Коментари - Най-голямата ракета в историята е готова за втория си тестови полет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е наука, тук няма руски, американски, японски.., и в НАСА, и в SpaceX, и в Роскосмос работят учени от цял свят. Един ден тоя проект ще е успешен, даже му давам макс още 2 опита. В науката място за политиката и глашатай шината няма, там това са лигавщини.

Всичко фейк и анимация, Мъск ви лъже !

Така е, плоскоземецо! И Земята не се върти и сателити няма горе, само анимации ...

Мъск е търговец и манипулатор. Той не твори. В последно време май е само риалити стар

Оф а ти с твоето обсесивно-компулсивно разстройство по негов адрес не си ли писна на себе си бе. Врещиш ги все същите - търговец бил, ми да, търговец е, и се справя добре. Проектите му са достатъчно интересни и създават работа на маса народ, който ги реализира. Кво хленчиш, че никой не те търси тебе за акъл ли? Ми познай защо е така.

Най голямата ракета ще направи Най голямото поредно, еднократно Замърсяване на въздуха! А вие си хвърляйте парите за електромобили!

А бе аматьори, кво да ги правиш. Я виж как великата руска техника, прави кратери, по луната. Никой не мож ги стигна, ей!

Дори да гръмне и при тоя опит - или пък да успее - шумът и замърсяването от неща ще е пренебережимо малко в сравнение с това от врещенето дето врещите щатните русодебили, а за замърсяването дето замърсявате всичко което успеете да пипнете няма какво да говорим, всички го знаят и вие си го знаете.

До сега е направила замърсяване 100 пъти по-малко от ГОДИШНОТО замърсяване на пътническите самолети.

Няколкото НАСА-мърши тука още отсега вият обречено. Защо ли? ;)

Защо се наричаш НАСА-мърша? Имай малко самоуважение, нищо, че си с цъфнали налъми.

Ще изкара ли хехе налъма от гз? Не Няма да я бъде и тоя път варела ще гръмне

Съветската ракета няма да гръмне. Пардон, тя вече изгърмя. Дори свръхбедна Индия прати ракета, където мизерникът путьо не можа. Впрочем и путьо има беден и тъп народ като Индия.

Е какво толкова си се закахъри, гръмне-не гръмне все ще врещиш все същото.

Поредния опит, поредния провал! Без руските инженери, тия са едни жалки смешници, с нескопосана програма са една кръгла нула, дори по-зле. Всички сме отегчени от тия безплодни напъни, за стотици милиарди долари!

Глупак

Както казах по-долу: Ако гръмне, русодебилът-щатен врякалник ще има да врещи. А ако не гръмне а излети успешно, русодебилът щатен врякалник ще има да врещи.

И правилно. Че като видяхме майсторлъка на руските инженери с луна 25...

Всички части са купени от кварталната железария , няма начин да не литне ....

само да внимават да не духа силен вятър, може да я отнесе встрани от Луната.

Това да не ти е руска космическа сонда? Подухнал попътен вятър и я заби в луната.

Това е най-обикновена ракета за качване на шпионски и офанзивни спътници в ниска орбита! Луната, а що остава Марс нямат нищо общо! Никога не сте били никъде извън Земята, и никога няма да можете да отидете. Но за сметка на това небето ви вече е пълно със смърт. Тея изроди дори не се замислят, че ако все пак НЯКОГА могат да се пробват реално за Луната след 50-100 години - просто няма да могат да минат през собствената си мрежа от космически боклук! Четете и мислете малко, нещастници.

Толкова е обикновена, че никой няма друга, като нея. Обикновена бе. Аполо разбирача, за пореден път блести с висок интелект и ерудираност. Сред амебите.

По-голяма е бе, амебо. Друга разлика няма, както и в резултата. И дори за това нещо ще им трябват още десетина години опити, дори за цел ниска орбита.

Айде де, видяхме, че си на нивото на амебите, интелектуално. Не е нужно да ни го затвърдяваш, с още простотии.

