Кой и защо се страхува от Джулиан Асанж

"Мръсните" тайни на западния елит отново са на дневен ред след признанието за лъжесвидетелстване от исландеца Сигурдур Инги Тордарсън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краденето на секретни документи си е престъпление, откъдето и да го погледнеш. Все пак ако с краденето на сектретни документи се разкрива някакво друго престъпление, да не кажа микрогеноцид, трябва да се накажат виновните. Не знам какво стана в САЩ след изтичането на информацията - имаше ли разследване, имаше ли осъдени ... не знам. САЩ и Русия са като трън и глог - все бодат. За сега май през послените 120 години повече страдаме от Русия, отколкото от САЩ. Накрая, ще кажа само, че войната е най-гнусното нещо, което може да съществува. Там явно хората, забравят че са човеци и правят пълни глупости. Поне една част от тях де. Бях гледал преди време филм за 2-рата световна война. Беше по действителен случай, как по Коледа, немските и английските войски мисля, спират огъня за да празнуват бъдни вечер. Даже някой беше предупредил другата армия, че "техните" ще ги обстрелват. Беше много хубава сцена.

Да ви го... на рекапчата! 2 от всеки 3 коментара отиват в шахтата, вземете мерки да работи като хората!

Добра статия! Браво! Това е тъжната истина за т.нар. западна демокрация, която всъщност се различава от тоталитарните режими само по това, че поддържа илюзията за свободата на словото... Иначе, всички сме бройлери в глобалния курник, развъждани от шепата лисици, чиито притежание сме, с единствената цел - консумация...

Няма вече хора като Асандж. У нас дори нормални новини се цензурират. Някой да е чувал тук за разкритията в Беларус? Как западът подготвя терористи да извършват диверсии. ДОКАЗАНО С ФАКТИ И ВИДЕО? който знае руски - да изгледа новините от Беларуската телевизия. https://www.youtube.com/watch?v=52oAlOvGpBk

ще види как се опитват да отвлекат журналист и да му отрежат езика, как планират палежи, как си признават сами тези неща. ... и всички са финансирани от Запада

До DP: "> 2021-07-04 18:08:43 >Да ама не (нерегистриран) > >Всички изброени канали са хващани безброй пъти да лъжат. Затова нормалните на Запад хора отдавна не вярват на тези >журналисти. За тях е и думата преститутки. Дааа, защото са хващани толкова много пъти не можеш посочи една лъжа, в която си ги изобличил. Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей." Много си тъпо парче щом твърдиш , че западните медии не лъжат. Да ти припомня Сергей Антонов, химическото оръжие на Ирак ...... Следват линията на партията, ама по-трикатски:

много странно ми стана как са допуснали дасе публикува такава статия

Световните убийци се насраха като ги изтописаха на запис как убиват цивилни хора пред очите на целия свят.....и убийците побесняха....

Няма разлика между изтока и запада, когато става въпрос за задържането на властта и злоупотребата с нея... така че... Да не се правят на интересни западните "демокрации"... Значи не е проблем, че се във видео се убиват с автоматично оръжие цивилни граждани, а проблемът се премества върху това как Асандж се бил сдобил с това видео?!? моля? А коментар по същество няма ли да направят официалните власти?

Но иначе същите тези сатрапи много са кахърни за предателя Навални... Докато гласят за Асанж 175 години затвор и се чудят какви фалшиви обвинения да му лепнат... Толкова е гнусна западната "демокрация", толкова фалш, лъжи и подлост, че е просто отвратително.

Асанж е личност, той е истинският герой на нашето време, борец за права и свободи, истински журналист, който изкара на показ мръсните тайни на западната "демокрация". Наистина единственото "престъпление" на Асанж е, че ни показа лицемерието на западната "демокрация", че тя има повече прилики, отколкото разлики със сочените от самата нея "режими", "диктатури". При последните поне никой друго не очаква и е наясно, докато при фалшивата им, бутафорна "демокрация" това е лицемерие, измама, въвеждане в заблуждение...И всеки, който се освести и прогледне, събуждайки се от демократичния унес, го чакат строги рестрикции, цензура, блокиране... Та те действащ американски президент цензурираха и му запушиха устата. За каква "демокрация" изобщо става дума ? Що за уродлива форма на демокрация е това....? Асанж ни я показа в целия й "блясък" на фалш, насилие, лъжи, демагогия... Той е днешният Христос на свободното слово и на свобода да казваш истината такава, каквато е. Без лустроване и захаросване. Без премълчаване на неудобната истина, без замитане...Обективната истина. Такава, каквато е. И злите сили го разпънаха на кръст. Същите, дето иначе денонощно се борят за демокрация и щедро изнасят от нея по света...Отново против волята на хората.

Колко подло обвинение, видите ли "заговорничел", хаквал, а дали са истина разкритията, дали "демократичните" сили са дерибействали, освобождавали невинни хора, цивилните жертви дали са случайни?!? САЩ и ЕС нима не са същите сатрапи в едни богати на петрол и други ресурси страни?!?

И кой ще санкционира САЩ или Великобритания заради Асанж?

Който има ресурса да го направи. Който го няма си наема щатни врякалници да врякат, от което става видимо по-жалък и съответно по-слаб. Нищо на тоя свят не е съвършено, вместо да врякаш научи се да правиш нещо смислено и да тласнеш колкото можеш света в посоката, в която ти се иска. С врякането постигаш ефект обратен на това, което ти се ще, никой не обича хленчари, всеки спира да слуша още при първата хленчава нотка.

