В Китай създадоха главнокомандващ с изкуствен интелект

"AI генералът" вече е бил тестван на различни военни симулации

Обратно в новината

Коментари - В Китай създадоха главнокомандващ с изкуствен интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

После ма защо ще ме убиват с ковид,после кой ще им работи??Ще,ще видяхте ли,че ковид е в плана за новият световен ред.На тъпаците където им де струват конспиративни теории и писаха глупости до миналата година как с 5 дози нищо му няма,сега пишат,че Путин е най-виновният за войната!НЕ СЕ ВЪРЗВАЙТЕ НА КРАВАРСКА ПРОПАГАНДА,ЗАПАДА ЩЕ БЪДЕ РАЗОБЛИЧЕН В СХЕМАТА КОВИД,КИТАЙ СЪЩО!САМО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ,КАК ВИ ИЗЛЪГАХА!КИТАЙ БЕШЕ МНОГО СТРИКНА В МЕРКИ И ВАКСИ И ЖЕРТВИТЕ ПРИ ТЯХ БЯХА НАЙ-МНОГО,ЗАЩО???

Не знам как е минало теста на Тюринг. ChatGPT е много разпознаваем като машина.

Публичните версии на тези системи (AI) се различават от изследователските. В публичните са наложени много рестрикции и цензура. Определено не са съвършени, но поради ограниченията, които са им наложени "звучат" още повече като машини.

Нашето AI е на Козяк 1 .

И тези допринасят за визията на опиканите старци от Давос за света... Китайците са соросоиди, поклонници на клаус шваб и зануляването...

Ами преди 20 години гледах филм на ВВС как имат софтуер за разпознаване на лица в Лондон. Идин господ знае какви неща има вече и не ни ги казват. Като гледам какви постигнаха в Украйна 16 хаймарси срещу втората армия май май......

И какво са постигнали тези хамърси ? Едно нищо срещу руската армия а много постигнаха като обстрелваха и продължават да обстрелват жилищните райони и мирното население

има ли нещо какво китайците произвеждат като хората?

Войник да си ... подчинен на компютър. Ма то в Китай никой не ги пита

Не се притеснявам от надигането на Китай, според мен лично те вече са много по-напред от САЩ и от която и да е друга държава. Притеснявам се от изкуствен интелект който е обвързан с армията,не зависимо коя е страната използваща го... Защото се опасявам че в един момент хората вече ще са излишни...

Китай е една голяма работилница и е на 10 години след Европа в технологиите, а до Щатите има още поне 5 години. А за AI не се тревожи. Няма да е скоро. Ти най-вероятно няма да си жив, когато стане. Ако стане.

Ти май никога не си ходил там, или пък виждал колко студенти имат в европейски университети.. Китай мойто момче, в момента има най-моделните машини за прокопаване на тунели, поставяне на нови релси, строеж на мостове.. На границата с Норвегия те построяват мост с два месеца по кратки срокове, и в пъти по евтино от всичките европейски фирми предложили оферти. Китай ще строят тяхна орбитална станция. Какво стана с проекта Адриана и марсохода на европейската космическа агенция? Знаеш ли кой е лидера по 5G технологии? Не, не е ериксон, нито алкател нито нокиа.. а Хуавей.. Може да са били.работилница, да крадят технологии и да ползват в голяма степен неща дадени им заради производството там.. Най-големият производител на авто батерии и технологии за тях е BYD. Китайци, не панасоник, LG.. Въпроса е какво ние имаме? Замразено месо военен 40годишен резерв, пътища дето не стават за нищо, заеми и оцеляваща нация като в китайско село през 80-тте.. Защото изтървахме отдавна влака..

Сигурно са го правили по подобие на американския орангутан))

Чудесна стратегия е да жертва човешката раса, че даже и живота на Земята за да спечели.

Шапка им свалям на тихата сила! Американците с фанфари минават през тайванския проход, а китайчетата казват "само", че преди две години са усвоили технологията с която могат безпристрастно и ефективно да водят война. Дали ще я спечелят?!? Не се знае. Но се знае само, че ИИ е безпристрастен. Него го интересува КПД-то, минимизиране на загубите и елиминиране на противника. В тази връзка там няма емоция - която съществува при хората и им играе лоша шега при водене на война. Примери - бол! Най-стария за който се сещам - Троя. Та ... санкционирайте, САЩ. Нека видим какво ще стане. Тествате си новите оръжия срещу Русия, а ние може пък да си потестваме нашите срещу вашите. Руснаците надали ще откажат! Поне така ще накарат всички да си седнат на задниците най-накрая!

Не е трудно като се има предвид интелекта на си дзи путката клонящ към кокошия

Как ще се на@бем в най-близко бъдеще с тези умни военни машини не е истина.

Първи ше са генералите. В Звездни войни, роботите гърмяха офицерите понякога, за предателство и саботаж. Машинките просто не вярваха че може да има ЧАК такива дебили :)

Това е нищо - в БАН създадоха цяло поколение "нАучни дерибеи", които на всеки 10 години излизаха с геройско откритие. Мога да ви кажа за последното, за което им бяха нужни само 9 години (по случая взеха по 8 заплати бонус). Екип от 120 човека всеки ден и нощ провеждаше опити, експериментираше неуморно със собствените си тела, и доказа следното: Ако си легнеш вечер със сърбящо те дупе, то на сутринта се будиш с умирисан пръст.

И да не кажете после че са ви убивали китайци. Не са китайци, а високи супер арийци, от метала направен от скрапа, който така щедро им давахме на безценица че да не ни глобят от Брюксел за боклука.

Мераклии за генерали много, войници малко....

Явно е дошло времето да се поразредите... и това ще е начинът!

Преминал теста на Тюринг?!? Като им знам акъла сигурно жив генерал не може да мине теста? Да не го е тествал военен?

Май в "Star wars" това се викаше дроид тактик? Като се има предвид че в армията на високи длъжности принципно се издигат подмазвачите и връзкарите (както в всяка администрация), то подобна машинка може реално да усили всяка една армия. Ако сегашните генерали не му направят някое случайно късо съединение на дроидчето :)

ми, всъщност ChatGPT, поне засега, си е двойкаджия и подмазвач, поне що се отнася до точните науки. Та се вписва съвсем добре в профила за синекурни длъжности...