Коментари - Какво могат френските самолети Mirage 2000 | IT.dir.bg
назад

Какво могат френските самолети Mirage 2000

Има шанс това да са първите западни изтребители, които Украйна да получи

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Какво могат френските самолети Mirage 2000 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е по добро от руската скрап.

През 6 дневната война през 1968 год ,Израел разгроми ,Египетската ,Сирийската ,Йорданската и Ливанската армия които бяха от СССР съоражения ,изнедаха ги по литищшта точно с Френски Миражи

Нашите МИГ-29и СУ-25 дали са още тук, или вече са утилизирани в украйна ?

"....най-вече липсата на радарно насочвана ракета с дълъг обсег..." - ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!! Ако Matra Super 530D с далекобойност 40 км. е ракета с малък обсек то здраве му кажи.

Мираж 2000 е старо поколение самолет, който е създаден за противодействие на руски самолети от типа Миг-21. В много отношения Миг-21 превъзхожда Мираж2000. Мираж 2000, както й ф-16 нямат никакъв шанс срещу Миг-29. Доказано многократно в експериментални въздушни боеве срещу Миг 29 след разпадане на соц. лагера. От Натовските самолети единствено Ф22 и нагоре имат шанс срещу Миг 29 в маневрен въздушен бой. За поред път се убеждавам, че бг журналистите сте елементарни и неграмотни. Наглостта ви стига до там , да пишете на тема тясно специалузирана и от която разбират едва няколкостотин човека в България. Идиоти.

Прост въпрос - де ги руските самолети в Украйна...нещо не хвърчат? Що така?

Маневрен бой ?!? Колко пъти се стига до маневрен бой между изтребители. Това да не ти е ВСВ . Използват се ракети и се стреля отвът видимия хоризонт. Важна е цялостната информационна система . На теория Русия има предимство с наличието на самолети за ДРЛО , но дали това е така и каква информация получава Украйна от НАТО може само да гадаем

От 9 самолета А-50У за ДРЛО на Русия само ЕДИН е модернизиран и белорусите му таковаха майката. А това което получават, като информация украинците ние наистина не можем да си представим. Global Hawk "висят" 24/7 над Украина и следят ВСИЧКО и ВСИЧКИ!!!!! Само пример.

Мираж 2000 е старо поколение самолет, който е създаден за противодействие на руски самолети от типа Миг-21...." ---- П Ъ Л Н А Г Л У П О С Т!!!!!!!!!!!! Очевидно бъркате Mirage III, V с Mirage 2000.

Наглоста ти стига до там да пишеш отдавна опровергани лъжи за съветските самолети поразявани от далече и многократно.Главно от израелски самолети Мираж и F-16.През многобройните арабско израелски конфликти.

Русрямска държава вади техника от Ленд-лиза от ВСВ.

Абе идиоти,искате да не пращат оръжие на Украйна .Ами нали главоногите на осъдения пръдльо ще ги изколят.Забравяте,че през ВСВ Америка също пращаше оръжие,(и не само )и това е причината в момента да не говорят на Немски в любимата ви кочина .Трябва всеки ден да благодарите на Америка ,че ви спаси,както ще спаси ,и Украйна.(Тя вече е спасена)

Кажи им на путлерастите, че Америка ги е спасила от Хитлер и все едно им бъркаш в г...!!! Но фактите са си факти!!! Без щатите сега щяха да викат "явол хер Ханс"! Шибани неблагодарници.

Да правят сянка...?

Не съм фен на военни филми и се отегчавам от оръжието. Само ще вмъкна една информация от CNN. От началото на войната, Русия увеличава с огромни темпове печалбата от продаване на газ, петрол, дизел и въглища. През алчни и корумпирани посредници, така наречените агресори, се къпят в море от свежи пари. А в щатите имаше банкови фалити, президента им спомена, че напрежението не е отминало. Все си мисля, че всички пренебрегват огромната роля на китайците. Има някакъв алогичен дисбаланс след този ковид. Ние обикновените хора, нямаме представа какво става. Дезинформацията е с такива мащаби, че аха да почна да търся какво аджеба е тоз мираж и какво може да прави. И после се сетих, че в Украйна и около неяк едва ли имат дори помпа да му напомпат гумите. Хубава вечер народе !

Брутния вътрешен продукт на Пидераша е $1,7 ТРИЛИОНА. На САЩ е $23 ТРИЛИОНА. На ЕС е също 23. Къде си ръгнал да пиздиш ве, Петух Эбанутый? 40 % от БВПродукт на Китай се образува от бизнес със САЩ.

И представяш ли си, ако останалия свят спре да ползва долари, какво ще се случи със САЩ?

1,7 трилиона може и да е стигал някога. В момента по официални данни разходите в бюджета на Руслямска държава са 26 трилиона рубли по официални данни. Според Росстат за периода 2010-2020 бюджета на Фейкдерацията е между 33 и 40% от БВП. Последната 2020 е 39,5%. Та по тези данни и курса на долара 77 рубли за долар, може да се изчисли колко е реалният БВП. 26х100/39,5=66 трилиона рубли е БВП. 66 трилиона / 77= 850 млад долара Колкото до путлерасгския лъжец по-горе официално Руслямска държава обявява спад в продажбите, като количества при огромни отстъпки са под 100 милиарда долара приходи от продажби на петрол и газ

Явно, много се краде в САЩ и ЕС, щом с такъв бюджет Русия подържа военен паритет.

