Роботът София влиза в масово производство

Първият робот с гражданство ще намери по-широко приложение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният полу-рекламен, бодряшки пасквил от "технологичното" рИдакторче Гогов на дирника в стил долнопробно копиране на Станислав Лем. Понеже такива безмислени машинарии наистина съществуват и се правят както от западани, "полу-западни" (Корея и Япония) държави и дори Русия ътябва да кажем, че те се състезават просто за един пазар. От две десетилетия, поколенията израснали с игри и виртуална реалност са много податливи на всякакъв вид правдоподобни лъжи. Те така ги и обират - разказват им правдоподобно как ще забогатеят, на тях им харесва много и ... с двата крака в измамата. Та и в този случай на много хора им разказват приказки как роботът ще прави нещо .... а след това тези, които са запазили някаква частица номралност ще видят, че не се прави нищо ! Оня ден същия Гогов беше изходил една статия (със забранени коментарии), как за да не не хващат вируси трябва да си купуваме уиндоси от хем микро хем софт и да обновяваме тази "най-сигурна" операционна система поне по 35 пъти дневно. Такива статии той пише от 20 години. Беше пропуснал да напише, че с многото обновявания уиндоуса в същност ежесекундо претарашва хард диска на вашия компютър, а вирусите си ги пишат тези от микро и мекия ... !

от много години има "публични" домове с роботи по света. най-близкия до колкото знам е в Испания. така че - щом сте мераклии - отидете, тествайте, вземете данните на производителя и си изпълнете всичките мечти... само внимавайте в кой режим ще си пуснете робота... до колкото знам варира от разгонена кучка до садист...

Ба, га извърти един БигБен , да ма абонирате за това джилезо !

Ако може и да гълта - екстра е!

Само една дума имам за това - Идиоти! Опитват се да унищожат тотално всичко ценностно на този свят! Господ да ги накаже дано! Каквото и да направят, никога няма да победят човешката раса! На тарикатлък не можете да научите една скапана машина! Боклуци!

Абе сложете му една перука на това чучело. Че така е отврат.

Първият робот ще бъде секс-робот, никой не го интересува общуване.

Абе тая София дали прави хубави свирки, би требвало да има ъпдейт за тая работа, ако не може:)

Една перука, малко грим, софтуер за пълнени чушки, мусака и шопска салата , uninstall на софтуера за гласовите възможности и любовния ми живот преминава на транзистори и интегрални схеми.

Пълнени чушки, мусака и шопска салата на топлата и студени витрини на Фантастико. Купуваш си перука и малко грем и се пускаш вечер по пл. Македония, за да имаш пари за магазина на следващото утро. Така и търбуха сит и любовния ти животец ще изпълнен с приключения и най-важното, няма да се налага да минаваш на интегрални схеми и да купуваш дуфалак, защото ауспуха ще винаги смазан.

"Фантастико" и пл. Македония с останалите неща, които описахте, си ги имате у столицата. В провинцията / да се чете на село/ нямаме такива "екстри".

Много подробно описано, явно си чест посетител. Нека позная - от тия с перуките си ?

верно ли ще имате пари за този робот? То за живеещите в София с тлъсти заплати се съмнявам, ще камо ли на село. А сериозно погледното, точно там хората страдат от самота и им трябва общуване.

Крака няма, ма и турили по-големи цомби от на Доли Партън... Какъв е тоя сексизъм, бе!? Нали "то", без пол. Каква стана тя? От надуваеми кукли към робот с цици?!

"Светът на COVID-19 ще се нуждае от все повече и повече автоматизация, за да пази хората в безопасност", каза изпълнителният директор на компанията Дейвид Хансън пред Ройтерс. Важното е на ни ПАЗЯТ! Много тарикатски подход, когато искаш да наложиш на стадото нещо: Прецакваш го с нещо и после с друго нещо го ПАЗИШ! По холивудските филми сме го гледали като доброто и лошото ченге.

Гледайте филма: https://filmisub.com/filmi/5364-ex-machina-ex-machina-bog-ot-mashinata-2015.html как роботът уби създателя си!

За това говорят, че света е пренаселен, защото роботизацията навлиза в живота и хората не са необходими вече :(

Веднага разменям жената за робот!...;-)

не знам ... моята жена освен за приказки става за много други неща, но твоята щом само за това ти е, сменяй я с робот веднага!

Ти се майтапиш, но това ще е проблемът на 22ри век..