Колко стелт самолета има Китай

Пекин все още не е равностоен противник на Вашингтон

Обратно в новината

Коментари - Колко стелт самолета има Китай | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За децимертов доплеров радар няма невидим самолет защото поне половината от ефективната отразяваща повърхност на целта е във завихрения зад машината вуздух и в реактивната струя от двигателя. Това янките го разбраха по кофтия начин над Югославия та се наложи спешно да изтеглят F117. Има и други начини да се открие 'невидим' самолет като с радар със сфазирана многодиполна антена или с 'разпределен' радар - облъчвателя е на едно място а няколко антени са разпределени на голямо разстояние от него.

Нали са невидими, как може някой да ги види и изброи? Да не говорим, че там всичко е потънало в мистерия и се крие зад усмихнатите им дръпнати лица. Но щом питате, по-добре идете за справка в "Илиянци", примерно.

С новите суперзвукови ракети самолетите май няма да имат такова вжно значение!? Защо да даваш милиони само за 1 самолет, който може да бъде свален още в първите няколко бойни полета?

Защо са им на руснаци и китайци стелт самолети, като си имат "стелт" хиперзвуци. 5-10 пъти по-бързи от най-бързия самолет и са толкова бързи, та радарите не могат да ги настигнат.

Дано не срещат никога тези оръжия,че след това няма да има кой да ги брои

Китайският стелт е като F35 от Али експрес. Имитация. За рашанският даже на си струва да се говори.

"Невидимите" самолети са невидими само за аборигенски държави като България. Що не хвърчат хамериканците с "невидимите" си хвърчила близо до Русия... защото на радарите светят като слънца.

За това ли израелските F35 си летят над C400, в Сирия, а разчетите долу не смеят да мръднат, та да не ги прасе някоя ракета изневиделица?

А защо американците изтеглиха F35 от Сирия когато руснаците докара 4 броя SU 57.

Se taia

Хехе троле... Кога са изтеглени точно F35 от Сирия? Израелците редовно си бомбят там и никой не може и копче да им каже...

Русия не воюва с Израел, много простовато разсъждаваш! Ти брои ли колко пъти Нетаняху ходи на червения килим в Кремъл последните години? Не е за да пие водка с черен хайвер с Путин да знаеш......

Китайците с ОТРОВИЛИ въздуха в Китай и искат да отровят и нашия въздух, да ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси за да ни ОГРАБЯТ като после ни продават Маски, Тестове, Васини и Сертификати... Като убият, в ТЪМНОТО, някой китаец в България, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и ще има Пари и Работа за нас, българите.. Пали и събаряй всякакви китайски Ресторанти и китайски магазини !!!

Преди 20 години сърбите казаха, след като свалиха една "невидимка" - "извинявайте не го видяхме!". Страх ме е да си помисля, какво ще кажат Китай и Русия след тези 20 години,с развитието на радарите и ракетите, спътниците и т.н.... може би: "не ви ли писна на престрелка да идвате с ножове?!". Това не са Авганистан и Бантустан...

Толкова са видими тези стелтове, че чак китайците хакнаха пентагона, за да докопат спецификациите, а руснаците вече 10 години се мъчат да направят такъв... ма като си нямат тебе, да им обясниш, как стоят нещата, тъй то...

Те свалих първа генерация Ф-117 който не е бил добре поддържан и в същото време те даж рне са го видя ли а просто са изчислили къде се предполага да бъде.

Чети повече!Видели са го ,заради нарушев протокол на пилота след пускането на бомбения товар,не е затворил шлюза и е нарушил стелт сигнатурата!При отворени люкове и стрелба не са невидими за радарите ,това само за Ф 117 стария!

От кога пък, руснаците имат стелт самолет? Да не би, най после, да са направили двигателя?

Как ги пребройха нали са стелт... невидими :)

ти па да не си срадар бе? Невидими са за РАДАРИТЕ. па ти стреляй по тях с прашките си... първо ги свали.

Se taia

Ей сега ще гракнат троловете как нямало значение бройкста и как F35 не струвал... Недейте така де журналисти, ще ви спрат финансирането в рубли и юани...

Вече гракнаха троловете.......