Социалната мрежа на Тръмп набра 1 милиард долара капитал

Очаква се сайтът да стартира само след няколко месеца.

Обратно в новината

Коментари - Социалната мрежа на Тръмп набра 1 милиард долара капитал | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмпеску не беше лош, малко вулгарен само Ще го духате с бадън мумията

"Набирането на 1 милиард долара изпраща важно послание към Big Tech, че цензурата и политическата дискриминация трябва да спрат", споделя Тръмп." Абе Тръмпе, нашата ТИКВА има вече 4-5 милиарда и все още не спира да краде и не секва политическата дискриминация!!!!

То така се прави уеб сайт или приложени - с пари. Глупости, тръгва се от нулата, развивае се по естествен път, а парите по-късно ще потрябват, когато има продукт. Без продукт всяка инвестиция е смрътна присъда.

Ако това е като всички предишни бизнес начинания на Тръм, значи ще издържи 1-2 години преди да фалира.

Кирето врява, че мрежата на Тръмп няма да блокира... :)) Освен гейове, черни, джендъри, норвежци и либерасти, ама то това блокиране ли е? :))))))))))))) Кирето - разузнавач, чуждите - шпиони. :)))

Типична либерастка патетичност - да обянсявш в какво вярва някой друг :)

1 млрд $ или 1 млрд рублей! Руснаците да не са забравили да конвертнат валутата преди да направят поредният транш за финансиране на най-оранжевият и дебел руски трол в Интернет!

М-рТръмп е най-големият противник на марксистите и го заяви открито в качеството си на президент. Ако не бе марксисткия преврат на Байдън, при Тръмп президент и Байдън и Обонго щяха да влязат в затвора за държавна измяна с Китай. Но не е късно и ще изберем през 2024 г М-р Тръмп за президент. Всички собственици в САЩ, на земя и бизнеси, са ЗА М-рТръмп, Вася.

Има и по-лоши инвестиции, в които са влагани милиарди, но не са много. Ясно е, че всеки бизнес трябва да печели. Понякога печалбата се измерва в пари, а понякога във влияние. 1 милиард ще бъде разхода до тук добре. Обаче на база на какво ще са приходите, като реднеците не ползват много интернет? Те хората си правят землянки и чакат края на света :D На тях интернет "им не требе", камоли социални мрежи.

Бай Ганю от Вълчи дол току що обяви половин САЩ и ЕС за реднеци и хора живеещи в землянки , Да ви има самочувствието либерастко :)

Най-големият фалит защото ? :)

Брей брей...глупави хора има и е имало...

"1 милиард ще бъде разхода" Един милиард е набраният капитал. Колко ще бъде разходЪТ пише в книжата, с които са се запознали онези, които са предоставили капитала :) Че ще бъдат пари, удавени в нищото, това съвсем различна тема на разговор. Със сигурност това ще бъде най-големият фалит на оранжевия трибуквеник до момента :D

Най-големият фалит защото на теб така ти се иска или защото имаш логични доводи ? :)

защото имаш логични доводи Мисля, че имам логични доводи. 1. Досега Тръмп никога не е набирал 1 млрд. стартов капитал. Тоест, като се провали начинанието, ще бъде най-голямото провалено начинание по чисто аритметични причини. 2. Досега Тръмп никога не е пропускал да осере бизнеса, с който се захваща.

Ами бих могъл да се впусна и в размишления на тема откъде идва печалбата на една социална мрежа — дали като се култивира някакво подобие на смислена среда или се позволява на разни анонимни тъпаци да леят мозък тя става повече или по-малко атрактивна за рекламодателите, но мисля, че изгубих достатъчно време в приказки с оранжеви fanboi-чета, пардон "инвеститори" буахахахахаха :D