Каква печалба се увеличава от продажба на газ като Русия зорлем срина най-големият си пазар за газ в Европа.Единствено България закупи скъп и прескъп газ от руски посредници.И по всяка вероятност ке продължи да купува.Ний ,,обикновените” хора не сме толкова семи като протестиращите ,,за мир” и ,,неутралитет”

че ще бъдат свалени още преди да видят противника. Каварите и простия запад се доказаха, че не искат войната да спре. Вместо оръжие да изпращат емисари и да водят преговори за мир. В тази война умират хиляди човешки същества, но превърне ли се в ядрен ад - това е краят, няма да има кой да каже, че е победител.

Размисли на пенсиониран старшинка русофил. Смешни сте, бе хора! Със СССР помните ли какво се случи? Разпадна се като Москвич! Това я чака и вашата любима кочина Рашка! Дори руснаците нежно я наричат Рашка Говняшка! Те добре знаят в какви фекални маси живеят

Френските самолети Mirage 2000 могат да падат, могат да изгоят на земята, а могат и да се взривят необяснимо и неочаквано. Друго не могат, едното от трите ще е!

Бъркаш ги с "Москва"!

Дано бъдат унищожени още в базата. Както и всякакви други самолетчета, които западът би изпратил

Крали Марко е воювал заедно с турците срещу българите.

Името на самолета казва всичко за качествата му, а именно "Мираж", купете и после се събудете.

А пък в сравнение с Мираж, руските ПВО ракети С-400 нямат недостатъци и го виждат и свалят от 500км, така че ПЕРЕМОГАТА е пак МИРАЖ.

С 400 бият на 250 километра. Което също не е малко. При скорост на ракетката от 17 000км/ч, миражчето няма и да разбере, какво го е разпарчетосало. Дано пилотите поне се спасят, че обучението на украинци на чужди самолети си иска време. И като споменах за последното, кой ще ги пилотира тези неща. Щото за бойна мисия не е достатъчно само да обучиш някой да лети на непознат за него самолет. Всяко движение в управлението и оперирането със системите на самолета трябва да стане като инстинкт. Може да се случи да нямаш време да мислиш много в истинска бойна мисия. А тогава всяко колебание, всяко забавяне, докато се сетиш, кое, къде, как ставаше, може да коства не само твоя, но и не малко чужди животи. И това се постига с много часове практика. Французите няма как да не са наясно с това, както и украинските пилоти. Независимо, на какво са летяли преди това. Та, кой ще лети на тези самолети? Украинци ли? Много се съмнявам. Със сигурност ще са наемници от НАТО, свалили натовските униформи, за да може алиансът официално да твърди, че не учавства във войната. Дано да бъдат унищожени още в базата.

Нещо смислено да кажеш или си от функционално неграмотните?

Nashite sa nevidimi

Да свалят расснацистка скраб! Арабите знаят най-добре.

От коментарите разбирам,че има доста диванни войни, горящи от желание да получат повиквателни за източния фронт! Почакайте до 2.04.2023 , след това слънцето от банкя ще ви свика под знамената!

Селско стопанските самолети са най-опасни ... Летят ниско , маневренни са , могат да пръскат срещу вредители .

Какво могат? Могат да падат, могат и да горят. Като се има предвид, че това е хвърчило разработено през 70-те, бракувано дори в страните от северна Африка друго не могат. Смешно, по характеристики това отстъпва даже на дъртия МиГ-21.

От кой по-точно точно МиГ-21, Миражът "отстъпва по характеристики" ? От ПФ, ПФМ, МФ, бис или някакъва друга модификация ? Уточнете моля, така е много лаишко!

Накрая се оказва, че снарядите са най- важни за пехотата... и ги правим ние- най- скъсаните...

По желание може да излитат. Задължително се приземяват, като всички останали самолети.

Ако САЩ са царете на въздуха, Русия е царя на ПВО-то! Разбира се, непробиваеми защити няма. Но да се пробие руското ПВО, ще са необходими хиляди самолета. Всяка една ескалация в Украйна която застраши да превъзходи руските сили там, ще накара Москва да отговори пропорицонално. Ако в момента в Украйна руснаците имат 2000 танка и 100 самолета, то е защото от другата страна има 200 танка и 10 самолета. Но ако тази цифра се промени...примерно станат 1000 танка и 200 самолета, то тогава Русия ще вкара още 5000 танка и още 1000 техни самолета и ПВО. Така, ако се върви по тази линия на ескалация, Запада ще трябва да даде повече от колкото Русия е способна да сложи там - говорим за хиляди танкове и самолети - а това освен че не може да стане тази година, няма и хич да стане защото ще доведе до ядрен сблъсък. Така че ВСУ е обречено да има по няколко бройки от западните оръжия. Целта не е Русия да изгуби - това няма как да стане - целта е по проста...Русия да плати максимално най висока цена за победата си.

Дали Русия има 5000 боеспособни танка и 1000 самолета ? ( Вече имат над 1800 визуално доказано загубени танка) . А самолетите освен да ги има трябва да може да ги управлява, Това е най-големия им проблем, че нямат достатъчно командни центрове за да подържат десетки самолети едновременно във въздуха, без да си пречат и да си ги свалят сами.

руснаците си утилизираха старата техника и боеприпаси в Украйна, така че недей много се надява, че Русия няма. Русия в момента бълва от заводите нова и съвременна продукция, която запада няма. Цялото оръжие което се дава на Украйна е морално остарял боклук подлежащ на декомисия.

Без чиповете и комютрите на запада, може да бълват само морално остаряло въоръжение

Русия е толкова добре с танковете че вече вади от резерва Т55/Т54, явно Т62 поприключиха. А колко нови прави никой не знае,

верно ли бе ... диванен разбирач говори за сериозни неща... Какво нещо имаш в къщи дето е произведено в Ръша? И чеп за зеле не става от орките...