Какво знаем за лодките-дронове на Украйна

Киев има една от най-боеспособните флотилии от безпилотни кораби

Обратно в новината

Коментари - Какво знаем за лодките-дронове на Украйна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ушанките не свалят насочващите ги сателити?

А случайно от атакуващата моста лодка да са намерили месингова табелка с надпис: Made in USA 1968

Укропууутеците ,надминават всички с тъпотията си .. Шизофрения и идиотизъм .

Обаче руските технологии от студената война нагълтаха вода и имат още доста да нагълтват. Тук говорим за технологично и интелектуално превъзходство пред руското пушечно месо. Ти също като те гледам ставаш само за сушено месо. На горния етаж липсва връзка.

Украинските неофашисти са световни терористи !!!

Нивото на руската управляваща електроника за ракети и дронове на базата на процесор който нормално управлява перални сушилни и ютии.Никога не са имали поликристален силиций за микрочипове нямат и сега.

Интересно какъв ще е този процесор който управлява твоятя ютия?Може би използваш процесора от собственната си тиква за да управляваш на майка си ютията?

Абе те и руснаците имат лодки дронове ама като няма какво да таргетират :)))) Разбирай Украйна няма флот, понеже остана при руснаците след анексията:))))

Въх!

пълни глупости! още преди50 години като бах моряк имате т.н. торпедни,ракетни и минни малки катери! напр торпедния идваше от атия до варна за 1час! при бойна скорост ,пускаше торпедо с 500кг взрив при скорост 150 км в час!!!

Терористи !!!!!! Народа гине аЗЕЛЕНИЯ И КОМПАНИЯ трупат милиярди

укронацистите убиха 2ма съпрузи и оставиха едно дете сирак и цялата укронация изпадна в екстаз какво невероятно чудо са свършили... и после защо имало СВО

А руслямистите колко хиляди невиннинотвлякоха, избиха и прогониха? За такива гниди като теб има отрова.

Много са интересни “високо умните” епилози на седмокласният дирник Стоянчо във възхвала на укро флотилията от камикадзета ?! Направо му текат лигите от всички отвори !

А аз имам въпрос. Защо Украйна може да прави такива неща, а Русия не може. Щото, ако можеше щеше да ги прави. И да ги използва. Но очевидно технологичното ниво на Русия е толкова ниско че даже сравнително прости неща не могат да правят. Преди време излезе една информация за свален западен дрон, който Русия предала на Иран за анализ. Абе, аланкоолу, защо ще предаваш на друга държава военен трофей. Очевидно Русия се е докарала до там че с полугрсмотни инженери и работници пияндури един дрон не може да изкопира. И се налага да ги купува от Иран, които всъщност произвеждат реплика на стари модели израелски дронове от преди повече от 15 години. Русия и това не може да направи. Русия воюва с методи и технологии от преди 50 години, да не кажа от времето на ВСВ. И затова резултатите им са доста скромни. Освен за тероризира е на мирното население особени успехи нямат. След първоначалния шок Украйна спря руската армия. И от близо година и половина Русия тъпче на едно място. А жертвите наближават 300 Хил, ако вече не са подминали тази цифра. Загубите на техника наближават 50 Хил. Русия се опитва да воюва с количество, за сметка на качество. Това е скъпо и дава много жертви и загуби. А това не е все, когато можеш да мобилизираш 10 млн армия. И да ги хвърляш в боя както слама в огъня, по думите на Виктор Астафьев. Сега просто никой вече не воюва така. С такава политика на разхищение на ресурси на принципа, а Нам нужна одна победа, одна на всех. Мьi за ценой не постоим, ще доведе Русия до фалит. Фалит и разпад по модела на СССР. И Путьо и путьовците около него трябва да са безкрайно тъпи милиционери за да не могат да го разберат. Блицкригът им пропадна. С себвидябчебУкрсйнс не е нито Чечня, нито Грузия. И руската военна машина губи. И ще продължава да губи, до пълната съсипия на Русия.

Малко си прав,но не напълно ! Бих ти го казал,но няма да го разбереш ! Освен физика има е метафизика,но тя не е подвластна на човека !

прав си изостанаха и го признаха , но стартираха нови заводи и модерни разработки и казх ,.че до годона и половина ще произвеждат всичко сами с много големи темпове после хептем няма кой да ги трепне

мммм, оказва се, обаче, че Иран е на челни позиции по нанотехнологии. сег става ли ти ясно защо дрона е в там?

Щом показват снимки на дрона, значи е стар модел.

Пиратски методи му викат на това..

На война няма пиратски метод, стига да не бомбиш градове и жилищни сгради. А особено гари с касетъчни бомби.

щетите, които са нанесли са неимоверно пъти по-малки от щетите , които са получили .

