Коментари - iPhone 7 се самозапали отново (видео) | IT.dir.bg
назад

iPhone 7 се самозапали отново (видео)

iPhone 7 се запали и повреди автомобил в Австралия.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 7 се самозапали отново (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките ,бедни телефони , докарани до отчаяние - вече толкова им е писнало от безсмислието на битието ,че не искат да живеят повече . Какъв мъчителен край - да се замозапалиш..

и все пак Iphonе гори по-красиво :D

и по-пълно... Самсунг пак се провалиха, техните телефони основно пушат...

Хахаха. В GTA5 имаше самсунги които експлодират, които в интерес на истината само се самозапалват в реалния живот, но виж iPhone отива една крачка напред - дори експлодира наистина! :D To всъщност не е смешно. Вече има няколко човека с наранявания и една изгоряла кола в следствие на експлодирал iphone 7. Скоро очакваме, Apple да последват примера на Smasung и да се откажат от бранда, респективно "iphone".

Вече всички разбрахме разликатамежду двата телефона, че само марката и цената са различни. Хардуерът е един и същ. Честито на печелившите!

Самсунга е по-скъп, да

Самсунга е по-скъп, но с по-малка печалба...

нали се правят на един и същи кораб в Японско море. Разликата е, че единия се прави на носа а другия на кърмата. А по средата се правят истинските телефони!

Жестоки врагове тренират използване на нови оръжия. Със Подобни ще се опитат да ударят и ядрени реактори . оръжието на терена се вижда като тъмна сянка обсебваща даден обект.У нас е засечено през октомври 2010 година при подготовка на автомобили Алеко 1700 за проучвания свързани с анти климатични оръжия.

Настикат за тънко, натискат за тънко. На им сега тънка изгъзица на всички. Текефона трябва да е достатъчно дебел че да събира 3 пъти по-голяма батерия която е в стандартен корпус и със стандартни накрайници и може да се вади/сменя по всяко време по което собственика на телефона реши. Това с тия тънки телефони и несменяеми батерии само казва че си плащаме за да сме потребители но не и собственици на телефона

Ами май ползват един и същ боклучав производител на батерии.

сухоземните телефони започнаха да се самозапалват. водоустойчивите дали са започнали да пият вода ?

Ако мислиш че в коментара ти има нещо умно или забавно, авно само ти го виждаш ;)

Значи iPhone 7 и газова бутилка в Лада е невероятно добра комбинация! Джихадистите могат да взаимстват...

това го изимитираха от самсунг! ;)

Se taia

Хаха, сега остава и да направят патент "самозапалване на телефона" и да съдят Самсунг за плагиатстване :)

Не разбрах само телефона се е зареждал в колата и се е запалил докато човека го е нямало ли?!?! Като изгасиш двигателя и извадиш ключа няма ток никъде!!!

Se taia

Не, телефона се е самозапалил докато е останал в колата (предполагам заради високата температура в купето).

Ами това, че няма ток в колата никъде след като извадиш ключа не е вярно. Карам Форд Фокус С-Max и като извадя ключа от контакта в запалката, където се включва зарядното продължава да има ток.

Да, има, за 20 мин, после спира...

Всеки автомобил трябва да има метална кутия за смърфони с капак и ключалка на стойност минимум 50 у.е. :)

Да питам: Верно ли е, че му сменят името от Айфон на ВАЙфон?

както и Самсунг, вече е с новото патентовано име ПЛАМсунг, все пак те първи изобретиха самозапалващ се телефон. Поне в нещо са първи.........

В същност истината е друга. Отдавна има запалили се iPhon-и. Преди тези на Самсунг.

Добре че е австралиец, ще му обърнат внимание. Ако се беше случило на някой българин, дали щеше да има същите последствия?

ИД пое отговорност... :)

Nokia фенерче решава всичките ви проблеми: 1. Не се самозапалва; 2. Говориш с часове и зареждаш веднъж на 2-3 дена, ако говориш интензивно; 3. Има страхотен обхват; 4. Няма gps за проследяване; 5. Не е смарт телефон и няма вируси. Ааа. И струва левче или ти го дават без пари.