Забележете в wikileaks няма нито един лъжлив материал Всичко е ИСТИНА. Затова Асандж е толкова мразен на Запад защото там лъжата и престъпленията са издигнати в култ и държавна политика. Сравнете това с лъжите генерирани от псведо журналистите от ЦНН, ББЦ, Дв, Франспрес, Ройтерс..... И ще разбере разликата между журналист и преститутка

100+

Донякъде си разбрал коментара ми по-долу но видимо трябва да го прочетеш още няколко пъти. Никой не мрази Асандж на запад, хората прекрасно разбират, че не ги е излъгал с нищо. Новинарските агнеции, които визираш също не лъжат, отдавна да са ги хванали ако го правеха; това ти твърдение е просто поредното ти проврякване на щатене врякалник на руска заплата, какъвто си.

Така искам да те срещна някъде на 4 очи... Само аз и ти...!!! Ще ти обясня кой-какъв е,и защо е такъв...

Всички изброени канали са хващани безброй пъти да лъжат. Затова нормалните на Запад хора отдавна не вярват на тези журналисти. За тях е и думата преститутки.

LOL, посраният врякалник се разпенил пак. Я мирясвай бе, гащите не можеш да си вържеш намерил кого да заплашва.

За западните СМИ-ТА още през 1979г Георги Марков пише че между тях и Работническо дело разлика няма. Само пропагандата е малко по-префинена заради опита който имат като колонизатори

> 2021-07-04 18:08:43 >Да ама не (нерегистриран) > >Всички изброени канали са хващани безброй пъти да лъжат. Затова нормалните на Запад хора отдавна не вярват на тези >журналисти. За тях е и думата преститутки. Дааа, защото са хващани толкова много пъти не можеш посочи една лъжа, в която си ги изобличил. Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей.

+100000000000000000000000

Така или иначе Асандж им еба майката кална. Извади на бял свят лайната на психясалите помияри и ги натика в лицето на човечеството. При това толкова очевидно, че просто няюа налъде повече. След всичко, което той публикува, единственото обяснение е, че масата е с нулев интелект и интерес към това, кой управлява живота им. И все пак Асандж е една светла личност, будител и титан от планетарен мащаб, който поколенията ще оценят. Защото съгласете се, по врем на инквизицията на истинските носители на светлината не им се е отреждала горда слава. Били са оценени векове след това :)

+ 10000000000000000000

На тези отдолу които отново се карат САЩ или Русия. Явно никога няма да проумеете, че няма верен отговор. За САЩ, Русия и Германия, България винаги ще е колония и никой от тях не ни е приятел. Те инвестират колкото им е икономически изгодно и винаги си получават инвестицията с лихвите.

Ми като теб те мързи да си работиш за теб, ще те експлоатират, пролетариат!

Ти работиш без сводник ли? Не е за вярване...!

Каква свобода на словото има в Западния Свят? Ако мнението ти не съвпада с официалната позиция биваш извергнат и заклеймен като нетолерантен фашист. А този цитат, че истинските журналисти не биха работили с такива източници като тези с които работи Асанж - ами да, 99,9% от журналистите по целия Свят не стават за нищо. Повечето просто преписват от колегите си без дори да правят емементарни проверки на фактите. И това в никакъв случай не се отнася само за България. Навсякъде е така.

"Ако мнението ти не съвпада с официалната позиция биваш извергнат" - дори да си президента на САЩ и да си получил 50% от гласовете на хората. Някакви хорица те цензурират и те зачеркват от соц.медии! Не ми хвалете такава "СВОБОДА".

Това е една личност която се жертва в името на свободата.Герой на новото време/дори заслужава паметник /в опита си да се бие с ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ. И в опита си да ни измие очите. Но за съжаление някой хора няма да прогледнат дори след хирургична намеса.

Не, ние гледаме. Американците няма да го осъдят, понеже е прекалено смел и умен, а и твърде известен като Сноудън, Савиано и т.н. в краен случай някой ербап с пари ще го вземе при тях - като Мъск или Безос, щото и те са тръгнали от нищото. Но комундел това не го разбира.

Предлагам тия като този Някой да ги пратят в трудов лагер в Китай или Расия - те тогава комундел върши някаква работа за сефте в живота си,щом свободният свят не му харесвал.да, не се намираме в утопия, няма и да има утопия следващите 100 години. с нищо не заменям сегашното ми положение с това на нашите преди 40 години. Нито е работил в чужбина на сериозна позиция, нито е в състояние да изкарва пари и затова му пречели корпорациите. Лошото е, че такива неудачници най-много се изявяват.

Има ли и един Нормален Човек на света, който да разбра, че САЩ и Запада е истинското Зло на планетата Земя ? И...защо Нормалните хора в България не сме направили всичко възможно да се Откъснем от смъртоносните алчни лапи на Запада ??!!

Е и кво от това - в сащ взимам по 300 долара на час като фрииленсър.в БГ като почнеш нещо само се заяждат. Нека да са зло американците.

Твойте 300 долара са извинение за Смърта на милион убити от САЩ иракчани? Твоите триста долара срещу Тоталната диктатура и преследване на Неправилно мислещи от САЩ ?? Колко струваше ти ...по принцип ?? Триста долара !

Хич не ми пука , а ти си пиши постове за 8ст. Лузър

Много по важно е това че, тези пари не са изкарани с труд а са отпечатани от САЩ. След това следва война за да занулят дефицита /вътрешен дълг приближаващ 30 трилиона долора/

Взимаш 300 цента на час от Сорос,за да спамиш във форума...!

Аман от тая алчност...само пари дрънчат в кухите ви чутури... Що за ценностна система имаш, бе ?

