"Кюриосити" започва да изследва нов район на Марс

С по-бавно темпо, за да спести способностите си, роботът напредва към долина с ширина 800 метра, като учените очакват в дъното й видят останките от канал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"за да спести способностите си......" Аман от идиоти!

А колко по-добре и точно звучи "Любопитко"

Необятни са пустините на Гренландия и добри са дизайнерите на НАСА.

Ми дОбри са, щом половин милион учени по цял свят последните 60 години работят с тези дани, създават теории и технологии на тяхна база и никой не е забелязал, че са фалшиви. Само нашия гениален форумен трол и група плоскоземци сипят простотии.

А в руската кочина изчезнаха пералните. Едните вкарват пари, технологии и велики умове за нови и любопитни знания, а руските гниди инвестират и последния си залък за да сеят смърт.

Игнорирам двамата слабоумни в коментарите, които намесват една или друга нация в космическите изследвания. Всички космически нации са дали огромен принос. Иначе за Марс - едва ли някога е имал условия за живот предвид далечината от слънцето и сравнително по-ниската гравитация, която трудно би задържала обитаема за познатите на нас форми на живот атмосфера. Ако ще се търсят форми на живот, трябва да се търси на спътника Европа.

А ти какво работиш? Аман от многознайковци с Дискавъри чанел знания

Ти па, ако "забележи", че са фалшиви нали няма да получи пари за да развива "теориите" си. Учените са на хранилка. Някой ги фиансира и това ИЗКРИВЯВА брутално "научните" им тези. Не сте ли го забелязали?!? :-)

Хм... На Марс не би могло да има живот, поради малкият му размери и отдалечеността от слънцето, но на спътника Европа, имало по голям шанс... той по близо ли е от Марс? И по голям ли е? И Изобщо що за глупости? Живота вирее навсякъде. Примери - Антарктида, пустините и океанското дъно. Нищо не пречи на Марс да има подземен живот. Все пак по голямата част от водата му е под грунда. Не може да се правят такива категорични заключения, без да се изследва.

Ми хайде де, релефа се вижда на снимките. Намерете къде в пустинята на Земята са правени и докажете. Ма те тези ваши теории, винаги са на ниво "една жена на пазара каза". Като опре до доказателствата и настъпва тишина. Лаладжии.

Хахахахахахаха Бива ли да сте толкова тъпи бе. Вода е имало на Марс преди милиони години а вмомента е само пустош…и няма никакво доказателство за вода в “ъндъргроунда”

Пълна глупост да излседваш нещо, което няма никакво значение. Нито ще отиде някой там да живее, нито ще се добиват материяли от там.. Харчене на пари. Какво значение има че на 250млн светлинни години има разумен живот, нито може да се иде до там, ното има смислъл дори и да може, каквп ще правим междугалактически съюз ли хахаха

И все пак е по-добре да караш робот на Марс, отколкото да люпиш семки и да играеш карти пред блока с още трима пиянки.

А бе много правописни грешки в тази статия...Пишете по - грамотно!

"и се е изкачил на 600 метра надморска височина" -спорът има ли вода на Марс е приключен, има море,има надморска височина.Точка.

По твоята логика - няма и доказателства, че в главата ти има мозък. Никой не го е виждал. Хората могат да предположат, че има, на базата на това, че в други глави има. Но в твоят случай, ти много добре показваш, че няма.

Демек се е запътил към Обеля4

Абсолютно не е по-добре - от люпенето на семки и пиенето на ракия по убау нема.

Възможно, но собствени имена не се превеждат.