Коментари - Летните ви снимки в интернет улесняват крадците | IT.dir.bg
назад

Летните ви снимки в интернет улесняват крадците

Ваканционните публикации в социалните мрежи улесняват крадците, които също използват сайтове като Facebook, Twitter и други, предупреждават германски експерти.

Обратно в новината

Коментари - Летните ви снимки в интернет улесняват крадците | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хора се хвалят колко много приятели имат в социалните мрежи. А колко от тях са виждали на живо? Ето за това става въпрос.

Ми аз за това само зимни снимки си слагам в профила - да ги затруднявам!

Тези пак са превеждали нескопосно от английски. "Неокосената със седмици трева" е характерна за самостоятелна къща с голямо дворно място. Тук къде ще видят неокосената трева пред апартамента ми на 16-тия етаж?

Ми-и-и.. Нямаш ли си градинка на покрива? Или поне пред вратата?

Всяка година по това време се пуска тази статия, както и се дава този репортаж по новините В телевизора..

Ама файда йок...

хаха Нямам такива...

Cъщо добър съвет е да не си оставяте адреса във фейсбук информацията. Как точно, някой по ваканционните ми снимки ще открие, къде живея. Или да лъжа всички, че съм си вкъщи? :) Да оставя телевизора да свети? Радиото да работи и водата в банята да тече? Друг вариант е да дам ключ на съседите и те да се въртят да вечерят у нас. Храна да си носят от тях, могат да ми пият соковете и млякото, че така и така ще заминат за 3 седмици...

Я па ще оставя адреса на комшията у тоа фасбук дето казваш...И ша пиша че съм цела година в отпуск.

Това не важи за нашите женски селски пръчки, дето само "у фейса" висят - да не би някой да им напише нещо и да го пропуснат ... Гламави патки ей, ама много гламави! Езици на знае, ама съобщенията на английски ги треска едно след друго! После "ами то тука нещо ми написа и аз чукнах отгоре, и глей кво стана" ... Просто племе, проЗтоооо!!!!!!!!!!!

Някой скоро не е топвал чушката, май!?