Ново изследване отрича съществуването на девета планета

То е осъществено от астрономи от Университета на Пенсилвания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре стига! Тука има, тука нема, тука има, тука нема и т.н. и т.н. Аз на тези не им казвам учени, а хайлази, които кльопат милиончета и хич не им дреме кви простотии пишат! Плутон е планета, Плутон не е планета, има девета планета, няма девета планета! Аре на борсата и слезте на тази планета! То това и ние, дето драскаме из този форум, можем да го кажем! Е-хеййй, ако знаете, що статии на Гогов сме прочели?!!

Докато спорим има или няма 9-та планета над главите ни летят най различни летателни обекти от незнаен характер иначе казано НЛО нощно време правят страхотни фигури в небето и според "учените" това са сателити да бе да ....! Има много раси но никога няма да общуват с първобитни жадни за власт и пари мравки.

Като няма да общуват, защо тогава се навъртат чак толкова много насам?!? При това с ярко включени светлини.

За да побъркват конспираторите. Както някои идиоти обичат да дразнят лъва в зоопарка, защото е заключен в клетка.

Твърдят че са тези на Мъск за интернета. Създават боклук.

Ново изследване повърждава, че НАСА никога не са напускали нашата планета. Много им се иска обаче - а в такива случаи американците просто си измислят, че са успели. :) Като нагли тригодишни ретарди, които не знаят какво е достойнство.

Това в кой фантастичен филм го гледа? Сюжета не ми е познат. Но все пак аз не съм спеца, а ти! ;)

Много сме ти благодарни, че си си направил труда да се регистрираш и да сложиш снимка на профила си. Така ни спестяваш време да ти четем постовете преди да ти сложим минусче. Само така!

Аз все пак му ги чета. Много са забавни! Винаги пише големи смешки! :)

емии, да ... трябва да има основание за "космическите" бюджети и заплати

Наскоро имаше хипотеза, че не е нужно да е планета, а е възможно да са множество малки обекти. Общата им гравитация може да постигне същия ефект. Но това е хипотеза! Също като тази тук, макар че нищо конкретно не казват. Само че е публикувата в arXiv... Заглавието отново подвежда!