Само един проблем не решава. Не можеш да говориш безплатно през интернет. ;)

Ти телефон ли искаш или конзола за скайп/вайбър?

Не ти е необходим GPS, за да те локализират...

Единия в Китай, другия в Австралия все на далечни места, за да няма ясни доказателства. При положение, че в Щатите и Европа са продадени поне 2/3 от бройките, а там нищо не се случва ми мирише на конспирация.

самсунгите като се палиха предимно в щатите да не би някой да обвини епъл в конспирация? те ппне имат причина да го направят, тяхната седмица е по-зле в сравнение с ноута.

тестват хората ново оръжие за масово поразяване, че на това отгоре "врагът" го и плаща; гениално...

аре ве, тия лапета ходят с тел дори в кенефа, а тоя 'бил оставен под куп дрехи'...смешници!

Ти не четеш ли, че човекът е сърфист, а за айфона изрично дадоха "заден" относно водоустойчивостта... - как искаш да го взима в морето/океана с него?!

а дали ще има предупреждения като за самсунга на краварските авиокомпании там Бритиш еъруейз пуделите също?))))

Леле, леле, какви моралисти и защитници на най-гнойясалата ябълка.

гноЙясала ти е кухата неграмотна кратуна !

И като се събуди гореше ли ти шитфоня на дупиту?

Да му мислят гейфонистите! Аз съм си със скромна Nokia с копчета...

Това е задкулисна битка между Апъл и Самсунг. Първо Апъл прати вирус и Самсунг се запали а сега Самсунг отвръща на удара и праща вирус да се запали Апъл

На кой му пука, че телефонът се е подпалил..Това не е новина...

По света е пълно с идиоти, без значение със Самсунг или Ябълка! Дразни ме фактът, че се преекспонират фактите! Винаги съм лазил по нервите Ябълките, но в един такъв момент, дори и на мен не ми е приятно да чета подобна свинщина! Сори...

Супер!Идиотът го оставил в колата включен и завит с дрехи.Представям си как тая кола се е нагряла до 90 градуса от слънцето в Австралия.

той не се изключва бе... може екрана да не свети ама той си работи винаги; затва и батерията не се маха, за да не може да го изключиш

Втори "инцидент" с айфон 7 отразен само в социалните мрежи! Типично за самсунг троловете! Телефона се бил самозапалил под куп дрехи! ХАХАХА

а бе ти от кварталния нет ли пишеш,май ти се е подпалила колибата в якоруда,жалки сте айфонджиите,и знаеш ли защо,защото такива тъпаци като тебе развалят реномето на може би добри устройства,затова ще ви ебаваме както си искаме

еи редник гейберастки и поклоник на доган ,затваряи си плювалника.

Еееей, редник, редник... Дори в това Apple не могат да настигнат Samsung. Телефоните на Samsung се палят по-често и по-качествено от Apple... Но нищо де, до Коледа има още време, Samsung спряха продажбите, значи Apple имат шанс да наваксат, остават им още има-няма 100-150 iPhone7 да се запалят и ще стигнат Samsung :-)

Аз ползвам Apple защо трябва да коментирам. Да не е моя фирмата Apple та да ме е срам или да я защитавам. (ползвам и Samsung, също). В надпреварата по, по та най става винаги така. Има нещо като пределен размер на Li-ion батериятата явно са го достигнали и двете фирми, sameshit и izombie :-))))). Чудно ми е ако имаш и 2 те устройства дали експлозията ще бъде по - голяма?

Извинявай, но това, което си написал подозрително прилича на коментар о темата...

а бе дали в якоруда няма пожар в панелката на МАЙОРА

не знам за якуруда ама пожарникаря в банкя спи с маркуча ,нали е професор по информатика.

зомбитата мълчат.. нищо.. нека разказват вицове за самсунг, които поне направиха жест с замяна, а след това спряха доставктие. Да видим дали епъл ще имат дупе за подобно нещо :)

Apple не могат да го направят, защото за разлика от Samsung не произвеждат нищо друго, което да им носи съществени приходи и ще фалират...

Брей, как така няма коментари? хАпъл номер 1... запалително устройство за коли...