производства там? Как опознаха технологиите? От заводите на запада? Станков, за пореден път се излагаш с детските си разсъждения, тип партиен секретар...

То като погледнеш всичките западни копмании, които имат разработки, имената на работещите са я китайски, я славянски. Онея натурално родените там са професори в джендър науките и история на черните изнасилвачи

С това ли си повдигаш самочувствието? С глупости, като тази? Хахахахахахахах

Китай и България имат почти еднакъв доход на глава от населението.

_stankow

Сега - да. А преди 20 г. ? Приседнаха ни вицовете, с които им се подигравахме.

Абе Станко много държиш да докажеш че си тъпак, нали? Ами получава ти се. Абе тъпак нали обичате да сравнявате по ППС. Та сега сме точно 18 места преди китай с 70% по висок БВП на глава от населението. Преди 30 години нямаше форуми от една страна за да сме твърдели някакви твои си измислици, от друга страна те все още ядат кучета и прилепи.

_stankow

И при този ръст на икономиката, колко време ще му трябва на Китай да ни изпревари ? Къде беше Китай преди 20 г., къде ще е след още 20 ? Ръстът на Китай е 6% годишно, нашият 2.1%, и то веднъж на 5 години. През другото време - кризи, коронавирус, недостиг на енергоносители, банкови кризи, все кризи.