Ходи пеш на возток- тъпунгер

Този трол "Някoй" е истински Матросов от Позисрано! Само да пуснат новинка за някое онеправдан комунист или нещо за феодална Русия/Китай и той с голи гърди веднага се мята на амбразурата. Очевидно има ипотека и затова се старае толкова ХИ ХИ ХИ

Т.нар. Свободен свят е пълно с политическа корупция, убийства, намеса в чужди страни, военни престъпления, незаконни арести, изтезания и т.н. все "демократични ценности". Обаче т.нар. защитници на свободата и демокрацията все ни навират в очите Русия, Путин, Китай, Сев.Корея, Саддам, Кадафи, Осама Бен Ладен, сега Лукашенко и др. .. Дори забравят, че точно Западът финансираше Саддам (за войната му с Иран), Западът финансираше Бин Ладен (за войната му с СССР в Афганистан) ..и т.н. По същия начин Западът навремето финансираше Хитлер за войната му с "юдео-болшевизма"... Ах, колко неудобни тайни за криене има този Запад - уж "Свят на свободата и демокрацията". Затова се страхува от хора като Асандж и ги държи в затвора по измислени обвинения! (знаете ли какво е едното обвинение срещу него? Че бил правил секс с някаква мацка без презерватив и тя са почувствала застрашена от това. в Швеция това наричат "изнасилване")! ИЗВОД: ЗАПАДЪТ НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ИЗТОКА. Така че ако може троловете тук да спрат да плюят по едни страни и да превъзнасят други. Стават смешни и са жалки с напъните си.

САЩ изгори с напалм Виетнам, уби милиони хора там. САЩ уби милиони хора в Либия и Ирак. САЩ организира 200 опита за убийството на Кастро ... преди да има "новичок". САЩ подготви и финансира десетки преврати в Лат. Америка и Африка... САЩ закриля наркотрафика в Азия от Афганистан ... САЩ години наред продаваше оръжие на Контрите в Лат.америка (Скандалът Иран-Контрас) САЩ години продаваше оръжие на джихадистите в Бл.Изток... като Ал кайда, ИДИЛ и т.н. САЩ години наред подкрепя режима в Сауд.Арабия - където убиват хора с бой с пръчки и ги обезглавяват на площада... Ах, какъв свободен свят и каква демокрация!!? Ум да ти зайде!

добре че руснаците не са продавали нищо на никого, те само подаряват, като истински комунисти.

Някoй

пич, руснаците не се хвалят, че са "върха на демокрацията и свободата", за разлика от САЩ! Схващаш ли разликата?!!? Нарича се ЛИЦЕМЕРИЕ И ЛЪЖИ

Някoй

Ако не помниш бяха публикувани снимки от затвора Абу Гариб - на тях амер.войници са се снимали с изтезавани от тях иракчани. Тези снимки са като снимките от нацистките концлагери. Никаква разлика. Това са амер.войници, които носят демокрацията по света!

Браво за коментарите ! Умни, с факти, съдържателни...да му е кеф човек да чете написаното. Личи интелект, мисловен процес, информираност... Никога човек не би могъл да прочете и наполовина нещо подобно от някой пишман демократ, другар либераст-толераст и модерен джендър...всички са кухи по калъп. За тях, стадото тревопасни, бутафорната демокрация е идеална. Те нямат акъл да преценят доколко понятията съответстват на съдържанието.

А бе все пак никой не го е изкарал лъжец за материалите, които е пуснал. Как ги е взел и какъв е е периферна тема.

То такива материали е ясно, че не са за общо ползване.

Те това е мъж с топки ,а не някакъв конспиративен шизофреник. Тук в Чалгария няма такива. Само на комунделите амреиканците са им винoвни, на гербаджиите - руснаците, които са наистина по голямото зло. Булгаристанците и циганите чакат друг да ги оправя. Виж тайванците и сингапур - правят си нещата, бе да чакат някой нещо да им разреши или забрани.

Гогов ако не коментира за Ладите, най-много го е страх да не го подслушва САЩ Китайските комунисти и руските путинисти, не е проблем за Гогов да подслушват.

