Коментари - Xiaomi пусна 40-инчов смарт ТВ с Android за €295 | IT.dir.bg
назад

Xiaomi пусна 40-инчов смарт ТВ с Android за €295

Китайската компания Xiaomi представи втора версия на нейния смарт телевизор с Android Mi TV 2, който ще се продава едва за 295 евро (1999 юана).

Обратно в новината

Коментари - Xiaomi пусна 40-инчов смарт ТВ с Android за €295 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kakvo kopirat be hora vlezre vav tao bao da vidite kakvi marki ima xiaomi lego chanhong tcl konka na strahotni ceni no za kitai tam samsung i sony sa po evtini ot evropa no pri tazi koncurencia tam predpochitat mestnite kogato vzwmes sony i samsung i lg proizvedeno vav slovakia polsha ungaria palna tragedia drugo sie lg korea za sazelenie cenite vav evropa sa mnogo naduti

Абе тука в у нас у БГ само китайски фенове ли има?!! УЖАС

Ха-ха-хае Тея са смешници 600 лева без ДДС и търговска надценка? Я да видим какво има у нас: NEO LED-40772 FHD SMART 549.00 лв с ДДС Turbo-X Smart LED TV 42'' TXV-4220SMT (42") 679 лв с ДДС BLAUPUNKT TV-BA40M133 LED 699.00 лв с ДДС LG 42LB5700 (42") 799 лв. с ДДС PHILIPS 42PFH6309 (42") 849 лв. с ДДС SAMSUNG UE-40H5500 899 лв. с ДДС и т.н. И като имаме предвид че България е една от "най-скъпите" страни в ЕС, то е нормално,тези китайци в ЕС да не вървят - неконкурентни са с тази начална цена от 800 лева с ДДС и търговска надценка 10%. Е да тези били с андроид и 8GB памет - гоуема работа, а флашката 8 GB e 15 лева.

Защо да са смешници, андроид се доказа като най-ефективната смарт платформа за телевизори. Има стотици хиляди приложения и игри, нещо което никой смарт на LG или Samsung не може да постигне със собствените си операционни системи. А и панелите на Шарп са още едно предимство за този телевизор.

Баси тъпата и излишна новина!

Устройството ще се предлага само в Китай.

И що ни занимават с това!?? Все едно в Китай да излезе статия за цената на джанките на женския пазар !

От сега предвиждам дълги опашки пред магазините на ментето за сметка на "ненадеждните" Самсунг, Сони и ЛГ... Да живее ментето от Китай!

Не се заяждам, но би ли ми превел думата менте при положение, че това си е марка, която не копира името на никоя друга, създава свои модели ... Като се замисля, всичко се прави в Китай от големите марки и се чудя вярваш ли си, че всичко което се прави в Китай е скапано, фалшиво и ниско качество ?

Бе то и Great Wall е марка ама я им виж краш тестовете в ЮТюб ... от марка и китайска марка май има значение

големите от самсунг ... телевизорите им записват само за себе си и не можеш да го гледаш никъде другаде, а не даи си боже ти изгори платката съдърважанието е заминало ... Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще взема на бабката един да може да вижда внука си :) Интернет мост София-с. Хаджидимитрово :)

Много ще ме извинявате ама какви са тиа невероятни световни новини при условие че "Устройството ще се предлага само в Китай." Там да си предлагат каквото искат!

Моделът Mi4 се произвежда буквално на една и съща поточна линия във Foxconn, заедно с iPhone. Демек - хайде сега да довършим поръчката за "оригинала" iPhone, че ни чака "ментето" Xiaomi.

Ще си го купиш от китайски сайт с безплатна доставка. То и Lenovo VIBE X2, примерно, беше само за в Китай ...

хубава марка... тв-то явно ще си е хубаво, ама тук няма да го има, а ако го има, то ще е не 600лв ами 1600лв българято се оказаха мно' гладен народ и проклет, и комплексиран, и завистлив, и т.н. :)

Има нещо вярно. Тазо коледа бях в Гърция, влязох в Германос да си купя флашка и видях там едно сони 40", не помня точно модела но ми се видя евтин - 350 евро. Погледнах същия в техномаркет, беше 980 лева.

ами усетиха ни, че сме комплексари и даваме мило и драго, за да имаме тези играчки(смарт тв, смартфон, таблет, лаптоп, настолен комп, кола и т.н.) , и си спекулират с нас както си искат понеже знаят, че и на тези високи цени българина ще купува :) с горивата е същото, но там като цяло си поскъпнаха и в другите държави... просто тук отмина времето на преференциалните цени :) абе българина "забогатя" и затова цените са такива хаха европейци сме:) всичко се изравни, но си останахме безработни или работни с 200-300-400 кирливи еврота, но пък сме европейци:) ама пък бедни европейци:) капитализъм=вълчи строй:)

Кило банани във Великобритания струва 50-60 пенса, а био са 1 лира. В България обикновените ги продават за по 3-4 лева/кг.

И едно допълнение. Не конвертирайте валутите. В гърция за 1050 евро си взимаш 3 такива телевизора, а в България за 1000 лева си взимаш само 1. Аналогично е и при бананите, както и всичко друго. Важна е покупателната способност на парите в дадената държава, защото хората ги получават там и пазаруват отново там.

Това е твоя шанс за бизнес. Вкарвай и продавай по 650лв. Ем ти ще направиш пачки ем ние ще сме доволни. Това си е ниша.

kumalissa73@

Вярно, някой ако има приятели в Китай може да поръча няколко бройки :)

Нормално. Все пак Китай са най-мощната икономика в света.

Не са.

Китай са втората по големина икономика в света.

Втора са, ама "първате" печата долари, които взима "назаем" сама от себе си и дългът и е малко по-голям от БВП. На фона на $18 трилиона държавен дълг на САЩ, Китай има над над $4 трилиона валутен резерв, така че леко е спорно, колко е първа "първата" икономика в света.

Това ако се пусне на европейския пазар ще разбие конкуренцията.

БРЦК

Не могат да произвеждат достатъчно. Затова само в Китай. Не могат да смогнат хората - последния ми пад продадоха всичко за 3 мин. Скоро ще детронират Епъл и Самсунг от Н1 при телефоните.

Че то в момента има 40 инча за 600 лева барабар с ДДС. За 800 има и смарт ТВ-та. Ама що ли трябва да обяснявам на тъпи путлерасти

БРЦК

МИ нема лошо. Имам Ми3 и съм много доволен. Цената е много добра!

Като гледам и цената са копирали от Apple, но са забравили една нула.

на мен ми прилича на копие на СОНИ не на ейпъл.

Ами ето кой произвежда Сони Андроид ТВ-тата. Просто са пуснали за Китай няколко милиона бройки с тяхната марка

Много интерсно ед9н черен правоъгълник как ти прилича на Сони. По стойката?

Копирачи... Не ги ли е срам да копират Епъл. Wait, what?