Коментари - Заменен Samsung Galaxy Note 7 се самозапали | IT.dir.bg
назад

Заменен Samsung Galaxy Note 7 се самозапали

Проблемите със Samsung Galaxy Note 7 продължават, след като вече заменена бройка на смартфона се самозапали, при това в самолет.

Обратно в новината

Коментари - Заменен Samsung Galaxy Note 7 се самозапали | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се фаблетът който поръчах от друга марка тези дни да няма такъв проблем ... т.е. да си гърми като нормален телефон а не да тлее дразнещо :)

Към автора на статията: С най-голямо уважение Ви препоръчвам да преговорите правилата за пълен и кратък член в Българския език. Срамно е да имате толкова грешки и да пишете статии.

Значи този модел на Самсунг,наред с всички други екстри, може да изпраща и димни сигнали...

Имаше забавен коментар в twitter - 3.5мм жак на Note 7 не е аудио, а комин :)

Тези станаха жалки вече с тази продължаваща агония. Сменете марката а не батерията!

Днес летях с Луфханза. Специално заедно с иструкциите за колани имаше предупреждение за Самсунг Галакси нот 7, да стой изключен и да не се зарежда по време на полет. Зареждането е възможно в бизнес класата. Това е повече думи са излишни. Кофти за феновете на марката ама факти няма как.

Самсунг повежда с 2:1

Много разбирате вие. Нексуса сега ше доде да обясни как това не е никакъв инцидент ами "смартност" функция...

Радвам се, че си научил от мен нова думичка в бедния си и ограничен речник.

ГЕЙПЪЛ МОЖЕ ДА ПЛАТЯТ НА СЕВЕРНО-КОРЕЕЦА ДА УДАРИ С АТОМНИ БОМБИ ЗАВОДИТЕ НА САМСУНГ .... ОБАЧЕ ПОЛУПРОВОДНИЦИТЕ ЗА ТЕЛФОНИТЕ ГЕЙПЪЛ СА СЪЩО ПРОИЗВЕДЕНИ В САМСУНГ :))) ... ТЕЛЕФОНИТЕ НА ГЕЙПЪЛ И САМСУНГ СА СГЛОБЕНИ С ЕДИН И СЪЩ ВИД МАШИНИ --- ОТ ЕДНИ И СЪЩИ КИТАЙЦИ .... НЯМА ЛОГИКА ЕДНИТЕ ДА СЕ ПАЛЯТ , А ДРУГИТЕ СЕ ПАЛЯТ :)))

САМСУНГ ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО Е И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПОЛУПРОВОДНИЦИ И ПОЛУПРОВОДНИКОВИ ЕЛЕМЕНТИ В СВЕТА :)) ОБАЧЕ ТВА НЕ ГО ПИШЕ НА ГЕЙФОНЧЕТАТА :))

"Като изключим телевизорите, може би"....хаха смех, телевизорите са им същите боклуци, трошат се по 3-4 пъти в гаранция или веднага след гаранцията хахахаха, много си повярваха "иноваторите".....Амолед дисплеите са им същите боклуци като всичките им неща...Не съм Айфон фенбой.....

Колко си ми кух.... Телевизорът в къщи не е мръднал, а ако извадя и Амоледа от 2012 година, съвсем ще ти загинат плиткоумните опити за мисъл.

Началник

нексус, лапай си палеца и не разсъждавай, хейтър скапан и беден!

Добре де - подменят ги, ама защо пак със Samsung... Така няма да спрат да гърмят...

Винаги съм се чудил защо хората масово се втурнаха да купуват боклуци,като Samsung например.Тази марка открай време не прави нищо качествено,като изключим телевизорите може би.Лично за мен Sony правят едни от най-качествените смартфони.Имам Xperia V и Xperia Z3.Отлични камери,никакви софтуерни и хардуерни проблеми.

маркетинг му казват някой

Я да си припомним последните 20 години Сони колко пъти са правили Recall заради батерии :))))))))))))))))))))) Sony Recalls VAIO Laptop Computer Battery Packs Due to Burn and Fire Hazards Recall date: June 15, 2016

Сони изобщо не е това, което беше. Аз пък се чудя на хора, които си купуват Сони. По-добре си дай париците са един Гейпъл, същото дърво ще е, но поне няма да е дялоно с теслата като 99% от сонитата.

