Русия променя орбитата на МКС

След коригиращата маневра височината на орбитата на станцията трябва да достигне 416 км

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще промени ландшафта на Северна америка.

Тва е нищо. Вие ще видите утре кагато Русия започне да променя орбитата на Земята. ха-ха... Като завалят ракетите над фашингтон и лондонбат. м-мм-мммм...

За да стигат бързо да МКС трябва да местят МКС на подходящ курс, после идиотите путлерасти подскачат щастливо и викат "Що Мъск не може да ходи за 6 часа до МКС?" Всъщност когато Мъск почне да коригира МКС и за два часа неговите кораби ще се скачват със Станцията

Чета, за някакви опорки става дума. Една бегла справка показва, че 0 лева са 0 рубли в банките. 0 лева са 0 куб. Метра газ в тръбите. Интересно ми е, как се издържат тия опорки. А може би говорехте за себе си, кравоумници?

Забелязваш ли, че дори за вас, верните слуги на Путин, Русия се идентифицира единствено с газ. Няма наука, няма култура, няма нищо. Само газ. Дори за вас, Русия е една бензинова колонка с ракети. Хахахахахахаа

Като гледам пък каква култура се лее от ФАЩ и подобни. С цветовете на дъгата. И погледни еврогейските ценности, като започнеш от шефа на Свееетовния икономически форум, минеш през ексБорисДжонсън и стигнеш до най - новата статуя в Оксфорд.

А краварете (ФАЩ-исаните) кога ще започнат да летят на мерките си?

Заблудени хора

Едно рутинно действие представено с "гръмко" заглавие, по което се подведох и аз...

Да се повози запада още малко в МКС, след 2024 русия напуска този проект и строи своя МКС. Ние може да почнеме прогреса, в начало с чушкопека, да се модернизира и така след хиляда години може да направим европейска МКС

А бе ни ви ли обновяват опорките? Още преди няколко дни, блядките се отказаха от собствена станция и решиха да продължат да участват в МКС. Изоставаш, Седларов. По сериозно, за да няма глоби.

Квито и опорки да му дадеш на умствено изостаналия руски врякалник все ще са му такива проврякванията, като врясък на изтерзана от живота циганка насред пазара.

Проамерикански нагъзени предатели, всички знаем, че вие сте истинските опорки, а не подкрепящите братята руснаци, които са истинските българи. Малко ви остава.

Братята руснаци били българи хахахахаха, баси промитата кратуна. Братята на българите, са българи. Не са американци, руснаци и азербайджанци. Българи са. Когато кухите ви кратуни проумеят това, тогава ще станете хора, путинофилчовци. До тогава, сте само едни полезни идиоти.

МКС - МЕЖДУНАРОДНА космическа станция.

Да не падне върху Киев!

Ще е супер !

Да е.а и заглавието, да е.а путинофилско.

Връщай се в кочора лайнар.

Корекцията нанорбитата е задължение на руснаците - вършат си работата тихо и спокойно! Все едно да се пише, че някой шофьор взел десен завой, карайки ТИР! Хората над 300 пъти корегирали орбитата, те чак сега пишат за тази рутинна дейност! Сега да наваксате, пишете още 300 пъти - за всяка корекция.

Козяците няма къде да храчат иначе и ще останат без ядене, само със салам отзад!

Путинофилите, всичките ли сте обратни, или сте само един, но за това пък гласовит?

Не всички са педали като вас, краварите. Братята руснаци-българи са истински мъже. Но вие сте свикнали да лапате, докато ядете лайна и ви шибат в гъза по американо-джендърски и еврогейски. Малко ви остава, тролове.

Аз братя руснаци нямам. А сега иди кажи на някой руснак, че е българин. И ни прати снимка, на подутата си мутра, да се посмеем :)

Айде бе....ама тия и това ли решават...... Американофилчетата че измрат.... Е са си удрят доза от Бело и ме нападат с мнения......:D

Ауу тия велики руснаци! А как ще я намерят сега гадните кравари? С това заглавие ще излезне, че руснаците сами си решили и променили орбитата щото им е кефнало.

Скоро и укросвинете ще станат космонавти! В смисъл, ще улетят :)

Ще има ли все още Руска федерация на 21 септември?

Но усрайна няма да има :)

Русите хвъркат из космоса а укрите направо в отвъдното :) Му ха ха ха :)

Все излиза, че ще падне върху Киев :)

Руснаците никога не оставят кораба без руско присъствие! НЯМА КАК ДА ИМАШ ДОВЕРИЕ НА КРАВАРИ!!!:)

А на колхозници с ушанки, при това заклети алкохилици доверие може ли да се има.

Станцията е руска!

Пияните орки пак ще се абасралят. Тези подчовеци трябва да ги заградим с 100 метрова стена на височина и да стреляме на месо ако някой миризлив руснак случайно успее да прехвръкне.

Чочооо да му смукаш американската паламарка бро

Уй за усрайна :)

Коригират станцията, защото не могат да я отцелят пияната сволоч.

опитай още веднъж с "у"

Ти прочете ли кой пак ще лети с руските технологии, троле? Да могат и краварите да видят малко космос.

Руски технологии ха ха. Това е като дървен камък.

