Китаецът, създал генномодифицирани бебета, ще бъде наказан

Очаква се да се роди трети ембрион, плод на експериментите на медика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така трябва. Иначе, как ще се контролира демографски популацията, ако излекуваме всички зарази?

Който работи на своя глава го хващат. Китайците ще го "убият" и той ще започне работа в секретните военни подразделения. Пак ще прави същото, но вече контролирано. На негово място ще погребат неуспешен експеримент от старите разработки.

LOL, умникът цензор изтрил поста ми казващ само "Sancta simplicitas". Много лесно се засягаш бе айнщайне.

Че лошо ли е всяка бъдеща жена да е с визия поне на Клаудия Шифер, а всеки мъж на Арнолд Шварценегер, или от сорта. На човека трябва да се осигурят пари и условия да продължи с изследванията. Прогресът се дължи на смелите и ако оставим бюрократите да решават, още да сме в каменната ера.

за другото не знам...

Това е духовен регрес. Не става така да бърникаш гените. Нещата стават от вътре на вън - Дух, Душа и Тяло, което е следствие от другите две, които пък са божествени и съвършени, е , душата, горката много търпи властта на егото ама пък това е свободната воля.

Явно китайските управници са компетентни и интелигентни почти колкото нашите, начело с вожда...

Ще го геномодифицират в затвора.

Гениално! Пратете китаеца тука да бутне малко гена на булгаристанците!

Никой незнае какви са тежи "тежки" последици за човешкия геном. А тоя да направи хората, макар и само 3-ма, имунни към ХИВ, значи бърка в джоба на фармацефтите много :)... Сега ще го изгорят като вещер, замимавал се с магии и лоши работи! Еволюция ? Къде ? Кво?

Вече няма пречка за създаване на чисти раси, идеални безстрашни войници и камикадзета, религиозни фанатици, верни до гроб поддръжници на другаря еди-кой си, безмозъчни бачкатори и консуматори, вундеркинд и и там далече.

Сър, едно НЛО ви търси, изтървали сте си каската от алуминиево фолио при последното отвличане и искат да ви я върнат.

Какво да му отговориш на човек, който си хортува с извънземни...

Ще го гръмнат

после ще го възкресят в някоя секретна научна лаборатория, ще му осигурят парите за експериментите и ще го оставят да работи на воля по проекта си. Даже и опитен материал ще му доставят по техническо задание -да отговаря на определени критерии -пол, възраст, физически данни, кръвна картина, коефициент на интелигентност и т.н. В Китай има една подобна група човеци извън закона. Мисля че се наричаха Фалун Гонг

отвсякъде погледнато.

А за шестата раса чували ли сте. А за договора "технологии срещу генетични експерименти" чували ли сте. Май бързо ви дойде времето да измирате и да освобождавате място другари много прости демократични дебили.

Добре, де той е създал генномодифицираните бебета, а кой му е разрешил да създаде тази разработка и прилагането и?! .Значи има много навързани по веригата около него и те трябва да бъдат наказани!

Тия китайци започнаха да се взимат много насериозно. Първо на Луната кацнали (fake news), сега ГМО бебета...

"Първо на Луната кацнали (fake news)" Пий си хомеопатията и не се обаждай много много, че ни болят коремите от смех вече.

Аз мисля че няма нищо лошо в това да се правят опити, все е развитие в медицината. Той е знаел рисковете , но все пак е продължил на своя глава с неговите експерименти. Отделно аз не вярвам , че е работел на своя глава, това означава , че той или тайно е използвал ресурсите на университета или те са знаели за неговите експирименти, но когато е приключил са решили да го направят на една изкупителна жертва , за да не пострада репутацията на университета.

Той със сигурност вече има високоплатено работно място някъде там ...

Предлагам,да му отрежат топките !

Ще му пораснат нови три-четири. Ген - какво да кажеш.

И последно чейнетата дето са се пръкнали,резистентни ли са към хифа или не?

резистентни са. Това е мечта на много хора да го направят и не е трудно. Просто законите по света са като светата инквизиция - нищо ново не е позволено докато не се рече "от горе".

Повечето раси имат гени резистентни на ХИВ, макар и да са рядкост. Проблема на азиатците е точно това, че те нямат този ген. Хората се опитват да добавят по изкуствен път.

Глупости не ми се четат от хора които не знаят какво е сПИН, CXCR4 и CCR5. "Гени резистентни на ХИВ"... ти изби рибата бе.

Като го гледам самият той е пример за неуспешно генно модифициране.

Виж как ги разбираш тия работи, закъде е светът без проникновенията ти. Отде ви изравят бе.

на своя глава ама друг път. То така се вземат подписи, ползва се апаратура, доброволци, материал, така се дават заповеди на подчинени, на своя глава .... На китайците реномето е на път да пострада и просто гърмят бушона. Жълтите изобщо нямат никакви скрупули и абсолютно никакво уважение към живота