уникално тъп трол си

Диалогът не е с мен.::::::: ИЦЕТО С КОЕТО ГОВОРИХ Е БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА "ПЪРВО ГЛАВНО УПРАВЛЕНИЕ" НА СРАВНИТЕЛНО ВИСОКА ДЛЪЖНОСТ , КОЕТО ПО КЪСНО СЕ ПРЕИМЕНУВА НА “НРС“. ВЪПРОСНИЯ ПРИЯТЕЛ МИ КАЗА СЛЕДНОТО : ЩЕ ЦИТИРАМ ТОЧНО ДУМИТЕ МУ ЧРЕЗ ПРЕСЪЗДАВАНЕ НА РАЗГОВОРА НИ С ДИАЛОГ : _ ТОЙ ➖ МОЕТО МОМЧЕ ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ДНЕС ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ СА КАКТО ПРОТИВ НАС БЪЛГАРИТЕ ТАКА И СРЕЩУ РУСИЯ И ВСИЧКО ИЗГОДНО ЗА НАШАТА МИЛА И ОБРЕЧЕНА РОДИНА ❗ ТОЙ ➖ ПРЕЗ 1987 ГОДИНА НИЕ в "ПГУ-ДС" ВЕЧЕ ЗНАЕХМЕ , ЧЕ ГОРБАЧОВ Е РЕШИЛ ДА СДАДЕ - ПРЕДАДЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ❗ КАКТО СССР ТАКА И ДРУЖНИТЕ МУ СТРАНИ В ТОВА ЧИСЛО И БЪЛГАРИЯ. НИЕ "ДС"-пгу" ПРЕДУПРЕДИХМЕ ЖИВКОВ в СРЕДАТА НА 1987 ГОДИНА , ЧЕ ПО НАШИ КАНАЛИ от "КГБ" ПОСТЪПВА ИНФОРМАЦИЯ , ЧЕ ГОРБАЧОВ И НЯКОЙ ВИСШИ ЧЛЕНОВЕ НА “КПСС“ - “КГБ“ ПРЕДВОЖДАНИ ОТ ЯКОВЛЕВ СА РЕШИЛИ ДА УНИЩОЖАТ НАПЪЛНО СОЦИАЛИЗМЪТ и ВСЯКА СЪДРУЖНА СТРАНА НА СССР. НИЕ ЗНАЕХМЕ , ЧЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ ПОСЛЕДВА ГИГАНТСКИ РЕВАНШИЗЪМ КЪМ НАС САМИТЕ ОТ ДЕЦАТА НА ТЕЗИ КОЙТО ПРЕДИ 1944 ГОДИНА РЕЖЕХА ДЕТСКИ ГЛАВИ НАРЕД. АЗ ➖ А ЗАЩО НЕ ПРЕДПРИЕХТЕ НЕЩО ЕТО КУБИНЦИТЕ ЛИКВИДИРАХА ТАМОШНИЯ "ЦРУ-РЕФОРМАТОР" ГЕНЕРАЛ 'О ЧОА' И ОЩЕ НАД 200 ПРЕДАТЕЛИ РЕШИЛИ ДА ПРЕДАДАТ КАСТРО И КУБА ❗ ТОЙ ➖ НИЕ БЯХМЕ ПРЕДУПРЕДИЛИ , НО НА МНОГО ВИСОКИ НИВА , ДИРЕКТНО ПОСОЧИ ЛУКАНОВ , ПЕТЪР МЛАДЕНОВ И ТАКА ПРЕХВАЛЕНИЯ ОТ ВАС генерл ДОБРИ ДЖУРОВ НЕ БЯХА СЪГЛАСНИ С ТЕЗИ ИЗВОДИ И С ПРИЧИНА ЗАЩОТО ПОСЛЕ РАЗБРАХМЕ , ЧЕ И ТРИМАТА БЯХА ПОД ПЪЛНИЯ КОНТРОЛ НА ГОРБАЧОВ – ЯКОВЛЕВ "КГБ – СЪВЕТСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ – ГРУ". СЪЩИТЕ КАКТО И НЯКОЙ НА ПО НИСШИ МЕСТА ЗНАЕХА , ЧЕ ЖИВКОВ Е ОБРЕЧЕН И СЛЕД 1990г. ТОВА СИ ПРОЛИЧА ЧРЕЗ МОМЕНТАЛНОТО ИМ ПАРТИЙНО ИЗРАСТВАНЕ и ЗАБОГАТЯВАНЕ. АЗ ➖ Е ЗНАЧИ ЖИВКОВ ИЛИ НЕ Е ПОВЯРВАЛ ИЛИ НЕ Е МОГЪЛ ДА НАПРАВИ НИЩО ПОРАДИ ФАКТА ЧЕ СССР и ГОРБАЧОВ СА ГО ОТПИСАЛИ ОТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ❗ ТОЙ ➖ И ДВЕТЕ БЯХА ФАКТ❗ ОЩЕ ПРЕЗ 1988г. ЖИВКОВ ПОИСКА ДА СЕ ОТТЕГЛИ В ПЕНСИЯ НО ЛУКАНОВ – МЛАДЕНОВ МУ КАЗАХА ДА ИЗЧАКАЛ МАЛКО И СА ЗНАЕЛИ ЗАЩО❗ ТОЛКОВА ЗА ДРУГАРЯ ЖИВКОВ , НО НЕКА ТИ РАЗКАЖА ОСНОВНОТО ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ВСИЧКО. СЛЕД 1990 ГОДИНА АЗ ОСТАНАХ НА СЛУЖБА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА❗ КАТО ОТ МОМЕНТА НА “СМЯНАТА“ ДО ИЗГОНВАНЕТО МИ от ПЪРВО "ГЛАВНО УПРАВЛЕНИЕ" , КОЕТО СЕ ПРЕИМЕНУВА НА "НРС" - “НАЦИОНАЛНА РАЗУЗНАВАТЕЛНА СЛУЖБА“ АЗ БЯХ ДВА ПЪТИ ПОНИЖЕН ПОРАДИ ФАКТА , ЧЕ НЕ БЯХ СЪГЛАСЕН С ПЪЛНОТО ЛИКВИДИРАНЕ НА СЛУЖБИТЕ и АРМИЯТА НИ ПРИЕТО ПОД МЕМОРАНДУМ СКЛЮЧЕН МЕЖДУ НАС И САЩ в НАЧАЛОТО НА 1990г. НО НАЙ-ЛОШИЯ МИ СПОМЕН ОТ ТОВА ПРОКЛЕТО ВРЕМЕ БЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА МЕ УВОЛНЯТ ОТ “НРС “ НЯКЪДЕ КЪМ КРАЯ НА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ, (1991г.) НАУЧИХ НЕЩО , КОЕТО МЕ ПОТРЕСЕ. АЗ ➖ ЧЕ СМЕ НОВИТЕ РОБИ НА