Китайските компании остават водещи при производството на iPhone

Тайванските им конкуренти разполагат с по-добро технологично превъзходство при производството на полупроводници, но са далеч в комплексно отношение

Обратно в новината

Коментари - Китайските компании остават водещи при производството на iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауyу, ами сега тъпите снобари, притежатели на Ай-фончета, как ще гъзареят, като се оказва, че и те са със същия "шит", като останалите, само дето са се прецакали да платят тройно и четворно за простотията и невежеството си!... :-D Изобщо, девизът на Ай-шита трябва да е "Който от телефони не разбира, при нас се спира"!

по рождение ли си прост или просто не си се подготвил за тази статия? Кой ти каза, че Foxconn и Pegatron са китайски компании? Цитат: "Foxconn is a Taiwanese multinational electronics contract manufacturer established in 1974 with headquarters in Tucheng, New Taipei City, Taiwan". Цитат: "Pegatron Corporation is a Taiwanese electronics manufacturing company that mainly develops computing, communications and consumer electronics for branded vendors". Кога ще се научите да се информирате за фактите, преди да почнете да серете от незнание и вероятно непукизъм, в статиите, под които се подписвате? Вие какви сте там в редакцията? Журналисти или просто скапан, неук, прост и неебателен офисен планктон???

че Апъл се целуна с китайската комунистическа партия, като ДПС с БСП на Орлов Мост, и се съгласи да ползва китайски компании вемсто тайванските, това е новината но не очаквайте тук обективен журнализъм, или въобще някакъв такъв..

HUAWEI и всички останали!

айфоня бил краварски,аре по нанадолното сичките нарапани тарикати,сичките телефони са китайски,само офисите на фирмите са в страните майки,ама иначе е готино да държиш айфоня пред мундзата си със патешките джуки и да си викаш я сам мале големата уфсъ