17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще бъде най-бързия, на-дългия, най-твърдия но и най-гъвкавия кабел в нашата част на Галактиката. Излишно е да споменаваме, че Кабелът е с двойно предназначение и в случай на нужда се превръща в безаналогово оръжие.

Почти колкото моя Интернет в къщи

Това да не е заради торентите... Според рекламите на руските сателитни оператори най-висок трафик приоритет имат социалните мрежи а най-нисък торент тракерите. За потребителите само на социалните мрежи дори цените започват от 99 рубли в месец и завършват до 500, с екстра над 100 телевизионни канала, с опция да си купиш допълнително 1гб трафик за 450 рубли ако решиш че трябва и да свалиш нещо, а за бизнеса предлагат неограничен трафик с до 100 работни места за 10 000 рубли и скорости гарантиран доунлоад 400 кбит/сек.(максимален 2000 кбит/сек)и ъплоад 100 кбит/сек. А студоустойчивата наземна техника за връзка със спътниците Експрес и серията Ямал струва 15-40 хиляди рубли.

кабела ще е безаналогов естествено и по него ще има само путянет, защото Интернет е западен, НЕправославен и НЕморален!

А как е оня кабел дето ти стърчи от гъза. С черния цвят

Ей... Нещо добро да чуем за путлеристан освен дрънкане на оръжия.

и ще бъде без световен аналог, нямам никакви съмнения по този въпрос!

Аве галош що не се скриеш?

Галошите тук си храчат без дори да имат понятие......пак фантастики от русия.До момента най-голямата скорост по оптиката е до 1 терабйт/сек и се провеждат опити за достигане на 45терабайта/сек но ватенките залагат 100........ЩЕ ЩЕ:)))))))))

Абе то и ти щеше да спираш да те опъват мангалите, ама обявата ти още си стои, че пускаш без пари.