САЩ ЛИ❓ ТОЙ ➖ ПОЧТИ ПОЗНА МОМЧЕТО МИ.... МЕСЕЦ ПРЕДИ ДА МЕ МАХНАТ БЕШЕ ПЕТЪК ЗАЩОТО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СИ ХОДИХ ДО СЕЛО ПО РАБОТА НЯКЪДЕ ПРЕДИ ОБЕД ЕДИН МОЙ ПРИЯТЕЛ В СЛУЖБАТА ВЛЕЗЕ В МОЯТА СТАИЧКА ! СЪЩИЯ БЕ ОТЧАЯН ЗАЩОТО БЕ МНОГО ГОЛЯМ БЪЛГАРИН , КОЙТО СЛЕД МОЕТО ИЗГОНВАНЕ НАПУСНА САМ. ТОЙ МИ КАЗА СЛЕДНОТО : Ма.... ЗНАЕШ ЛИ ДНЕС КАКВО НАУЧИХ ОТ ЧОВЕК ПРИСЪСТВАЛ НА ТОЗИ СВЪРШЕН ФАКТ❓ КАЗАХ МУ НЕ. ТОЙ ЗАПОЧНА ДА МИ ОБЯСНЯВА ПРЕБЛЕДНЯЛ , ЧЕ ДНЕС СУТРИНТА КЪМ 09;00 ЧАСА в АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО СА БИЛИ ИЗВИКАНИ-ПРИЕТИ НЯКОЛКО ЧОВЕКА . . . ➖ АХМЕД ДОГАН ➖ АНДРЕЙ ЛУКАНОВ ➖ АНАСТАСИЯ МОЗЕР ➖ ЖОРЖ ГАНЧЕВ ➖ ИВАН КОСТОВ ➖ ДИМИТЪР ПОПОВ ➖ ГЕОРГИ ПИРИНСКИ ➖ ЛЮБЕН БЕРОВ КАКТО И ОЩЕ ТРИМА ПО НИСШИ СЛУЖИТЕЛИ❗ ВЪТРЕ В ЕДНА НЕ ГОЛЯМА СТАЯ ДОЙДЕ ПОСЛАНИКА на САЩ ПО ТОВА ВРЕМЕ ТОЙ БЕШЕ СОЛ ПОЛАНСКИ, КОЙТО ДИРЕКТНО ИМ КАЗА СЛЕДНОТО : ОТ ДНЕС НАТАТЪК ВЕЧЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НИЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯМЕ КАКВО КЪДЕ И КОГА ЩЕ СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ, КАКТО И , КОЙ ЩЕ “НАПРАВЛЯВА“ ТЕЗИ ПРОЦЕСИ. ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ НАЯСНО ,ЧЕ КАТО НАШ НОВ "ПАРТНЬОР" (Тук последва смях) ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ И ДОПИТВАТЕ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ДО НАС❗ ВИЕ ЗНАЕТЕ , ЧЕ НАШИ СЪТРУДНИЦИ ВЕЧЕ ПЪТУВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ВИ ПОМОГНАТ В СЪСТАВЯНЕТО НА ПЛАН (Ран☠️Ът) КОЙТО ЩЕ ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО ПЪЛНА ДЕМОКРАЦИЯ И ПАЗАРНА ИКОНОМИКА. ТУК СЪБРАНИТЕ СТЕ ИЗБРАНИ ОТ НАС ДА РЪКОВОДИТЕ ТЕЗИ ВСТЪПИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ , КАТО СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ ВСЯКО НАШЕ НАРЕЖДАНЕ В "ПОЛЗА" НА ДВЕТЕ СТРАНИ. ВЕЧЕ СТЕ СЕ СРЕЩНАЛИ С НАШИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ , КОИТО СА ВИ ОБЯСНИЛИ КАК ЩЕ ПРОТЕКАТ ТЕЗИ БЪДЕЩИ НАЧИНАНИЯ❗ ТАКА ЧЕ УСПЕХ ПРИЯТЕЛИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , ЧЕ НИЕ СМЕ ЗАД ВАС❗ АЗ ➖ ТОВА СЕ ДОСЕЩАХ , ЧЕ Е СТАНАЛО ВСЕ ПАК СЪСТАВЕНИЯ ПЛАН ОТ АМЕРИКАНЧЕТАТА , ИЗВЕСТЕН КАТО ПЛАНА ‘РАН-ЪТ" ТОЙ ➖ ДА ТАКА Е И ТЕЗИ БОКЛУЦИ СА БИЛИ НАЯСНО КАКВО ЩЕ СТАНЕ В БЪЛГАРИЯ В БЪДЕЩИТЕ 30 ГОДИНИ❗ ЗНАЕШ ЛИ ВАНЬО , ЧЕ ИМАШЕ ЕДИН ПОЛИТИК И ТО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ , КОЙТО СЕ ОПИТА ДА СПРЕ ТОВА БЕЗУМИЕ , НО БЕ СМАЗАН И НАРОЧЕН ЗА ПЛАШИЛО. АЗ ➖ ЗА ЖАН ВИДЕНОВ ли ГОВОРИШ❓ ТОЙ ➖ ДА . . . . ТОЙ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРИН В ПОЛИТИКАТА НИ , НО БЕ ПРЕДАДЕН КАКТО ОТ "своите - БСП“ ТАКА И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ! ТУК и ДВАМАТА ПОМЪЛЧАХМЕ ЗА МИНУТКА ........ Още са в "очите" ми последните му думи изказани с насълзени очи... МЕН ВАНЬО МЕ БОЛИ САМО ЗА ЕДНО ! БОЛИ МЕ ,ЧЕ КОГАТО МОЖЕХ НЕ ВЗЕХ АК-то ЗА ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯМ ДО КРАК ЗАЩОТО ТОГАВА ИМАХ КАКТО ДО достъп ,така и възможност