мдам! и те като HIMARS! Нали така? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Професионален тероризъм от държава терорист

Корпуса и двигателя са британски, управлението американско StarLink, без тях имаме ....

ем те първоначално са проблаи да използват глонас, като навигациона система, ма се оказало, че каквито и координати да дадеш и все те кара я до южния я до северния полюс! :))))))))))))))))))))))))))))))))) без значение! :)))))))))))))))))))))))

Kyiv няма нищо. Те са едни продажници, продадоха си народа на заколение!

Как успя да изпишеш Москва, с толкова много грешки?

т.е. твърдиш, че киев в руски?

В тази война влезе в употреба едва ли не оръжие от бъдещето. Все непобедими, невидими и т.н., пък руснаците са в настъпление в момента, подкрепяни от артилерия със свършили преди година снаряди, атакуващи с ракети, които също са изчерпани отпреди година вече, с пехота, състояща се от умрели, тежко ранени, дезертиращи, пияници и т.н. Всеки нормален човек би се отказал да се бие с очевидно по-силен от него, респ. би се отказал след първите няколко тупаника. В тази война имаме идиотска комбинация - шепа малоумни продажници, подкрепяни от алчни "съюзници", които при първа възможност ще си поискат обратно помощта, която са давали до момента - в пари, а може и в друго, ако няма пари.

Бах туй настъпление на блядките братче. Година и 5 месеца настъпление и все повече територии губят. Да не настъпват към Урал?

Викаш, те руснаците ако искат ... ама баш сега не искат.

Абре гошо абре петков!!! Абре путинофиле! Абре ти за ква война говориш бре!!!??? ние НЕ ти плащаме да говориш за война бре!!! ей как па НЕ можах един по-умен да намерим бре!!! КВА ВОЙНА БРЕ гошо, КВА ВОЙНА бе петров!!!??? Ааааа ше се командироваме в Сибир май!!!!!!!

Хубави коментари, смислени. Но нищо не казвате за газът, който не е спирал да тече през Украйна, нищо че е руски - 40 млн. кубика на ден. Уж Украйна все побеждава, ама през ден я крепят с нови и нови помощи. Уж Русия ще я смазваме със санкции, пък дългът й силно намалява, към историческия минимум върви. Уж САЩ и ЕС ще мачкат който решат, пък бабата дотича в Китай, че за 2 месеца дългът нарасна с почти трилион, някой трябва да го купи, че и търговията да върви. Уж Китай е заплахата, пък се оказа, че Индия ще стане най-многолюдната и с най-висок БВП. Момчета (или момичета), а може би и двете наведнъж, четете ли и нещо различно, което не излиза от правилните медии? Светът е голям, променя се бързо, не е само Украйна и Северна Македония. Поляците застават открито срещу Украйна по сума ти поводи, САЩ клекнаха пред Ердоган, ЕС дудне, но стиска зъби пред Орбан, англичаните след 8г. теглиха калема и се оказа, че са сбъркали. Акъл трябва и четене, не е само дърдонки по форумите.

браво гошо браво петков! никакви коментари за война! бравос! че така както беше почнал и директно си те пращах на почивка у сибир! маладец!

Газът през Украйна е за Унгария, блядь. И нефт тече по нефтопровода "Дружба". Украйна е изключително толерантна към Украйна. Когато Украйна резне тези тръби, Унгария ще превозва въглеводородите през сарая на Ердоган до пристанищата на Хърватия. А после с влак през Сърбия. Тогава унгарския Возбужденец Орбан ще цъфне и върже.

Къде настъпватпедерашките

Много са умни ,сега нямат пристанища Одеса и Николаев!

подобни лодки се правеха в кръжоците преди 1989г. като ги гледам същата история

ㅤ

Знаем, че скоро ще останат сираци.

Знаем само, че не са украински.

То е ясно че тези дронове се пускат от "търговски" кораби и се управляват през американските сателити

Щом ти го знаеш, значи и орките го знаят. А щом не могат да ги унищожат, значи са много смотани.:))))))))))

Знаем, че наглосаксите са гадни копилета, с незадоволени мераци за Крим от 1886г. А украинците ги управляват по-долни продажници и от нашите, които си позволяват да поемат отговорност за нападенията срещу Русия и така обричат населението си на отмъстителни военни нападения.

"Знаем" ... Да говориш в множествено число за себе си не е признак за цъфтящо психично здраве.

тва е жаргон и улечен начин на говор възприет в София от както тя е станала столица бе душкооо!! А това че пише в множествено число е просто на стане по интересно, пийй си апчетата.

скоро няма да знаем нищо,евентуално след 2000 години тогавашните археолози може и да разберът нещо