Потвърдиха важна теория на Дарвин

Преди 160 години ученият е разбрал защо островните насекоми губят крилата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не вярвам в науката, не вярвам в медицината, не вярвам в теорията за еволюцията, вярвам само в мъдростите на мумията в аквариума на Червения площад.

Обяснението е далеч по-просто отколкото изглежда! И пак опира до естествения подбор. Лесно е! Помислете...

Сега да потвърдят защо овцете на ядат листата на дърветата.

По-скоро май вярваш в 30те сребърника и спуснатия списък с опорки.

Това са глупости и измишльотини на самозванци. Ония насекоми губят крилата си щото Господ ЮБог ги е създал без крила - толкова е просто. И вече е крайно време да забрнаим това измислено нещо "наука" и да се освободим от манипулацията на разни учени, лекари и всеподобни уж научни специалисти.

А ти защо си си изгубил акъла? Или Бог те е създал така? Още не проумявам, как естествения отбор не се е отървал от теб!

Ако им дадеш пари, ще ти потвърдят!

На него Бог му го е взел още при раждането и му е оставил само толкова колкото да пази равновесие а за другото партията се грижи-НЪЛ ТЪЙ СЕЛСКИ ДИВАК:))))))))

,,Австралийски учени потвърдиха теорията на Дарвин" - маймуните коите не са еволюирали до човек са циганите .

Нема по-големи цигани от нацитата.

вие двамата сороси отгоре

Нямаше да е зле да се напише и теорията на Джоузеф Хукър. Когато информираш за нещо, редно е информацията да е по-изчерпателна.

Теорията на Дарвин е абсолютна глупост ! Няма какво да се потвърждава една глупост !

Дарвин е прав! Но не и за произхода на човека от маймуните чрез постепенна еволюция и естествена селекция!

Никой от критиците, като теб, на Дарвин, не е успял да види еволюцията в няколко поколения на един вид. Разочаровани сте, че няма хора с три хуя и два стомаха?

ще те пратя обратно в Бангладеш...да доевоюлираш!

А доказателства имаш ли? Или това си го учил в Университета Ютуб?

da

Какви простотии ... очаквайте скоро на софийските гълъби да им опадат крилата ... ако сте забелязали, вече не отлитат, само се преместват тромаво ... ако преди години редовно се срещаха размазани кучета и котки, докато се научиха да се пазят и да пресичат с останалите пешеходци, дори в трамваи да се возят и знаят къде да слязат ... вече по паважа все по-често се срещат размазани гълъби от коли ... еволюция ще каже някой, хаха ... а, забравих че са нужни милиони години ... хаха

А, дори не могат да обяснят метаморфозата на доста насекоми случваща се само за дни ... саркастичният смях продължава ... хахаха ... и защо всички фосили на сложни организми са се появили изведнъж след милиони години на бактерии, амеби и чехълчета ... Е, поне донякъде си признаха, че различните етапи на съзряване на един динозавър не са 10 различни вида с по милион години разлика между тях ... Еволюция! ... По-скоро, Полюция!

Голям фен съм на еволюцията. Много обичам да инвестирам в репродукция. Някой път инвестицията ми отива и по други канали, но знае ли човек...

Теорията му цялостно издиша. Комбинирането на два вида до ден днешен не води до плодовито потомство! Вътревидовата еволюция е не е никаква еволюция. Естествено е да останат по-силните и адаптивни същества. Относно атеистите, които си строят теории без наличието на разумен създател - мислете откъде са се появили самите природни закони от хаос и безредие, каквото неминуемо има при един Голям взрив. Изчислявайки шанса да се самоизмислят съвършени физични закони, да се формират толкова звезди, галактики, планети, движещи се по определена орбита, зараждане дори на простите организми и живота им... Помислете пак!

Опитай със саморепродукция!Може да ти се получи.

Дарвин е бил толкова сляп че направо е станал за смях когато го е осъзнал вече е било късно и предал Богу дух в Ада напромер за да еволюира изпичайки се на вечен огън и един ден да изчезне завинаги Жалко но справедливо.?

Даже и за произхода на човека е прав - Дарвин никъде не твърди , че хората произлизат от маймуните . Твърдението на Дарвин е , че хората и маймуните имат общи предшественици ...