О отново елитаризма на либерастите :) Принципно на рекламодателите не им пука дали средата е смислена или не. До някъде си прав , че редици големи фирми няма да се рекламират , зарди cancel culture -а примерно , но това далеч няма да са всички , Все пак и зад републиканците в САЩ и зад консерваторите в ЕС има инвестиции от един куп корпорации, Както споменах по-рано обществото в САЩ е силно разединено и с почти равен брой на двете "фракции". А социланите мрежи в момент са пълни с анонимници ,но са пълни и личности , върху чиито смислени възгледи е наложена цензура само защото не са от правилната страна на барикадата , Ако подобна мреже е обречена на неуспех , нямаше да има масирана атака срещу Parler ;)

Причини колкото си щеш, но за мен две са основни и те са именно в това с което тази нова медия уж ще се отличава от останалите. Тръмп рекламира 2 причини са съществуването на медията си - свобода на словото и да четем премъдрите му постове. Първото просто не е в бранша и си няма идея че не може да избяга от него. Фейсбук и подобните соц. медии не цензурират защото им доставя садистично удовоствие да го правят. Кой би харчил милиони за нещо от което реално губят клиенти? Не правят го защото всъщност самото американско общество го иска и постоянно натиска да има цензура, макар и да не го признава открито. С други думи тази идея просто можеш да я хвърлиш на боклука. Просто няма да стане. Ако можеше да стане фейсбук щяха да са спрели цензурата отдавна. Премъдрите постове на Тръмп ... да много хора ще си направят акаунт с който ще влизат веднъж в седмицата само за да прочетат новите премъдри мисли на сияйния лидер, после ще си отворят фейсбук/мета и ще си цъкат както са го правили 10-20г до сега. Тъй, че без съмнение ще има много акаунти на хора, които влизат рядко. Рекламодателите много бързо ще надушат че коня на Тръмп е куц и ще заложат на друг кон. Оттам нататък влизаш в една спирала малко пари, слаба поддръжка, лошо качество на медията, хората я напускат, от там по-малко рекламодатели, още по-малко пари, още по-слаба поддръжка ... Надеждата на Тръмп е да налее достатъчно пари, че да може да работи много дълъг период на практика без да разчита на рекламодатели, докато си създаде реална база от ползватели. Ще трябват години за това. Дали този милиард ще стигне, съмнявам се. И аз съм твърдо на мнението, че ще се провали, но това не ми пречи да му пожелая успех. Да желая му късмет и успех на Тръмп с новото начинание! Монопола е предпоставка на застой. От повече медии, повече конкуренция печелим главно ние ползвателите.

Някои доста са де заблудили ако си мислят, че мрежата на Тръмпи ще е свободна, тоест либерална, и без цензура. Просто ще си прокарва собствените интереси, а другомислещите ще блокира.

Тия дето са набутали пари да не го търсят после, да го бият хахаха

Тоест според теб алтернатива в , която отсътва цензурата от Фейса и Туитър ще е провал ? :))))))))

Кире, нищо не разбираш от бизнес. Цензурата си е цензура, но ако няма печалба за инвеститора всичко пропада.

Тоест ти понеже си много навътре в бизнеса прецени , че няма да има дивиденти за инвеститорите ? :) Именно липсата на цензура ще направи подобен продукт конкурентен. Обществата в ЕС и САЩ са силно политизирани ,а в настоящите социлани мрежи имаш само едната алтернатива , в другата е празно пространство с потенциал да привлече голям брой потребители ,

Да не си помислихте, че Империята няма да отвърне на удара, меринджейчета-розови фашисти. Всяко действие има противодействие, а либерастите много прекалиха и най-лошото - много си повярваха, и тук, и в Европа, и в САЩ.

Доньо Лъжеца да си го навие този сайт на фишек па да си го навре отзад

Кире, ти ли си бе, декларатора

Няма как да набере толкова потребители, защото феновете му боравят с оръжие а не с компютър.

Човек с оръжие винаги може да се сдобие с компютър, докато обратното е малко вероятно.

Няма толкова реднекове

Циркове докрай, надеждата на излъганите камилчета очакващи с отворена устица Тръмп да им пуска сладникави приказчици. Гугъл се провалиха вече няколко пъти в социалните мрежи, да не би мислите че Тръмп ще успее?

