Коментари - Калифорния легализира валутата Bitcoin | IT.dir.bg
назад

Калифорния легализира валутата Bitcoin

Губернаторът на американския щат Калифорния Джери Браун подписа закон за легализирането на Bitcoin.

Обратно в новината

Коментари - Калифорния легализира валутата Bitcoin | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не стига, че националните валути са контролирани от частни лица, често от други държави, ами сега се въвежда и напълно неконтролна валута. Или някой вече е установил контрол над нея ?

уф,аз живея тук в LA но незнам и не съм чул за такъв закон.дано да е истина!само незнам как ще плащам таксите?state таксите в Bitcoin a FEDERAL v $ ?

Дали новината е вярна? (съвсем не случайно питам)

И аз намери същото като в горния скрит коментар. Вярно е. Пусни в Гугъл: bitcoin legal in California

Браво! Така се получава конкурентно предимство. Сега бизнеса и всички потребители имат не банкови финансови средства които са извън контрола на централната власт. Къде е размвития свят и къде сме ние... получавам главозамайване. Сега ако пусна един текст срещу биткойните в Калифорния, няма централен орган който да ме арестува.

Гледайте и се учете. Ето как бизнеса и икономиката получават конкурентни предимства и как местната власт им дава възможности. Не случайно Калифорния е най-богатия щат в най-мощната икономика. Сега бизнеса и клиентите имат лесен начин на разплащане извън банковата система. И какъв контраст с България точно в този момент.

Тексас е най-богатия щат а не Калифорния. Тексас е 12-тата най-голяма икономика в света сам по себе си.

сигурен ли си, че тексас е най-богатият щат? все пак той е винаги вторият - след аляска по площ и след калифорния по население и бвп.

да що не - цигари и алкохол сащо е дрога господин умник

браво, а сега да легализира и дрогата

Наскоро четох някъде, че Биткойн ще стане официална валута на остров Джърси, който пък е яка офшорна зона, през която минават милиарди.

Уууупс... :Д