"Четете и мислете малко, нещастници." Най-опасни са хората, които четат и мислят малко. Последствията ги виждаме по тебе :D :D :D

Аахаххаххахах - ЖАЛКАРИИ!! Всеки път едни и същи жалки лъжи пейстнати в "новината" - а в заглавието: поредната осемнайста експлозия. :)

Ми спри да пишеш и лъжите ще намалеят драстично. Ма пусти му копейки... Нямат събиране за една изветряла баничка, а?

Ако гръмне, русодебилът-щатен врякалник ще има да врещи. А ако не гръмне а излети успешно, русодебилът щатен врякалник ще има да врещи.

Май се опитват да замазват нечии очи. Най-вероятно я гласят за военни цели. Никой не се натиска да лети на Луната с екипаж, ония там не позволяват. Иначе досега 100 пъти да са го направили. Съмнява ме дори дали ще отидат и до Марс. Технологиите за полети в Космоса ги имат, но само за определени цели и хора. Другото е за забавление на Човечеството и разиграване на маймуните. Изключително много неща се крият и НАСА заблуждава хората, а и не само те.

може и да Има шанс , ама вероятноста е нулева, докато им дадат разрешение ще минат месеци, особено след проблемите при предното изстрелване

На мене затова ли ми мирише тука на изгоряло олио , лайлон , кабели ....

Ако усещаш миризма на изгоряло без да има нещо горящо, това е признак за инсулт. Явно боярщника най после те е докопал.

Ти от опит ли ... ?

Не, от четене. Но няма да издаваш тази тайна, че който чете, научава това, онова.

Ще излезе, че НАСА са заложили на куц кон за "Артемида 3". Това няма как да е готово за кацане на луната през 2025. Дори не са замразили дизайна, а постоянно го променят. Сега ще се отделя от първата степен, докато тя все още е активна, за да подобрят товароподемността. Работят и върху новите по-мощни двигатели "Раптор 3", които още не са почнали да ползват. Малка утеха за НАСА е, че "Артемида 4" е планирана за 2028, защото пък Боинг за тази мисия трябва да изкарат по-мощната версия на ракетата SLS, така че има мегдан за закъснения. Но Мъск има по-голям проблем от лунната програма. Старлинк се задъхва, а Старшип му трябва, за да изстрелва значително по-масивните сателити от втора генерация.

И защо използва СН4 да замърсява с отровния СО и парниковия СО2 ??? Защо не използва Н2 и О2 ?!?!? Уж много акъл имали , изкуфствен интелект има ли , а то за 5 пари акъл нямали !

щото метанът е най-добър за перизползваеми двигатели. керосинът създава повече нагар, а водородър причинява корозия. и двете съкръщават живота на двигателите. водородът е по ефе-тивно гориво, но изисква по големи резевоари и изолация, така че няма голям опредимство за изстрелване от земята. все пак си остава най-доброто гориво за космоса, защото слънчевата система е фрашкана с вода.

Ако беше прочел статията, нямаше да задаваш тъпи въпроси. Колкото за водорода, прочети за т.нар. „водородно крихтене“

Най вече го ползват защото идеята е че метана могат да го извличат и на луната хипотетично

Se taia

От Марс, ако трябва да сме точни. На Луната няма метан.

Това е лъжа. И врабците знаят, че на руския слон му е най-голяма оная работа, и ,че Руската ракета е най-голяма.

но истината е, че предполагаемият капацитет на това нещо повече от взети заедно всичките 20 и кусур руски ракети, изстреляни през миналата година. и е преизползваемо... или поне ще бъде, когато заработи.

Ще, ще... когато падната мъдете на коча.

продължавате да слагате стари снимки. даже на някои се вижда надписа S24, който гръмна миналия път.

Бидоня ще гърми, soon...

Щерев, Щерев се изказа с животновъдния си хумор от обора

Браво! Дано вторият опит е успешен!

И втория, и третия, и петия, че дори и десетия все ще са неуспешни, но пресата ще бълва суперлативи и оди за успеха. Почти като успеха на укрофашистите в контранахрюка.

Велики са! Успех!

Направил я руснакът, ей!