"""""Мръсните" тайни на западния елит отново са на дневен ред след признанието за лъжесвидетелстване от исландеца Сигурдур Инги Тордарсън."""" Ами така е при демокрацията ,нищо чудно Сигурдур Инги ,да почине от Ковид-19.Случват се такива неща

всичко е много просто за "демократите"! "ако не е с нас, значи е руснак!" ако не е бяло, значи е русия! :-))) изобщо няма да се учудя, ако по някоя от манипулативните ви медии излезе новина, че асанж, всъщност е незаконен син на путин. :-)))

)--{;;;;;;;;;}=------------------ ~

Тези, които са против моите интереси са идиоти! А моите интереси са най важни!

Кефя се! Китайската комунистическа партия е 90 милиона, тука някакви, един хотел хора, тръгнали да плюят комунистите! Ха ха ха ха!

Ти китаец ли си? Или комунист? Щото си точно толкова тъп! Ако радостта ти е че в Китай им 90 милиона комунисти то има 1 410 000 000 които не са хахаха. Ако вклупиш и съседна Индия Япония там па няма нито един

А Вие североатлантически , еврогейски ,демократичен ,неолиберал ли сте. Вече еднополюсният свят отмина в отходния канал ,сега светът е многополюсн

Забевих да поздравя комплексирсните БГ тролове развихрили се днес тук. Приятно разпускане чрез бълвоч в неделя. С махмурлук Със здраве

Редактора, защо ми изтри комeнтара. Аз те похвалих. Никога не съм хвалила редактор на dir. Free Julian Assange. Free Chelsey Manning. Thank God for Edward Snowden, Danuel Ellsberg etc.. Happy 50th birthday, Julian !

Все повече започва да си личи руската връзка в сайта „Бивол“ и подкрепата за президента Румен Радев, БСП и Корнелия Нинова. Главният редактор Атанас Чобанов и собственикът Асен Йорданов досега нямат лоши думи срещу социалистите и срещу Русия. Всъщност тесните връзки на руската пропаганда идват от Атанас Чобанов чрез съпругата му - рускинята Мария Онучко, баща ѝ Виктор Онучко и олигархът Константин Малофеев. Всъщност той е зет на дългогодишния кореспондент на РИА Новости във Франция Виктор Онучко. Сложната плетеница от различни по ранг и позиция звена е запазена марка на кремълския апарат за дезинформация, чрез който се разчистват с манипулации неудобни лица по пътя за овладяване на стратегически цели в полза на Москва. Връзката на Чобанов и Малофеев изплува покрай предполагаемото отравяне на оръжейния бос Емилиян Гебрев, който твърди, че някой се е опитал да го ликвидира с новичок. Причината – военният завод „Дунарит“, заграбен от Гебрев, банкера беглец Цветан Василев и стоящия основно в сянка, но прокрадващ се зад серията сделки за собствеността на оръжейницата Константин Малофеев. Като основен застъпник на версията на Гебрев в публичното пространство се появи като говорител именно Чобанов. Топлите отношения с Москва започват през далечната 1991 г., когато Атанас Чобанов емигрира в Париж. В младежките си години е комсомолски секретар, а през 1989-а кандидатства за членство в Българската комунистическа партия (БКП). След падането на комунизма се преориентира към новия тренд и става десен. И съвсем по социалистически всичко се случва по роднинска линия. По-точно с връзката си с на Мария Онучко. Младата рускиня също живее във френската столица и се подвизава като журналист. Но за разлика от половинката си работи за явната кремълска пропаганда в проекта „Русия отвъд“ (бившата Russia Beyond the Headlines (RBTH) - „Русия отвъд заглавията”. Онлайн медията „Русия отвъд заглавията” е една от амбициозните идеи на Владимир Путин и московския апарат за влияние на Запад. Проектът е създаден като руска версия на американското „Радио Свобода“ и има за цел да разпръсва положителни новини в съответната държава. Проверка в сайта на „Русия отвъд“ показва, че медията поддържа 14 секции на английски, руски, немски, френски, испански, италиански, португалски, индонезийски, китайски, хърватски, словенски, сръбски, български и македонски, но с един координационен център. Във всичките подразделения на сайта е посочен един и същ адрес за връзка - ул. "Пятницкая" 25/1, 115035, Москва, Русия. Посочено е също така и че „Русия отвъд“ е проект на независимата некомерсиална организация АНО "Тв Новости". Всъщност обаче RBTH е основан през 2007 г. от „Российская газета“ – официалния печатен орган на правителството на Руската федерация. Част от международната медийна платформа е и изданието „Руски дневник“, който у нас се печата и като притурка към печатния орган на БСП в. „Дума“. В България проектът се реализира на основата на лицензионен договор, сключен между Даниела Малинова - официален представител на RBTH за страната, и "Российская газета". Даниела Малинова е съпруга на Николай Малинов, бивш член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, председател на Национално движение "Русофили" и бивш издател на в. "Дума". Малинов е един от малцината българи, получили държавното отличие на Кремъл „Пушкин“ през 2011 г. по лично предложение от тогавашния президент на Русия Дмитрий Медведев за „съхраняването и опазването на паметни знаци на руско-българската дружба“. Приятел е на олигарха Константин Малофеев. Именно той е и човекът, който е запознал Малофеев с Цветан Василев – признание, направено от самия руски олигарх в интервю. Дали RBTH е пропаганда на Кремъл, може да се разбере от мнението на западните анализатори. В рецензията си за първата притурка на „Российская газета“ във „Вашингтон пост“ през август 2019 г., Джак Шейфър, медийният критик на „Слейт“ (собственост на „Пост“), пише, че „под накъсания синтаксис на тези смехотворни произведения бие кървавочервеното сърце на сляпата съветска пропаганда“. Православните благотворителни фондации, ръководени от бизнесмени и олигарси, близки до Кремъл, като Владимир Якунин и Константин Малофеев, представляват друг централен елемент на руското присъствие във Франция. Те имат своя собствена програма, но споделят много общи модели на влияние с другите участници във Франция. Якунин и Малофеев се познават още от началото на 90-те години, когато и двамата били членове на Международния център за бизнес сътрудничество. Това е контролирана от КГБ организация със седалище в Санкт Петербург, която е отговаряла за износа към Запада. Според изследването Малофеев е много близък до до Игор Шчоголев, министър на комуникациите в Русия между 2008 и 2012 г. Олигархът е дори кръстник на двете му деца, а в наши дни единият е в забранителния списък със санкции на ЕС и САЩ, а вторият е под номер 18 в списъка на финансовото министерство на САЩ с хора, облагодетелствали се от управлението на Путин. И тук се появява поредната показателна връзка с кръга на Чобанов. Шчоголев е бил кореспондент на Агенция за новини от ТАСС в Париж между 1993 и 1997 г. Отива там в годината, в която от Париж за Брюксел заминава тъстът на Чобанов, също подвизавал се като журналист в дестинации, важни за Кремъл. Самата Мария е дъщеря на дългогодишния кореспондент на РИА Новости в Париж и в Брюксел Виктор Онучко. Той е работил дълги години и като представител на руската Интерафкс, както и на RBTH. Преди Перестройката пък бащата Онучко е дългогодишен кореспондент на руски издания в Африка. Франция през 80-те години на миналия век е особено интересна за съветските шпиони. Агенти на КГБ и ГРУ на Съветската армия щъкат из Париж, събирайки разузнавателни сведения за президента Франсоа Митеран и правителството, което на моменти е и срещу него. Самият Атанас Чобанов също има уклон към тайните служби, но те по-скоро остават само в мераците му. Преди да стане „независим журналист“, зетят на Онучко се опитвал да си докара хонорар и от българските тайни служби. Според информация на българите във Франция, които поддържат връзки с българското посолство в Париж, се говори, че Чобанов се е предлагал нееднократно за сътрудник на българските тайни служби.

