Коментари - Нов екип на НАСА ще търси извънземен живот | IT.dir.bg
назад

Нов екип на НАСА ще търси извънземен живот

Експерти, търсещи извънземен живот в Слънчевата система и отвъд нея, се обединиха в безпрецедентна според НАСА инициатива.

Обратно в новината

Коментари - Нов екип на НАСА ще търси извънземен живот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-лесно и логично е да се опитат да установят нормален диалог с разумните видове, които ни посещават от хилядолетия, вместо да се опитват да крадат технологиите им. Те могат да ни помогнат да пътуваме в Космоса, вместо да зяпаме разни изпарения и да гадаем има ли, няма ли.

Тези от SETI, вече, пенсионираха ли ги? Май пак тъпчем на едно място!

Имат задача за една петилетка да го намерят този извънземен живот и ще го открият със сигурност. Сега само подгряват публиката и пишат сценария в Холивуд.

Две деца с хвърчило ли ще е екипът? (Като гледам картинката към "новината"). Или тя е за по-добро зомбиране на зомбитата?

Той академик Лъчезар Филипов от БАН не само го е открил, ами и контактува...Такива ми ти работи...Къде е НАСА, къде е БАН...Ама както и да е...

mISHO

Когато глупака няма какво да каже, започва явно и откровенно да завижда на тези които имат какво да кажат, защото мислят с главите си. За разлика от теб, господин не-си-достоен-да-си-кажеш-името, професор Филипов най-вероятно е прочел стотици, ако не хиляди книги и има собствено мнение и гледна точка, а не повтаря заучени фрази на поколение произлязло от светата инквизиция по времето на Галилео Галилей...

Konstantin

Начи сте много далеч от истината относно моята особа...Такива ми ти работи господин достоен с името си...

знам , НАСА ще търсят живот след ТРЕТАТА СВЕТОВНА

Няма защо да се зорят толкова. Да насочат телескопът "Кеплер" към Путлеристан и ще открият цяла извънземна цивилизация. Там извънземните се хранят с водка и нямат нищо общо с разума на останалият свят. И наистина са малки зелени човечета, поне ако успеят да уловят с телескопа ръста на извънземният им Предводител, които обича да изпраща в останалият цивилизован свят зелените си човечета.

мисля че си губят времето да фърчат нагоре надолу...аз съм по съгласен с тезата че има 'доста интересни неща ' вътре в земята...ама 6000 км трудно се дълбаят...по добре да се препичаме на слънце и да чакаме Хъбъл да щракне нещо! ;)

Неколко татуирани шмъркалника на бел прах са получили кинти за да имитират наука.

Именно. Разбрали сте основната идея. Митовете старателно се поддържат в обществото. Бизнес и контрол.

те са си под нашата земя и в океана *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това на снимката сигурно са мормончета, след "безкрайния" космически секс дето им обеща религията като станат бог на някоя отдалечена планета !!!!

mISHO

Какво стана със стария екип? Да не е отвлечен?...:D:D:p

"Ако в цялата вселена сме само ние, това би било страхотно разхищение на пространство." Дж. Фостър

Фостер е актриса това са или на Карл Сейган думи или ги е чул от някъде и ги е написал в романа си контакт.

Това е на Карл Сейган