В САЩ започва разследване на компанията „Нюралинк“ на Илон Мъск

Причината за действията на компетентните органи са доклади за експерименти с животни, причинили им смърт и страдание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еха, колко навременно разследване, баш след като и бръкна в задниците.

Мъск разсекрети вътрешни преписки на Twitter указващи кои постове на кои профили да се изтрият под натиск на политици и "влиятелни личности".

А пък що овце, прасета, телета бяха убити (ху-ман-но!!), за да се хранят милионите и милиардите ... Ама това е по божиите разпоредби, нали така ...

Тоя медиен балон, найлон фръск май ще се спука скоро

Червени задници. Затова купи Twitter.

Е как няма да започне разследване на Елон, все пак първият удар нанесе Елон Мъск с Twitter-gate.. време е да го накажат някак си. Липсват новини за twitter-gate в нашите демократични сайтове, всеки втори в Америка това обсъжда но тук е "тайна" как свободата на словото не е никаква свобода!

При Бай Чап чипът не работи.

Соросоидните педали!

Какво друго да се очаква от америслямските варвари?

А тия чипове с паржоли ли ще се захранват?

Пишльо, учи, че пАржоли няма да видиш, ще живееш на леща!!! Олигофрен!!!

ти какво си?

Май експерименти не са успешни, щом животните са умрели и са започнали разследвания.

Ти мислиш ли, че мишките в лабораторията на Пфайзер са още живи?

Та тези неща се правят от поне 5-6 години..... Сега ли се сетихте а??? И що така?? Нещо не го долюбват Мъск либерастийте....

Идиоте, от много повече време се правят, ама като си дебил и пишеш по форумите, вместо да четеш, пишеш само тъпотии!!!

Като си правихте опити с хората ,с недоизследваните ваксини ,мълчахте ,сега за животните ревете.

От къде ви копат такива идиоти!!!

Демокрация в действие, неудобните да се премахнат!! Тея демократи са гявола!

Цъкат на компа, спамят от сутрин до вечер, зяпат се на вайбър, говорят по тела, искат покритие в самолета и на 10 метра под земята, бягат на лекар като кихнат, КТ, ЯМР за всеки световъртеж..., ама Вайй кЪк тъЙ, ко нап*рай тоз на маймуните...? Ами мъчи се човека, пробва, от приматите да направи хора...!

ДОКАТО В АМЕРИКА МАЙМУНИТЕ МЕСТЯТ КУРСОРА С МИСЪЛТА СИ, В БЕДНА И ИЗОСТАНАЛА РУСИЯ ХОРАТА ЦЕПЯТ ДЪРВА И СЕРАТ В СОРТИРИ Една планета, а два съвсем различни свята :)

Ти си от странато на кенефа нали знаеш, ама те инфлуенсват да си мислиш друго ????

Всеки опитъл се да говори срещу демократичния демон бива наказан......!!! Демокрация, това е!

Ше се опитат да го демиоикратизират малко... че много свободно словото напоследък.

Брей каква хуманност ги е налегнала спрямо животните убити за науката, но не обръщат внимание на далеч по-голямата бройка животни убивани заради модната индустрия ...

Мъск е наистина много увен, но се опасявам, че както е тръгнал може да свърши в психиатрично заведение. Особено като гледам действията и приказките му напоследък.

Спукана ти е работата.

Отвори си човека устата как демократите са маниполирали хората в туитър преди изборите, даже каза, че нещо може да му се случи и го почнаха веднага! И тва само туитър, предтавям си какво е ставало по другите медии....

Научи се да пишеш първо, бе иритерат.

Пише се "илитерат". От "литература" иде!. Седнала да поправя... Иначе как е на село? Остригахте ли овцИте, така? :D Зайката окучили се? Прасето опраси ли се? Сестра ти очовечи ли се?

А нещо да кажете за информацията за сина на Байдън.....и украинските му геройства от Туитер, които Мъск ивади на яве преди дни?

Точно заради това си намериха причина да го разследват

Пишете за животни, а сте сложили снимка на мюсюлманин .....

Защо не написахте в статията, че Илън Мъск иска да се пребори с нелечими болести, като Ауцхаймер и други дементивни заболявания? Какво само акцентирате към роботите? Роботите са самообучаващи се компютри, но ако ги оставиш да вземат решения да свършат нещо, няма да го направят, защото не знаят как, което означава, че няма да се самосезират, ако не им каже човек какво да направят.

Да не говорим, че на практика няма да има инвалиди, ще има роботизирани протези, които ще работят по същия начин както, ако имаш нормални крака и ръце. Какво са няколко си стотин овце или кози спрямо този залог за развитие...

до сега спаха и седмица след като Мъски ги изтипоса за скритата политическа цензура в Туйтер и най-вече изтипоса сина на стария алцхаймер ще е шмъркоман и замесен в сводничество и се сетиха теоърва случайно да разследват :) хаха типични политически боклуци.

Свободни възможности, равенство на мигрантите, ала-бала. Като дойдат сега руснаците имигранти? Май ще ги прекарате през ситната цедка. :) Май като дойде война всички ставате тоталитарна държава? :D Майтапчии!:D

Такъв обект си имат - лудият Остин, тръгнали маймуни да убиват!!!

Дебили, прасета и овце биват убивани за храна ежедневно, а плъховете ги убиват като вредители! Това е атака заради свободата на словото, която много им бърка пропагандата!