Учени създадоха най-малката антена в света

Приемащата част на наноантената е в състояние да определи молекулярната повърхност на изследвания протеин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои едно време не вярваха, че нанотехнологиите са плъзнали във всички сфери на живота и особено на медицината. И това вече не е конспирация. А ако това се обявява публично като голямо откритие, си представете какво се крие от обществеността и което е поне 15-20 напред.

Ей такива антени ще ни набухат със ваксините, ще ни следят къде ходим- една чужда булка няма да може да захлупи човек...?!

Ти сигурно още си мислиш, че за 80 години сме стигнали само до Луната...

Това може ли да се сложи във ваксина бе ?

Аз си сложих бустер. Сега освен 5G-то, вече ловя и спътниците на Мъскчо. В допълнение и на жена ми G-точката, намирам по-лесно.

коментарите бас държа че иде реч за 5G :)

Гогов даже не се е усетил, че оня ден пусна същата новина, с друго заглавие и друг превод :))

да си дойдем на думата...а, забравих - то беше конспирация.. беше ама вече не е

Ти прочете ли новината? А текста разбра ли? Викат му антена, ама на практика излъчва или поглъща само светлина. Т.е. вижда се ясно ако приемаш или предаваш, понеже не е антена за радиовълни.

Тая новина я публикувахте само преди няколко дена. Но няма да се оплаквам много, понеже тук преводът е по-читав.

Това го публикувайте в рубриката "теория на конспирациите", защото хиляди "светила" се изходиха по темата, че е невъзможно и хората, които не желаят да се инжектират със съмнителни смеси са луди.

Това, че не разбираш или просто не знаеш какво съдържа нещо, не го прави непременно съмнително. Едва ли знаеш и половината от съставките на храните, които ежедневно ядеш или лекарствата, които пиеш, но те някак си не са ти съмнителни.

Това, че си прав за храните и лекарствата, не значи, че тези субстанции са това което ги наричат! пп Пиша така защото е много силна цензурата!

Така е. Но и не значи, че са това, за което ти ги мислиш.

Такова им вляха на ваксаните, затова се държат толкова неадекватно и от време на време изключват, губят сигнал.

Като гледам теб направо са те shutdown-нали умствено

Защо се опитваш да коментираш теми, от които явно нищо не разбираш, след като очевидно не знаеш за разликата между мРНК и ДНК. Да не говорим, че само някои ваксини са на базата на мРНК. Повечето от противниците на ваксинирането сте толкова невежи, че чак не осъзнавате как се излагате.

ти като разбирач обясни на нас неразбиращите механизма по който на набодените им разрушиха имунната система

Кой те излъга, че имунната ни система е разрушена?!? След първите две ваксини си сложих и противогрипна ваксина. Ако имунната ми система беше компрометирана, щях да се разболея. Вместо това си получих очаквания имунен отоговор на ваксината. Да не говорим, че ако наистина имунната система на ваксинираните беше отслабена, то всяка кихавица и всеки бацил щяха да ги събарят на леглото. Да си виждал нещо такова? А бе вие тези глави за какво ги ползвате?!?

До Мхм Господине, никога не съм ползвал противогрипна ваксина, а не съм боледувал от грип последните 35 години. Не съм антиваксър, но не признавам тези новите. И все пак бих се ваксинирал, но само с руската ваксина.

Естествено всеки има право на собствено мнение, без значение дали е вярно или грешно. Интересно ми е на какви основания не вярвате на ваксините, одобрени в ЕС, но имате доверие на ваксината, разработена в Русия. И може би ще Ви е интересно да научите, че руснаците имат точно обратното на Вашето виждане относно надежността на различните ваксини. Но да се върнем към фактите. Оспорвах състоятелността на твърдението, че ваксините, одобрени за употреба в ЕС, компрометират имунната система. Какво е Вашето мнение по въпроса?