В Космоса ще полети още един милиардер

Този път обаче полетът ще влезе в орбита около Земята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ой мамочки А ние ще закриваем нашия Роскомикс

драги, само като се замисли човек че преди 30 години България снабдяваше всички полети със специализирани храни и самите руснаци заявявах че нашите са по-добри от тяхните и ти сега тръгваш да дрънкаш! ВИЖ СЕ ТИ БЕ БЪЛГАРАНЧО ВИЖ СЕ ДО КЪДЕ СТИГНА? НЯМАШ ЗАВОДИ, НЯМАШ НАУКА, НЯМАШ НИЩО! НАРОДА БЯГА ЩОТО ЦЪФТИ И ВРЪЗВА КЪЛБЕТА БЪЛГАРИЯ!

хората са застанали зад картонена снимка и само лицата им се виждат през отворите - вгледайте се внимателно.

Тези зад снимка с изрязани дупки за глави ли са застанали да се снимат? :)

Браво, който го може може. А на комплексарите единствено им остава да завиждат, да плюят и да се задавят със собтсвената си жлъчк.а.

Като на увеселителен парк на влакче на ужасите. ;) Търсят си занимавка и въпрос на его.

нова мода, за презадоволени милиардери

втори милиардер в Космоса......жалко, няма да съм аз....

ако направи една обиколка на Земята ще го броим че е бил в Космоса. Безос и Брансън ги достраща да влязат в орбита, защото после излизането много опасно.

Поредната соросоидна партенка. Така наречените милиардери ще пилеят парите откраднати от работещите си служители. А после кат предложим да отворим урановите мини и да пратим там соросоиди, еврогейове и разни козяци, да се научат на труд, пищите на умрело. Ако не искатае Партия Възраждане, ще гледате как ей тия ви пилеят паричките за техните си разглезени прищевки и ви шантажират с фалшиви новини за Космос, ракети и разни капсули.

Вече разбрах, що се пишеш АК 47. АК идва Афганска Кратуна, а 47 от броя на имената, с които сереш, по форумите.

Тия луди ли са! Да попитат дирнишките тролове ,да не си дават парите на вятъра ! Тва е холивудска измишлотина! Тия гадни милиардери по добре да си дадът парите на бедните в Панама ! Тва е фалирала компания По добре с руската техника там върви и с грамофонна плоча песни на Погозин а маса . Тая ракета без руски двигател няма да тръгне! Тва е симулирана мисия направена на компютър но изрендвана с руски компщтър Руснаците имат къде къде по добри техники ама са заровени в сибир чакат американците или китаиците да нападнат. Новата лада е къде къде по убава На тия милиардери ватенките не са по хубави от руските На тия милиардери каскетите не са им по хубави от нашите руските

_stankow

Днес, 14.09.21 ракета Союз-2.1б изстреля от Байконур нови 36 спътника за комуникационната мрежа OneWeb на едноименния английски консорциум. Това беше 10-ят полет от договорените общо 21 изстрелвания. Общо 350 спътника са вече в орбита. Моля, кажете каква опорка се полага да се декламира при такава новина ? Или просто да си мълчим, както винаги ? :) Само да отбележа кои са акционерите в OneWeb, доверили се на грешната руска техника: Airbus Group, Bharti Enterprises, Hughes Network Systems, Intelsat, Qualcomm Inc., The Coca-Cola Company, Totalplay, Grupo Salinas Company, Virgin Group и др. Що така бе, защо работят с лошите руснаци и лошата им техника ? Айде Кока-кола не може, ами що Аербъс или Hughes, или Virgin group не врътнат една ракетка носител с правилния двигател и от правилния космодрум !? Особено Върджин груп - такива успехи в космическите стартове напоследък, и накрая - пак на лошите руснаци да разчита ! :D :D

Защото, неуважаеми инженере, Договорът за изстрелване е сключен, преди години. И за разлика от твоите шефове, хората си го спазват. Сега разбра ли или трябва и да ти се нарисува?

_stankow

Договорът за изстрелванията на OneWeb е сключен на 25 юни 2015 г. Коя от днешните ракети тогава не я е имало, че са избрали Союз, която както всички знаем е "древна и архаична версия, екологично опасна, остаряла, наследник на военна ракета и крадена от германците" ? :) Хайде да ми го "нарисувате", моля ! :)

Е и? Просто опорката за руските двигатели на американските ракети умря БЕЗВЪЗВРАТНО! А иначе и у нас използваме стари руски бракми за маловажни транспортни услуги.

Бизнесът се подчинява на собствени закони. Ако за корпорация Х услугата предлагана от обект Y е добра като съотношение цена-качество, то сделката е добра и се случва. Това, че някой е подписал конкретен договор с Роскосмос не означава автоматично, че руската технология е много модерна или особено напреднала. И Китай е най-големия играч в сферата на реалното производство, но от това не следва, че китайските стоки са най-качествени или най-модерни като използвани технологии и материали. През 2015 г. преструктурирането на американската астронавтика беше по средата на пътя. Шест години по-късно набира скорост и пазарния дял на Роскосмос се свива непрекъснато, особено след 2020 г. Не случайно към есента на настоящата година имат толкова малко ракетни пускове. Не е за пренебрегване и фактът, че НАСА плащаше повече от щедро за транспорт на астронавти до МКС, както и за товарните полети. Сега тези пари вече не са налични и колапсът на руската космонавтика става очевиден.

На Маск ракетите са в пъти по-евтини за изстрелване на спътници, твоите герои ако знаеха за днешните цени, щяха да ползват Роскомикс когато пръдне гущера. Това сигурно им е последната поръчка на руските пръдльовци, след това закриват Роскомикс

Ракетат в статията под която си застанал на амразурата и която иззе всички комерсиални полети на роскосмос ! the first vertical take-off and vertical propulsive landing for an orbital rocket (Falcon 9 in 2015), the first reuse of an orbital rocket (Falcon 9 in 2017) Договори не се подписват от днес за утре особено многомилионни и с толкова много разстеглени във времето изпълнения. Така че това че е подписан 2015 не значи предния ден са решили да работят с руснаците за по ефтино. Опорката си си я написал ''виж и ние(русия) изстрелваме не сме фалирали''. Ти кажи колко вземаш на пост или на ден виждам че си един от най усърдните тролове пише под статии за всичко. Мога да отделя някои лев или евро долари рубли да ти пащам да пишеш с такъв плам за България ?