да бе да ми подпали задника като си правя селфи в чалготеката,а дръжте си апълите

А откъм функции са супер ограничени.... Трябва да свалиш 1000 приложения от маркета.... И пак някои модели са доволно лагващи. Пазарният дял на Сони е ограничен. И как няма да е така, като предлагат надута цена и нищожни функции? Едно ЛГ е хем на по-ниска цена, хем с пъти по-богат интерфейс. За Самсунг да не говорим.....

"След пускане на пода в салона от Galaxy Note 7 започнал да излиза гъст сивозелен дим." КАКВО Е ТОВА ПУСКАНЕ НА ПОДА, БЕ? КОЙ НЕГРАМОТНИК Е ПИСАЛ ТОВА, ПОД НЕ Е ЛИ ИМАЛО, ПРЕДИ ДА ГО ПУСНАТ?!

Те всички са неграмотници - и не само не могат да пишат, ами не могат и да го преведат като хората. "Авторът" иска да каже, че телефонът е хвърлен на пода, защото е започнал да пари у джоба :)

Не е ли по-просто да ги продават с пожарогасител?!? Мъничък, като дезодорант.

Мани го това, не е важно че ще запали самолета да изгорят живи хората. Важното е, че като се гмуркаш с айфона му прекъсва едния говорител. ;)

Не бе, зомби ле, и шитфоня гърми, особено като си го огънал, за да си го пъхнеш в джака по-лесно ;)

Най-добре ще е, някой щатстки съд да глоби Самсунг с двадесетин милиарда долара. Та да видат те, кон боб яде ли.Тези които не можем да санкционираме, ще ги глобираме!

Между другото варненския комунист Нексуса не е писал скоро! Неговия самсуняк да не е ................!

мани ги нексуса,знаеме го и него,я ти кажи как е айшита в панелката в якоруда,попръцква ли?

Не само попръцква, ама като обуе страп-он-а и като ма залашка здраво докато си разцъквам шитфоня и то на страшен шит замирисва.

... за това си купувайте телефони, на които лесно се сваля и подменя батерията... Определено излиза по-евтино и безопасно! На LG, например, евала им правя за това... Освен това и смартфоните са им супер, а и цените са им все още адекватни...

Ето, на това, което се случва на Samsung, му се вика ВИЗХОД И ПАДЕНИЕ...;-)

"ВЪЗХОД", имах предвид... Sorry!

На самсуняк вече ще му викам "Коктейл Нексусов"!

а на айшита ще му викаме"панелен детонатор"

това не опит за атентати чрез подобни устройства?! Кой знае ИДИЛ колко са платили на корейците за това?!!!

На бензиностанциите освен символа за забрана на пушенето, трябва да прибавят и забранителен знак за Самсунга. А самия уред вече ще се продава в комплект с пожарогасител.

Новите feautures на самсунг са направо огън....Другите производители бая фурни хляб трябва да изядът докато стигнат такива изпепеляващи характеристики...

Ма гулям праз,да гу фърля при джама и да му дават ноф.

Туй дан ти е пудводница ?

Сега ще дойде варненският комунист Нексуса и ще каже, че не е било самсуняк, а Айфон!

нали и апъла гонят самшита по петите,на другата олимпиада ще палят олимпийскиия огън с айфон,нали е престижно

Е няма по задръстен от теб човек. Това да види комунисти в търговската бита между Apple и Samsung - само рядко плосък човек го може.

Внимание. Препоръчва се собствениците на Note 7 в никакъв случай да не го забравят в къщи.

Е кво толкова, от Самсунг правят и оръжия. Просто май в последните месеци станало объркване с компонентите между различните подразделения. Щото и една миялна на Самсунг гръмнала преди седмица.

Този платен агент на Епъл нарочно е манипулирал телефона, предварително давайки на късо някои компоненти и хоп - новина...

Ми колко би се учудил човек ако е така. Не по-малко вероятно е разбира се "подобренията" дето са правили да не са свършили работа - ако е келяв целият дизайн с малко козметика няма да стане. Сигурно са сменили модела батерия, сложили лепенка между нея и греещия чип на платката - и то пак същото, ако нещо пече повече вътре без сериозен redesign няма да я бъде.

mISHO

26 минути след постването на новината още няма изявление на нито един "боец" от двата лагера. Странно!?...

Не знам дали някой има какво да каже. Отдавна трябваше всички производители да развиват батериите, а не да правят все по-тънки и смотани телефони. Няма устройство в момента, което да има батерия с голям капацитет и едновременно с това да няма дефектни устройства, които прегряват.

mISHO

Па да. С тия темпове след време в комплекта ще има и шпатулка за "отлепване" от масата...

Води се окопна война с изчаквателна тактика. Чакат първата димка от някой храст...