Правилно! Даже в Биволь си пише, че са приятели на Уикилийск. Случайност? Не. мисля

Случайност е. Както в много случаи, по света се борят за свобода и демокрация, а тук за руската свобода да се разширява колкото може империята.

Шаблонче. След месец пак го пусни.

е и? за теб е по-важно кой ти казва, че те лъжат и крадат отколкото, че наистина те лъжат и крадат ли?

1. Демокрацията означава единствено, когато дадена държава, народ или територия се контролира и експлоатира от британоварварите. 2. Когато дадена държава е суверенна и свободна, означава, че начело е кървав тиранин или поне се управлява от диктатор, който трябва да бъде унищожен. 3. Свобода на словото означава единствено, това което британоварварите са ти позволили да казваш, за да ругаеш тези които ти посочват. Ако кажеш нещо неизгодно за тях, вече не е свобода на словото, а руска пропаганда. 4. Толерантност означава да се подчиняваш като роб на западните си господари и да търпиш прищявките им, докато унищожават Родината ти и ти налагат цигански, негърски или педалски диктат. Който не е съгласен е фашист, комунист, ксенофоб, хомофоб ......... и трябва да бъде поне разстрелян. 5. Всяка държава търгуваща с Русия и Китай губи своя суверенитет, а свободни и демократични са единствено държавите и народите, които дават всичко безплатно на САЩ. Несъгласните се поръсват с "демократични" бомби

Много хубаво си описал западната "демокрация"... Измислената им "демокрация".

Другаря Асанж си е редово комунде, на което Москва му плати да си направи сайтче. Нашият Биволь е същата работа. Обаче другаря леко згази лука като пусна тайни документи на Пентагона и му се видя крив света. ХИ ХИ ХИ

ама как така редово комуне, нали е австралиец ?? А Австралия е със Запада ???

Човек като Асанж е ценен за обществото защото може да покаже кои страни са в другата крайност и са що годе свободни. Гледайки къде е в момента, дали това е Англия или Еквадор?

да! не само гледаме, но и видиме! не е в еквадор, а в английски затвор..

)--{;;;;;;;;;;}=----------------- ~

когато става дума да се защитава свободатата на словото не се поколебах нито на секунда за да кажа: je suis charlie! не се колебая да кажа: je suis assange, je suis snowden.. защото свободата на Словото (дадено ни от Бога) е ценност. Истинска Ценност, която ни отличава от динозаврите, по чиято пътека към погибел е тръгнало човечеството. !

)--{;;;;;;;;;}=------------------ ~

SU-152

С ден закъснение.................. Честит рожден ден на най-големия престъпник на планетата, на масовия убиец и медиен терорист, Джулиан Асандж. Да живеят демокрацията, свободата на словото и правото да затваряш хора, на онези боклуци, които смеят да разкриват и застават срещу перфектната доминираща и безпогрешна Наша система. Критиката само Ние можем да ползваме в Наша полза. Да живеят Нашите и смърт за Лошите!

SU-152

Пропуснах "изнасилвач"...

Зажлудил си се нещо друже, но това е норамлно за тоьи географски район. А Edward Snowden and Chelsea Manning и те ли са престъпници? Балканоидни имбицили такива

SU-152

Коментара ми не е за хора лишени от чувство за ирония и сарказъм........

SU-152

,,,,,,,,,,и хумор.

Добре, че са руския дир, колнок, мурзилка, комсомолская правда, стпутник и подобни, че да разберем, че някакъв жълт "исландски" сайт с руски редактор е бил разкрил "конспирацията" с тоя руски агент. Интересно защо, не видях в нито един популярен сайт новина отностно това? :)))))))

SU-152

За него няма протести в стил "Навални"..

Крият се бе, нали още повече ще се развони, ако и западнита преса публикува това !

SU-152

Дано има повече като него - смели и готови да покажат греховете на системните играчи.

мдаааа, размириса се, и то здраво. Асандж отвори торбата с л.....

Абе пуснете Навални, кво с тоя Асандж се занимавате :)

Даааа Асанж, Москва и Пекин са правите, а Запада е кривият. Обаче странно защо няма комуне емигрирало в Русия или Китай. Дори самият Асанж не емигрира там в комунистическите райски държави. ХИ ХИ ХИ

Ако излезе и е право в Сащ.Веднага ще го гепат. Каква Москва и Пекин бе безказарменико помашки

Че за кво да емигрираме там, като Русия ще дойде пак тук ??

