НАСА публикува нови снимки от Юпитер

Сондата "Джуно" продължава да изумява с кадрите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То къф е смисъла да пращате сонда, кат може да ги направите с фотошопа ве ...

НАСА не престава да кара хората по света да мечтаят! Прекрасни снимки! Благодаря!

супер са снимките. Преди Джуно Юпитер винаги беше мътно петно облаци, дори снимките от Хабъл не са кой знае кво, а сега е нещо невероятно.

Какво се дуят ватенките и тукашните им червени платени подлоги.Ватенките са мързелива и тъпа нация деградирала от алкохола. Всички по-съществени неща НЕ са създадени от руснаци: Руснаците са мозъчно импотентни. Королев, Глушко, Челомей, Лозино-Лозински, Ресетенев, Конндартюк. - Това са хората, украинци, или от други нации, които разработиха двигателите, направиха ракети R-7 и Proton, разработиха GLONASS и Buran и разработиха полета до Луната. Ясно е, че това не е измислено от руснаци - за алкохолизираните руснаците това е твърде, твърде и прекалено сложно . Излишно хромозомните мурзилки-руснаците са много глупави - затова никога не са направили нищо и не са в състояние сами да го направят. ЗА ТОВА И СЛЕД РАЗПАДА НА ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА СССР ватенките останали сами не могат да направят нищо. Техните ръждясали стари ракети и спътници стигат най-много до дъното на Тихия океан. Един частник от Америка - Маск им взе целият бизнес, с перфектни модерни ракети и двигатели, които се връщат и кацат в кръг от 5 метра.

не схващам! към статията все още няма коментар от типа "видиш ли пък руснаците колко били велики ...", пък всеки втори е от типа "руснаците кви са смотани..." къде са тия "ватенките и тукашните им червени платени подлоги" за които говориш? В крайна сметка само пълните форума с глупости в стил "какво биха написали ватенките и тукашните им червени платени подлоги ако бяха от САЩ". Сгиа плюхте в случайна посока! Кажете нещо за Юпитер и за снимките ако въобще ви интересуват ... или те са без значение просто трябва да се изпълни квота по оплюване на "ватенките и тукашните им червени платени подлоги" без значение дали ги има.

Ватенките в своето безсилие пикаят кръв о завист. Америка продължава със развитието на космическите изследвания, а алкохолиците от дивата азиатска орда са на дъното на своето блато ,а тяхното дърво буран, гние на боклука, без дори да може да излети с хора на борда. А мурзилките си имат подводно-космически сили. Всички техни сателити завършват на дъното на Тихия океан.

Фон Браун беше шеф на НАСА! Немските инженери бяха в концлагери в СССР! Това е разликата! Два различни свята- единият свободен и щастлив ! Другият голям концлагер – ссср/раша е светът на Злото!

почваш лошо! Фон Браун никога не е бил шеф на НАСА!

Красиво е. А синьото в картината за какво ви говори?! Задачка закачка.

а компютърна обработка. Вероятно развеление по скорост, плътност или друг параметър

"...снимките са преминали през обработка, за да станат цветовете по-живи и ярки, което освен всичко друго откроява по-добре ветровете, теченията им и завихрянията..." Цвета е естествен, просто е усилен.

Красиво е. А синьото в картината за какво ви говори?! Задачка закачка.

Стига с този фотошоп !

А бе и аз се опитах да нарисувам урунгел на компютъра, а като погледнах резултата - яяя пуйо москалски!

Нещо като фотошоп. Или като нищо, защото прилича на нарисувано от някого.

Ти внимавай какви ще ги нарисуваш на следващия седмичен преглед да не те вкарат пак в изолация. Взимай си послушно лекарствата, не дразни санитарите и се старай да мислиш за лечението си, остави космоса.

Евала на Роскосмос. Движат науката на тази земя.

евала,а ти кво направи за науката,освен едно голямо сутрешно лайно

имам 6 статии в научни списания мамин сладък :)))) тука удари на камък :)))

имаш вънгалки по задника,и то засъхнали,понеже не си ял скоро

Пак ли, бе, трола? Вземи ги забърши малко тия лайна, боклук.

Еми пак бе боклук смотан. Гадно ли ти е от реалността?

а нови снимки от Луната, когааа ???

E, щех да се учудя, ако бяхте сложили изображенията в оригиналната им резолюция... Все пак сте си само дирчета.

Уаауу ??!!

такива снимки има хиляди в приложението zedge