Пуснаха на свобода създателя на първите ГМО хора

Спорното постижение не донесе Нобелова награда на Хъ Цзянкуей, а 3 години престой зад решетките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се започва. Как свършва в един или друг варянт може да прочетете в Небесните господари на Джон Броснан.

Значи за генно модифицирани ембриони затвор, а за редукция на световното население чрез всички знаем какво - нобелова награда?!! Явно лицемерието не е само в геополитиката.

ли ще съм жив след 30-ина години, но още малко след това, този (или по-модерните от него методи) ще се използва вместо ваксинирането. Така, по всяка вероятност ще могат напълно да бъдат унищожени чудовищните болести, включително туберкулозата, диабетът и други подобни бичове за човечеството. Ако пък се научат и по-умни да ги правят децата - още по-добре, щото сценария "Скайнет" никой още не го е отменял, даже някои го чакат съвсем скоро...

То и деленето на атома е направено с добри намерения , а после са създали атомната бомба.

Абе ... да става каквото ще ... Щом няма да можем да си правим децата по стаааария био метод .

Тоя Китайски ЩПИОНИН- РАЗПРОСТВАНЯВА Корона- вируси... Ако го видят някъде близо до Еверопа, вднага да го изхвърлят ОБРАТНО към Турция и Китай !!! Някакви китайци тръгнали из БЪЛГАРСКИТЕ влакове- БДЖ, да разпространяват корона-вирус.. И тия трявба да изхвърлят от вагоните за да НЯМА вируси и зарази в България !

Това е любимата книга на Бил Гейтс за миналата година, само че е написана от друг автор Дженифър Дудна.

Китайския вирус хич не е създаден от китайци... само хора клонирали...

стане ли законно, децата на богатите ще са най здрави умни и дълговечни. Плебса ще е обслужваш персонал. Демокрацията приключва, избирателните права и равенството пред закона също. Светът ще е кастов като Индия но мнооого брутален точно като средновековието. Който се ражда по естествен път ще е получовек. някои ще се раждат с цел слуга или войник, и ще са собственост на някого. Точно като по филмите. Въобще светът върви стремглаво подаволите

какво пречи това да се случва въпреки, че е незаконно?

защото това ще наруши целия търговски баланс на фирмите за лекарства, протези и т.н. Разбира се, ако няма контрол лошо. Така или иначе в даден момент ще е достъпно само за богатите - техните деца да не са податливи на такива болести - спин, рак, артирт ... и още хиляди. Останалите (разбирайте плебеите) ще са ... лесно заменими. Има няколко типични класически филми по темата - Гатака .. натам сме тръгнали.

За генното модифициране.Но да се използва в правилната посока.

Няма такава посока!

Защото не знаеш какви забилявания има от такъв характер.Има например хора които заради дефицит на определени гени получават отоци вътре в корема,навсякъде.Сещай се

Защо не модифицират доматите да миришат като едновремешните и да са вкусни ами ги правят пластмасови да траят с месеци? Кой ще каже каква е ‘правилната’ посока? САЩ?

Предлагам човешки ембриони с първокачествен набор от гени. При поръчки над 500 бройки - отстъпка.

Пътят към ада е осеян с добри намерения.

Абе страшничко е .... Макар че познавам двойка чиито дете има генен дефект (0.000000001% да се случи с техните гени) и съм сигурна, че биха дали всичко на света, ако можеха да редактират това.

Харесва или не , това е бъдещето. Далеч по-лесно е да се модифицира нещо в зародиш за да се предотвратят бъдещи проблеми като рак , спин и т.н. В близките 20-30 години ще става все по-често и масово тая модификация.

А дано се случи както казваш. В смисъл, аз се надявам и по-скоро да можем да елиминираме болести с подобни технологии, за това и не разбирам защо го наказват така - по-скоро трябва да наложат контрол и стриктни наблюдения над тези експерименти.