защото тук не иде реч кой накъде бяга, а иде реч за възможността да критикуваш една система и да ѝ изкараш кирливите ризи на светло без да бъдеш цензуриран или бкаран в затвора или избит, като редакцията на шарли... в отношение цензура и промивка на мозъци "демократите" дори превъзхождат тоталитарните режими. все пак те разполагат с цял холивуд... :-)))

)--{;;;;;;;;;;}=----------------- ~

как кой се страхува? виновните се страхуват! ако си помислим, че статуята на свободата и дамата със завързаните очи и везна за мерене на злато (не на злото) се страхуват от Фактите (т.е. Истината), то няма да сме прави, защото това ще е само една символика. още повече неказана такава. когато започнеш да изказваш подобни мисли и ги подплътиш с факти, тогава наяве излизат грозното, проядено от червеи и потъмняло от злоба лице и пъпчив, посран и отворен гъз на "демокрацията" на т.нар. "свободен свят", където свободата на нелегалната миграция е единствено осигурена напълно, като право. при това, само защото в "свободния свят" липсват данъкоплатци и бачкадьори, и здравните и пенсионни системи се разпадат ежеминутно, а не поради хуманни причини, както ни се натяква през час от мас-манипулативните им облъчващи с антикултура и зомбиращи медии. същият "свободен свят" измисли гугъл капчата под някакъв антироботски предлог, а всъщност това е част от цензурата на биг брадъра. на педераския биг брадър! измислиха ваксинационните паспорти, а всъщност искат да напрявят ваксинацията задължителна, за да могат да се донапечелят продаващите маските. брутално доведоха малките фирми до мизерия, чрез "локдауните" си ненужни, за да могат огромните акули да станат гигантски тиранозаври. здравните системи превърнаха в извор на печалбарство и некомпетентност. по техен образ и подобие. мога още две денонощия да пиша примери за "демокрацията" и "свободния свят", но главното във всички случаи винаги е едно, а именно: представят ни действителността изкривявайки я до такава абсурдна степен, до каквато им се ще ние да я виждаме. просто параноични психопати с педофилни наклонности, чиито ценности са гей-парадите, масовите истерии, войните, лъжите, лицемерието, масовите манипулации, промивката на мозъци, кражбите, некомпетентността, мързела... и.. ваксинацията срещу ковид 19 с цялата гръцка азбука... :-)))

представят ни действителността изкривявайки я до такава абсурдна степен, до каквато им се ще ние да я виждаме. просто параноични психопати с педофилни наклонности, чиито ценности са гей-парадите, масовите истерии, войните, лъжите, лицемерието, масовите манипулации, промивката на мозъци, кражбите, некомпетентността, мързела... и.. ваксинацията срещу ковид 19 с цялата гръцка азбука... Колега, пишеш за "елита" но не споменаваш най-големият му "коз". Той е отвратително богат (поне според сегашното финансово мерило). Ще напиша 2 поговорки и ще събера 2 и 2. 1. Мъдрият български народ е казал: Безделието е майка на всички пороци. 2. От древният Рим знаем: Бедният човек се бори за оцеляване, богатият човек се бори за духовно извисяване. Та според моята скромна логика (основана на исторически постулати) съвременното духовно извисяване е еволюирало до "тип извратено забавление на елита с широките маси".

)--{;;;;;;;;;;}=----------------- ~

Асандж показаха на целият свят това което всички подозирахме от много години за зпада. Че зад фасада на нравоученият за демокрация псевдо свобода итн... Всъщност стоят тоталитарни режими обвити в корупция престъпления и морална деградация. На Запад няма нито демокрация нито свобода нито морал....... Западнит режими са тоталитарни по своята същност. Управлява се от елит който назначава марионетки под фасадата на избори където всъщност избор няма. Псевдо журналистите пък са техните марионетки

чета тук олигофреничните коментари на разни малоумни идиоти, за комунисти, шпиони и т.н., аве хора вие наистина ли сте толкова прости и мозъците толкова промити от тая пропаганда, че да свързвате Асандж с Русия, комунисти и т.н ? бати малоумниците бати чудото

Другарю Гогов, кой го е страх от другаря Асанж? В статията не пише. Пак злият США и злият запад тормози редовите червени партийци, а?

Мчи кой друг?

Нещо много трупове взеха да вадят в Канада и САЩ на невръстни дечица. Май убити и от католическата църква!

А само в ъв въшлива България от освобождението от турците да 44 година са избити 500 000 българи!

Нека спрем с лъжите за Сталин! За 35 години през Гулаг са минали 6 милиона и са умрели 600 000. В Германия, САЩ и англия са избити много повече!

Кой , КОЙ завлече готовите пари за строежа на магистрала хемус другари крадливи протестъри ?

Колко пари?

Поредният руски шпионин и онеправдан комунист преследван от злите демократи. Тоя обаче не успя да избяга в Русия като предишните и сега са едни сапунки и сълзливи сериали достойни за наградите на Мосфилм. ХИ ХИ ХИ

Тъп селянин

"Комунистическите режими във всички държави приели марксизма са се изградили върху основата на систематични масови убийства. Общият им брой на световно ниво надхвърля 150 милиона невинни жертви. Ето разбивка: СССР (1917-1987) - 69 млн. НР Китай (1949-1990, вкл. Мао преди 1949) - 67 млн. Червени Кхмери в Камбоджа (1975-1979) - 2 млн. Етиопия (1974-1991) - 2 млн. НР Виетнам (1945-1987) - 1,7 млн. Северна Корея (след 1945) - 1,7 млн. Други държави - 10 млн. Всичко - 153 милиона!?"

Чугунени глави. Всички които критикуват сащ са комунисти, ясно е. Какво да очакваш от балкански чугунени глави

Уау! Ссср 69 милиона? Браво, браво.

а я сега маломнико дай и една такава статистика за великите демокрации САЩ, Канада, Австралия как са изградени, а може и за другите велики демокрации от Европа, които имаха и имат колонии из целия свят

Тази статистика е лъжа. Само да попитам за Виетнам тезИ 1.7 милиона убитите от САЩ във войната ли са. Защото САЩ там убиват горе долу толкова 2 милиона. Много показателно за лъжите във вашата статистика.