Ново изследване отрича съществуването на девета планета

То е осъществено от астрономи от Университета на Пенсилвания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро имаше хипотеза, че не е нужно да е планета, а е възможно да са множество малки обекти. Общата им гравитация може да постигне същия ефект. Но това е хипотеза! Също като тази тук, макар че нищо конкретно не казват. Само че е публикувата в arXiv... Заглавието отново подвежда!

емии, да ... трябва да има основание за "космическите" бюджети и заплати

Ново изследване повърждава, че НАСА никога не са напускали нашата планета. Много им се иска обаче - а в такива случаи американците просто си измислят, че са успели. :) Като нагли тригодишни ретарди, които не знаят какво е достойнство.

Това в кой фантастичен филм го гледа? Сюжета не ми е познат. Но все пак аз не съм спеца, а ти! ;)

Докато спорим има или няма 9-та планета над главите ни летят най различни летателни обекти от незнаен характер иначе казано НЛО нощно време правят страхотни фигури в небето и според "учените" това са сателити да бе да ....! Има много раси но никога няма да общуват с първобитни жадни за власт и пари мравки.

Като няма да общуват, защо тогава се навъртат чак толкова много насам?!? При това с ярко включени светлини.

Много сме ти благодарни, че си си направил труда да се регистрираш и да сложиш снимка на профила си. Така ни спестяваш време да ти четем постовете преди да ти сложим минусче. Само така!

Аре стига! Тука има, тука нема, тука има, тука нема и т.н. и т.н. Аз на тези не им казвам учени, а хайлази, които кльопат милиончета и хич не им дреме кви простотии пишат! Плутон е планета, Плутон не е планета, има девета планета, няма девета планета! Аре на борсата и слезте на тази планета! То това и ние, дето драскаме из този форум, можем да го кажем! Е-хеййй, ако знаете, що статии на Гогов сме прочели?!!

За да побъркват конспираторите. Както някои идиоти обичат да дразнят лъва в зоопарка, защото е заключен в клетка.

Аз все пак му ги чета. Много са забавни! Винаги пише големи смешки! :)

Твърдят че са тези на Мъск за интернета. Създават боклук.