Коментари - Турци хакнаха Twitter | IT.dir.bg
назад

Турци хакнаха Twitter

Дипломатическият скандал между Турция и Холандия днес се пренесе и в интернет пространството - атакувани бяха много акаунти в Twitter.

Обратно в новината

Коментари - Турци хакнаха Twitter | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм, турците или едни по-големи братя от някъде дето им е изгодна слаба Европа? Турци и хакване!?! Това ще да е някаква нова шега за разсмиване на читателите.

112 ( нерегистриран ) 06.03.2017 17:40 Наименованието "турчин" е определение, в случая прозвище, идещо от староесейския еврейски език. Селджуците и караманите, които основават Османската империя, воюват с особена, дива жестокост, разширявайки границите на държавата си. Поради това есеите ги наричат "гадове". Така между ХІІ и ХVІ век селджуци и карамани съпътстващо започват да бъдат обиждани или по-скоро проклинани като "турци" (т. е. "гадове")! Това налага султаните от ХVІ век, та чак до кърджалийските времена, да забранят употребата на това позорно определение, което в по-широко значение се тълкува като "гад", "гадняр", "гадина", "гадост", "гадория", "гаднярщина" и въобще всичко, което би те отвратило...

Сега разбрах защо турците ме отвращават.

Бутай Европата :)

забрана на тези диваци и варвари да стъпват в европа.

Най-болезнено ще им е при една пълна забрана за внос на техни стоки в Европа ! До 2-3 години самите турци ще свалят тези прикрити ислямисти които са в момента на власт!

Те на турците кога им пуснаха тока, кога почнаха да "хакват" компютри. Сигурно са некои турци от Западна Европа.

То кои да са други, виж за каква неграмотна дива и примитивна пасмина става дума.

"Научете турски" е най-новия девиз на дпс, дост и другите европейско -мароканско- турски партии