Разработват смарт-бомби, които говорят помежду си

Британските военни работят по проект на стойност 3,5 млн. паунда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Открили са топлата вода! :)))) Още по времето на СССР, Москва разполагаше с подобни оръжия на въоръжение.... Такива ми ти работи!

Сещам се за любимия виц на Юрий Никулин. Две балистични ракети летят - една от Владивосток към Вашингтон и една от Флорида към Москва. Срещат се над океана и решават да си побъбрят и да пият по едно преди края на света. Заговорили се, запили се. Американската много се напила. Оплакала се, че не помни къде е тръгнала. Руската, по приятелски, изпратила американската до вкъщи.

v2.0 се очаква и поезия да може да рецитира

Да разбирам, че са вкарали джендър идеологията и туй? Това ще да са женски бомби - летят си и си приказват, вместо да гледат пътя ...

Като навлязат тези, дето сеят картофи и поливат домати, пратете една насам, ще пратя координати, нали сами долитат.

А пък нашите учени от БАН след 8 години непрекъснати експерименти и упорити изследвания доказаха: ако вечер си легнете със сърбящо ви дупе, на сутринта ще се събудите с умирисан пръст. (За проекта бяха похарчени над 20 млн.лева)

Както казваше един мой тренер: Говорим говорим, пък пием.

Еха, след това заглавие, ще плъзнат нови вицове, които вероятно ще започват с: "Две ракети седнали на раздумка и едната попитала другата..." :-D