17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мда

Че то това е 'открито' още през ПСВ от българските тиловаци, или както сега е мод€рно да се казва, 'логистика'. И българският войник, Вместо месо е 'нагъвал' боб(фасул) и са побеждавал, бре... Е, имало е и малко 'странични' ефекти с 'изравнявяане' на налягането, ама добре, че победителите не са ни го сметналЕ като газова атака, че щяхме и до днес щяхме да плащаме репарации. Каквото и да значи това... ;-)

мда

Грешка, моля за извинение: "... и е побеждавал..." ;-)

Яжте докато има и се фотографирайте да показвате после на внуците какво е пържола

Ежте трева, плебеи! Ние ще си ядем аржентинското телешко и не ни интересува нищо. Но месото, което вие ядете, много замърсява планетата и ще трябва да ви го спрем.

Досега ни хранеха със западна диета и резултата беше поносим, защото имаше свобода да си избереш и друга диета, ако си готвиш. Иначе западната си е диабет, исхемия и сланина по корема. След това започнаха да ни пазят здравето и да спасяват живота на здравите, арестувайки ни по къщите и затваряйки паркове, градинки, планини. Сега продължават да ни пазят със спарени маски, глоби, доктори телефонисти и маркуч в гърлото. А вече и ще ни изхранват с жито, което произвежда хормон на растежа, който е забранен от деситилетия в Европа. Е нищо чудно, напът са да забранят домашните животни, защото акали и пишали и затопляли въздуха в Брюксел и Белия Дом. Ще ни забранят и тока, за да ни задължат да си пъхнем маркуч китайско производство за да ни хранят с "месо" с човешки хормони, произведено от насекоми. За да се грижели за прехрата ни, разбира се. Е ако не издържим, ще ни вземат каквото имаме, защото естествено, трябва да сме мнго задължени на фирмата, която ни е забранила да си пасем кравата и ни дава храна в устата. Разбира се, ще имат всички възможни сертификати, които китайците и Брюксел измислят. Като тока -- 65% за данъци, такси и аксизи и 35% за призводителя.

Ходи в Сибир. Там за теб ще е рай - няма маски и токът е без пари.

Ти луд ли си избощо чувал ли си русофил да иде в русия :):) те на картичка не щът да я доближът ! Русофила чисто и просто мрази запада че са богати иначе като му се появят кинти покраи москва веднага децата на запад вили на запад и каквото се сетиш. Напоследък понеже се видя че най бедните в ЕС ,България ги мина отдавна като стандарт на живот сега гледам че и Китаи почва да им става враг че и те по богати.

"Ние трябва да нахраним всички хора", коментира изпълнителният директор на ORF Genetics. Имаме достатъчно ресурси да нахраним бедните и гладните. Проблемът е да нахраним богатите и ситите, за тях се изразходва неразумно много храна и ресурс.

Я се замисли ама наистина. от 8те милиарда колко са богатите ? Да кажем Грубо това са белите страни. САЩ,Европа,Авсрталия,Русия Всички те нямат проблем с изхранването си отделно че и намаляват като броики !!! само Индия и Китаи са половината население на земята !