Монреал: Стига толкова електрически тротинетки

Потребителите им не спазвали правилата и създавали хаос в канадския град

Обратно в новината

Коментари - Монреал: Стига толкова електрически тротинетки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От статията ми стана ясно, че някои "експерти" мислят, че ако вървиш пеша / или караш велосипед/, пърдиш по-малко отколкото ако караш тротонетка и така замърсяваш въздуха повече ! Просто гениално!

Най-добре е да дойдат дизелите.....

И тук трябва така с тея лаймове и други дето Фандъковица ни ги набута. Това е безумна напаст и трябва да ги забранят!!! Да се прави разлика между пирамидите за споделени тротинетки и тронетките по принцип. Аз имам и карам и е като всичко останало - твое е отговорен си пазиш не захвърляш и пречиш на останалите... Но и колела и квото е да направят така безотговорно да хвърляш и правиш простотии все ще е е така!

Не е важно какво имаш или какво караш, важното е как се отнасяш с него. Същото е и с боклуците - всички реват, че в океана плува остров от пластмаса, но всички слагат контейнери за събиране на хартия, а не на пластмаса, защото от хартията правят повече пари! Да си видял някъде проблем със замърсяване от ...банкноти, злато или сребро...няма, защот никой не ги изхвърля дето му падне, а си ги къта в джоба, у дома, в банката...даже ако не ги ползва с години!

Тротинетките /самокати се казваха преди време/ са за ду . ета, и е естествено за белите страни да ги спрат и въобще да ги изхвърлят.

самокати... това е в Русия или СССР навремето. В България нямаме такава дума, винаги си е било тротинетка.

Нищо, ще измислят нова мода за умнокрасивите. :-)