17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Изключителен, невиждан успех, разбира се. Никой досега не го е правил, само Мъск и само СпейсX. За който обезателно трябва да ни се съобщи, как иначе !? Щото някои събития нещо ги пропускаме, избирателно така, някак си, ни "осведомяват" за постиженията на съвременната космонавтика. Например, че преди седмица, на 07.07 излетя Союз-2. Но това, нали разбирате, не се брои. Това Е Друго. Там е намесен Рогозин, най-лютият враг на човечеството, и персонално на Илон, следователно - няма да правим реклама на Роскосмос я !? Обаче и друга новина ни липсва. За грандиозния фал на "Бустера" на 11.07. Изгоря, малко така. По време на тест. На първата секунда още. Още чакаме да ни съобщят, все пак, разчитаме на "обективните социални медии". Или не са обективни ? Или не са баш медии ? :)

Как си и знаех, че ще дотичаш да поквичиш. Колко заработи днес? Стигат ли за боярщник? или пак на брезови кора само ще караш?

_stankow

А, ето ви и вас, редовен участник. Сигурно вие ще ни кажете за бустера ? Високо ли подлитна, така, едно 10-на метра надигна ли се ? Колко двигателя изгоряха ? Има ли още останали, за Старшипа, дето ще лети "втората половина на годината", ако FAA не го пореже пак ? Стават ли за тест или 100% щета ? Нали, таквоз, за многократна употреба. За многократно взривяване, стават ли ? Веднага ли го загасиха, или така, догоря си сам ? :) Знаех си, че няма да ни оставите без своя коментар, все пак доказан коментатор сте в тази тема ! :)

Какво общо има фалкъна, със старшипа, блядке? Или като излети протона, да пишем отдолу, пък как гръмна съюза? Не е гот да те блъскат с твоите опорки по кратуната, а? Между другото Рогозката я уволниха от Роскосмос. Сега кой ще ни обяснява с плам как Русия ще ще ще ще ще? Мъка.

Пак бягаш от същността....твой Союз е ядрената балистична ракета на Королёв(feat Ото фон Браун) на която е махната 4800 килограмовата ядрена глава и поставена тенекиена капсула. В единият случай е с 3 стола за космонаФтами а в другия случай е празно пространство за карго. Докато Мъск е създал принципно различна ракета и кораб, бля. Ракетата носител на Мъск НЕ Е ЗА ВОЕННА УПОТРЕБА, блядь. Тя не ползва токсично военно гориво, блядь. На блядовете чак четвъртата степен е на керосин и течен кислород, блядь!

В отговор на тази гнусна провокация, от страна на гадните империалисти, Рогозин обеща, че ЩЕ, а после ЩЕ, след което ЩЕ и ЩЕ, докато накрая ЩЕ. Ура, другари!

За сколько пятилеток Рогозин сделает это?

Няма, баце. Само един мультик, като на другаря Дима Р. https://www.space.com/spacex-crs-25-cargo-mission-launch-success

На моите ребята една надуваема кукла исках да изпратя, че от самота започнаха да си посягат един на друг. Американските партньори разрешиха само един вибратор от пратката да лети.

А снимки на Путя сатрапа пратили ли са на савецките космотавчики ...

Не, тях лично Аполо Нанайси Идиота щял да им ги занесе

А реални доказателства за това така наречено изстрелване реално няма. Кажеет вий как мой един дибон дет всеки ден гърми да лети в небето и Космоса? Просто мисия невъзможна

скачването на товарния кораб с МКС можеш да го наблюдаваш и с любителски телескоп.