Павел Дуров: Не използвайте WhatsApp

Приложението "подарява" целия ви телефон на разузнавателни агенции и хакери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи не е вярно това... От години използвам него както и белите хора в Западна Европа...там всички го ползват Тук в Булгаристан се използва за работа и личен живот Viber -ето най голямото гнездо за хакери!В БГ малко са чули Whatsapp жалко. Точно Viber получавам спам всеки месец и не мога да спра рекламите които длед report пак се появяват!!

Не ми пука Не съм в списъка на издирвания

Ами да си инсталираме WeChat тогава, та да може само китайските специални служби да ни бърникат из профилите!

аз съм с wechat супер е плащам през него нема грижи

Телеграм се контролира от руските тайни служби. Ей така, да си знаете.

Мета, фейс, уатсапп - всичко ще изчезне скоро Освен ако мъск не се наоуши и ги купи за 200 милярда

"Компютърът си е ваш, системата - наша." Microsoft. Точка по върпоса. Просто не си снимайте пишката, не говорете глупости и не пишете такива. Нека подслушват колкото искат :-) Не че е добре, ама това е положението. Който трябва, знае как да се пази. Останалото - к'во да му гледаш телефона, 'се простотии :-)

Скоро ще се върнем към старите GSM където само полицията може да ни подслушва! А не всеки кераец, негар или рязан кавал..

не си инсталирай приложения на телефона и няма да те подслушват, блядь.

Ама те още с логването в телефона Samsung и Apple вече подслушват.

Най-сигурен е Signal. След него се нарежда Telegram. Viber e за българското простолюдие, понеже то си свикна с него отначало. Останалото е щета.

Да мразя Viber не мога да разбера защо се наложи на българина ... Whatsapp е много по user friendly!!!

Г-н Дуров. Не казвам, че УатсЪп не е пробит като старо корито. Най-вероятно е. Изказването ви обаче звучи, точно като евтина реклама на Телеграм. Няма нищо лошо в това да си рекламирате вашето. Това си е ваше право и задължение. Но звучи малко тъпо, че са заложи вратички и в същото време, че те са обявили за проблема. Плюйте ги, но с малко повече класа и не прекалявайте, защото само ги правите по-симпатични, а няма нужда.

А добър ви ден да беше само уатзъп,Ами Фейсбук Туитър май спес,всичките те са отворена книга и за най некадърните хакери всеки който е с основни ком.познабия може да хакне профилите

Facebook сами ме блокираха за ....публикуване на тракийски артефакти и български народни песни. Поискаха ми копие на личните документи....

то пък телеграма понеже не е ужасно лайно и той. Ама никак не злоупоитребява с данните и изобщо няма никакви свързани нежелани услуги. За вайбъра пък хич.

За сега "телеграм" е непробиваем! За в бъдеще не знам.

В телеграм ли си?

То пък щото Телеграм е много безопасен... Не е толкова пробит като приложението на Фейсбук, но е достатъчно компрометирана

Нямам ни уотсап, ни телеграм, ни инстаграм, ни фейсбук. Офлайн е новия лукс

Всички са се събули и нагъзили на магистралата, после се жалват, защо ги е@ат!?

уотсап го подарява на всички агенции, вайбър само на мосад, а телеграм само на кгб

Вайбър е създадена от бивш агент на Мосад. След като забелязват, че има около 200 000 потребителя, се захващат по-сериозно с нея. И ей го резултата. Всеки трети сигурно я има на телефона си. Поне в България

точно така. създадена е в израел, а втория офис е в България, защото турците сирийците и иранците много добре го знаят това, и там не я ползват, иначе от години се води продадена на един голям японски холдинг. Телеграм пък е на избягалия в германия и притежаващ друго (не немско и не руско) гражданство Дуров, въпреки това има съмнения за някаква връзка с кгб-то.

Е аз и Телеграм не ползвам, и Вайбър и другите им производни :)

И аз така. Само Български пощи ползвам за комуникация - писма и коледни картички. Те са най-сигурни. С Български пощи хакерите никога не могат да влязат в телефона ти.

То да е само WhatsApp...