Ако я направят както трябва , ще получат огромен брой последователи , Цензурата по политически и социлани теми във Фейсбук и Туитър е доста дразнеща . Наистина има нужда от по-свободна алтернатива

Да не мислиш, че ще ви позволяват да пишете против Тръмп?

Не знам , но ще имам алтернативи - във Фейса ще храня едните , в това на Тръмп другите , проблем ? :)

А после антиваксърите в България нямали пари. Та гледай колко пари са инвестирали.

Тръмп се е захващал с доста неща за които се считало, че няма как да се намести в съществуващия пазар. А пък после е успявал. Ако щете и при избирането му за президент много хора считаха, че няма шансове. Тук няма значение дали го харесваме като политик или не. Човекът знае да прави бизнес и то огромен бизнес.

Тръмп строи хотели и голф игрища, няма как да пробие в соц медиите.

Че той и Мъск се занимаваше с уеб разработки преди да основе Space Exploration Technologies ?

Е, след това е и фалирал, ама да не издребняваме....

тръмпьо си има много овце, затова ги стриже и дои редовно

А 1млрд потребители КОГА?

Не бери грижа, скоро !!

Най-голямата грешка на Тръмп, че не направи това отдавна.

сЕга всички плоскоземци и любители на конспиративни теории да се изнасят натам Между другото, как ще се издържат? С реклами ще им е трудно

Що, те се връзват най-много..

Го отрязаха Тръмп Няма да искат да ги свързват с него Виж рекламите на разни екстрасенси, врачки и баячки ще са хит

Громи конспиративните теории но вярва в 72 джендъра , що е то ? :)

Сега е време да направя малко пари Ако не съм закъснял ще сложа и аз 10 000 евро та да видим какво ще излезе

Тръмп няма спиране. Байдън и Пелоси трябва да купуват памперси с по-голям размер

А тук започват със запушване на устата на Мангъров и Труд. Хайде скоро ще хващаме нелегално Свободна Европа, Дойче веле и мрежата на Тръмп

Че кой им е запушил устата на Труд? Като не си плащат наема е най-нормално да ги изхвърлят и да вземат други наематели, които ще плащат. блъсков с неплащането на наем към държавата бърка в джоба на всеки един данъкоплатец, който трябва да субсидира този кафяв герб/дпс парцал. Аз не искам моите пари да отиват за медия, която прави дудуци на олигарсите, които ме крадат.

Живеем в интересни времена Либералите налагат фашистки методи на управление Консерваторите и националистите се борят за свобода човешки права и равенство между хората

Хахах, на този не може да му се вярва за нищо, сигурно е набрала 100 хил. долара.

Прочете ли колко последователи е имал в социалните мрежи? Помисли ли, защо наистина би имало интерес от инвеститорите. Едва ли си го направил.

Що да мисли? Фейса на бука му каква какво да мисли и той само консумира.

Имал е, имал. Това не означава че новата медия ще привлече толкова.

:)

,Ще си направя акаунт в неговата социална платформа само за да го подкрепя! Пропагандите на фейса и туита трябва да имат конкуренция.

Хубаво е името на мрежата, но може и по-добро: "Let's go Brandon!"

Да беше обяснил на тези които не знаят какво означава това.

Този си мисли,че сме американци !

Направо FJB да я кръсти платформата! :)

Видя къде са големите пари и веднага инвестира.А ние цяла държава и не можем да направим една социална мрежа с облачни услуги. Ама аз какво говоря за нас.,като какво да кажем за Европа,като цяло толкова ли е назад,че не може да направим една социална мрежа и една търсачка като Гугъл.

Ами то в България всичко е облачни услуги. На където и да се обърнеш. Даже имаме и облачни политици и облачна полиция.

Свободна Америка не търпи тирани като Тръмп и ги смачква още в зародиш. Тръмп да отива в Авганистан и там да си пиши простотиите.