Сгъваемото устройство на Microsoft не може да се ремонтира

Заради голямото количество лепило, устройството не може да се разглоби адекватно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя с 2 леви ръце и клетка за зайци не може да отвори и затвори.

реално колко процента от вас са водили таблета си на поправка? Като не могат да го разглобят ще ви го сменят. Де е проблема? Проблема си е техен. Китайците рИВат, че не могат да го изкопират както трябва и правят лош ПР. Това е.

в последните 5 години съм носил 4 пъти таблета на поправка, 2 пъти един и същи апълски и 2 пъти едни асуски които бях взел за децата. апълския беше извън гаранция тъй, че за замяна забрави. за асуските - пълна трагедия, заменяха ми ги по няколко пъти докато се падне работещ, ако пак нещо спрат ще ги пратя в канала не ми се занимава с боклуци. китайците не ме вълнуват какво правят, дреме ми дали таблета ми е американски, корейски или китайски ... аз искам като си купя таблет да работи докато аз лично не го счупя (както се случи и двата пъти с апълския).

Ми за това имаш гаранция и не ти пука дали сельо с 2 леви ръце може или не може да го отвори. Някъде имаш.... А другаде го пращаш и чакаш да ти го върнат поправен след... 3-4 месеца.

Само като чуя Microsoft и РЕЗКО загубвам интерес :)))))) даже видеото не погледнах !

Гогинка.... вече я писа тази статия на 14.09.20 . Нещо май съвсем изкуфя.

чудно как я е писал точно тази статия, като видеото е от 30.09.2020 ...

е ми погледни статията бе. А ти от къде знаеш от кога е видеото? Знаеш кога е поставено в нет-а на сайта на който го гледаш. нищо друго. Ако го поставят до година - пак ли ще кажеш, че е ново? А й точно съм дал датата статията на Гогинков с която ни занимава с това. Па имаш очи да погледнеш.

много ти знае задника, като си дал точната дата на статията ми иди я виж. не е същата статия, само е горе-долу на същата тема. за видеото, също има много просто обяснение по въпроса за което явно не си се сетил, ми и то просто не е същото.

Не е същото, предния път му еваха мамата от iFixit, сега е Джери...

В новата дописка става въпрос за много несръчно "разглобяване" на Microsoft Surface Duo с изпочупване на всичко вътре, като предишното разглобяване от iFixit беше много майсторко с пластмасови перца за китара и не счупиха нищо: https://youtu.be/zlnGioihopQ https://it.dir.bg/komunikatsii/microsoft-pretarpya-nov-proval-sas-svoya-smartfon

Тези сгъваеми устройства приличат на нещо което отделите по маркетинг и продажби са измислили заедно в някоя среща. -Маркетинг: как може да диференцираме нашите продукти и да продаваме по-добре. -Продажби: Хммм може да направим сгъваеми телефони, другите не правят такива. -Маркетинг: Това е добра идея, навремето продавахме сгъвеми телефони и хората го купуваха, като топъл хляб! -Продажби: Точно така, това е стара технология в която имаме опит. -Маркетинг: Да, да, може да заложиме и на носталгия, супер!

Хората искат херметици. Е така ще бъде при тези изисквания. Вече се гледа колко хубаво снимал Луната.

Няма "не може". Друг е въпросът дали си заслужава.

За теб това ли означава "модерно"? Хахаха, ужас! Изкривена работа.

Всяко модерно устройство не е предвидено за ремонт,но въпреки това се ремонтират така ще е и с тва устройство ще е така ,но малко по трудно и тази новина за 2-ри път я давате ,явно няма какво да публикувате та едо и също да е.

ще се ремонтира, колкото се ремонтират новите телевизори . има 3 блока вътре и ремонтът се изразява в смяна на някой/някои от тях . вярно че ремонтът струва 30 лв по евтино (някой път и малко по-скъпо) от нов телевизор, но все още има ентусиасти

едно време чичо Ники ремонтираше трислойни платки с една лупа колкото футболна топка . като дойде един от чуждестранната вирма (на която бяхме представители) и го видя как сменя резисторчета от по 1мм и се хвана за главата и почна да се кръсти и да говори нещо на чужд език

Не е същото, предния път му еваха мамата от iFixit, сега е Джери...

...явно е направено е така, че никога да не се разваля! ;-)

язък, тъкмо бях свикнал да сменям радиолампите и ми резнаха ентусиазмът

Асолютен боклук, който не бива да се купува. А и не само това у-во, всичко което е ремонтно непригодно не бива да се толерира. С това "програмирано остаряване" напълниха света с боклуци, които не успяватн да рециклират, а всъщото време се хабят ценни материали. Защо трябваше телефоните да се запечатат, та да не им се сменят батериите?! Сега следва да се премахне и възможността да се презареждат. То бива лакомия ама .... па спрете се малко. Високи технологии...дрън, дрън. Преди по се изпипваха нещата. Сега пълно с слепило и силикон...

една /ако не и основна/ от причините да не се вади батерията е за да не се губи връзка с "кораба майка"

Това е основната причина. От кораба майка трябва във всеки момент да знаят къде си, какво правиш и да ти помагат да не се загубиш, и най-важното - да не започнат да те глождаят съмнения и неправилни анти-капиталистически мисли. В бъдеще ще има начин (5G, 6G...) да ти спират дишането, ако не мислиш правилно или пък си решил да се размножиш и дишаш във вреда на "зелената" планета, която е тяхната, а не нашата планета.

лошото, е че и автомобилите почнаха така да ги правят . за изгоряла крушка трябва да ходиш в сервиза

откакто (а и изобщо) не ползвам Microsoft изобщо не се е повреждало