Коригират станцията, защото не могат да я отделят пияната сволоч.

ако иска може да промени и орбитата на земята. Краварите газ пикаят.

Може, даааа. Умствено изостаналите руски слуги в какво ли не вярвате. Отде ви изравят бе.

Няма коментар, който си направил да показва висока интелигентност. А отностно кой какъв е не е лошо да хвърлиш око извън опорките на фондацията. Близкият изток гори, Европа я тресат стачки, СЗО се опитва да зключи хората ма не му се получава. Въобще нискоинтелигентните нормални хора срещу самовлюбените и самодостатъчни планктончета с смартфончета. Много скоро този уж виртуален конфликт ще излезе по улиците и там нито ВиПиЕН, нито малоумните обиди ще ви спасят продажните сорати от размазване.

Тъпак. Фейсбук малоумник. Безмозъчен путинофил

Добре си се научил да пишеш с азбуката, сътворена от Ленин, докато обикалял по македонските земи. Евала.

ли са ?

Не са трезвени още от сутринта.

Все съм се чудил, когато американец или американка летят със "Союз", карат ли ги и тях да пикаят на задната дясна гума на автобуса дето ги кара на площадката за изстрелване или това си е традиция само за руснаците.

И аз. Особено ако е американка. Дали си огологъзва нежната краварска хутката до гумата на рейса или седи вътре докато руснаците поливат.

А бе имаше един игрален филм с Ева Грийн дето играеше френска космонавтка дето ще лети с руснаци на "Союз". Та, според тоя филм, ако е разбира се автентично направен тоя момент и доколкото си спомням, Ева седеше в автобуса, докато руснаците поливаха гумата. Но ако е мъж гост-космонавта не е ясно как е.

Е как пък така я променят, нали са аборигени. Друго си е да правят ютии и хладилници, според нашият бай Ганя геният:)

Шибан дивеч, пак те хващам, че си ми ползвал IP адреса да си цъкнеш плюс (очевидно имаш административен достъп до сайта на дир, не можеш да влезеш в моя машина за да го направиш, нямаш и 1% от акъла за това). Що се отнася до задвижването на станцията, сделката е такава от самото начало: руската част контролира задвижването, американската - захранването. Ти си врещи инак, нали си ненаврещял се врякалник, но най-добре извади моя адрес от файла си с такива дето лъжеш, че са ти щракнали плюс преди да си сгазил сериозно.

Знаех си, че си ненормален, мършо - но сега вече го доказа. :)

как точно го хвана бе, урунгуленясала маскрабацуцо??? Можеш ли да публикуваш тук логове от неговите http get или http connect заявки? Докога ще се правиш на велик и неповторим, скапан мизантроп такъв? Още ли не вдяваш, че отдавна не си интересен тук, а си се превърнал в кварталния идиот, на който всеки по навик пляска минуси??? Жал ми е за теб, имаш наченки на интелект, но често почваш да имитиращ технически познания и умения от които нищо не разбираш и дори не можеш простичко да ги докажеш.. С две думи - ти си мърша, която се кефи на минусите, тоест - обичаш да ти влиза...

Много по-просто е от това врякалнико. Нямам достъп до логовете на дир естествено. НО мога да видя, когато като ти щтакна минус и плюсовете дето си си ншракал намалеят с един. И да, от месеци съм те хващал, че го правиш. Дали му щракалка на дивеча и той си щрака. Я марш да пасеш овце да има някаква файда и от тебе.

пич, ти просто си изчерпа IP пула на браузъра, знаеш кой... Така че млъквай и не се прави на експерт, щото няма как да си. Внимателно избирай с кого да се дърляш.... looser....

IP pool-а на браузъра, мале мила. Поне да имаше идея за какво говориш. А бе дивеч, що се напъваш като знаеш от гоеини, че нямаш и 0.1% от нужното за да минеш за грамотен пред мене. Колко tcp/ip стека си написал през живота си та да ми врещиш глупостите си баш на мене.

Не трябва да приемат американец на борда - той са шпиони на нацистите .

И американците сами ще си отидат. Валута за путлеристан трябва обаче.

Няма валута. Пратиха рускиня да пътува с Дракона на Мъск. Някаква камикадзе, готова за Путлер да се самоубие, като направи някаква мизерия.

Руснаците не се дават нито в Космоса, нито на Земята, нито в Украина, На който не му харесва – да го духа, ха, ха, ха!!!

Ти какъв си им на руснаците? Текезесар, дето им работеше навремето за по 40ст на ден.

Майка ти е духала за 5 стотинки през това време.

Дядото е ДУХАЧ на мурзилките. Сам го пише....

Когато си тъп, то е за цял живот. Колкото и да се напъвате тук русофобите, няма как да проумеете елементарни неща. Просто защото сте ТЪПИ.

Кажи какво добро очакваш да ти донесат руснаците та им се възхищаваш толкова? Москвич ли? Рубли ли? Щото внуците ти явно нищо хубаво не очакват и заминаха на запад.

Не, просто като стар долен ляв педал, той иска да го шбат в анла, и вече е станал нетърпелив. Изненадващо, просто само това очаква от мурзилажа. Всичко друго си му е наред

Аха. А що тогава 2024 се махат от МКС?