Самият Дарвин е бил християнин и никога не е отричал съществуването на Бог. Теорията на Дарвин цели разкриване и обяснение на този процес и механизъм, първопричина-архитип,причина, следствие, логика. Еволюцията е логичен процес, механизъм на развитие, който е описан дори и във Библията. Заради теорията си Дарвин е бил обявен за еретик и атеист от консеврвативните християни. Този факт е добре дошъл за много учени, атеисти отричащи съществуването на Бог поради терора на радикалният католицизъм и сатанизирането на науката от тях. От една страна, радикалният католицизъм от друга атеистите-учени, от там и тази социална "преса" на противоречието и по средата,християнина-учен Дарвин и неговата теория за еволюцията. Така се появяват фанатиците Дарвинисти-учени отричащи Бог,а смият Дарвин си остава християнин до края на житейските си дни.

Цитат: "In my most extreme fluctuations I have never been an atheist in the sense of denying the existence of a God.— I think that generally (& more and more so as I grow older) but not always, that an agnostic would be the most correct description of my state of mind." Християнин друг път! Едно е да говориш за някакъв Бог изобщо, съвсем друго - да вярваш в библейските лакърдии!

ДО ДААМАНЕ, ФАНИ ТОЯ ТЕКСТ!!! И СЕ МАНИ!! Религиозните възгледи на Дарвин През 1851 г. Дарвин бива съкрушен от смъртта на дъщеря си Ани Дарвин. Оттогава християнската му вяра отслабва и той спира да ходи на църква.[16] Предците на Дарвин са унитарианци. Принадлежейки към една от неконформистките, неангликански протестантски църкви, характерни с някои либерални за времето възгледи, баща му и дядо му имали твърде широки социални разбирания и се числели към свободомислещите – идейно течение през XIX век, което търси отговори на тежките социални проблеми извън традиционните религиозни рамки. Дарвин обаче е кръстен в лоното на Англиканската църква и посещава англикански интернат.[6][12] По времето, когато се подготвя в Кеймбридж за англикански духовник, Дарвин не се съмнява в буквалното значение на библейския текст.[12] Той споделя възгледите на Джон Хершел за науката и на Уилям Пейли от неговата „естествена теология“, според които обяснения на явленията трябва да се търсят по-скоро в природните закони, отколкото в чудесата. Според тях приспособяването на видовете е доказателство за съществуването на дизайн.[13][12][11] По време на пътешествието с Бийгъл Дарвин има за цел да открие „центрове на сътворението“, за да се даде обяснение на географското разпространение на видовете.[19] В този дух той съотнася мравколъва и кенгуруто към различни „периоди на сътворение“.[55] По време на това пътуване той все още стриктно се придържа към вярата и цитира Библията като морален авторитет.[12] При завръщането си от пътешествието, той разглежда критично Библията като исторически източник и изразява учудване, че всички религии не са еднакво валидни. [12] През следващите години, докато работи усилено по създаването на теории по геология и трансмутация на видовете, той включва в голяма степен и религията и открито обсъжда с Ема, която също изследва вярата си и си задава въпроси.[56] Теодицеята на Пейли и Томас Малтус оправдава наличието на злото в света (например на глада) като резултат от законите на един доброжелателен Създател, които имат като цяло добър ефект. За Дарвин естественият отбор води до адаптация (която е добро), но обезсмисля нуждата от дизайн.[57] Той не може да съзре делото на едно всемогъщо божество при наличието на толкова болка и страдание в природата, например в случая, когато ихневмонците парализират гъсениците, за да служат като жива храна за яйцата им.[44] Въпреки че за Дарвин религията е племенна стратегия за оцеляване, той все още вярва, че Бог е върховният законодател.[57] Дарвин продължава да играе водеща роля в енорийската дейност на местната църква.[58], но от 1849 г. често отива на разходка по времето, когато семейството му е на църковна служба.[16] Дарвин по принцип не говори с охота за своите религиозни възгледи. През 1879 г. на отправен към него въпрос отговаря, че никога не е бил атеист в смисъл на някои, който отрича съществуването на Бог, и че по принцип „агностик би било най-точното определение на моето умствено състояние

Самия бог е еволюционист и след Големият Взрив само наблюдава, без да се меси в естествения ход на нещата.

Гълъбите като насекоми :)