Коментари - Vulcan Centaur - първата ракета с двигатели от фирмата на Джеф Безос | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И разпространявала ЛБГТ диплянки.

Само вода от река Тунджа липсва. На върба у сряда, тия ще настигнат Мъск.

Безос има всички шансове да победиха в тази надпревара, защото е успял да закупи копие на съветсия двигател НК-14 от 1959 -та на конструктурското бюро Химавтоматика! Тива е недостижимо еймологично ниво за западните “ Специалисти” и за това всеки, който успее да го ползва си осигурява тотално надмощие в “западния свят”!

Да бе ,виждаме руското надмощие, в ракетостроенето. Летят на 60 годишни гробници. Или викаш, руснаците имат супер дупер технологии, ама ги крият в Сибир? Хахахахахахахахахахахахахаха

Прав си, също така електричествово, радиото, колите, самолетите, компютрите, всичко това пропадналия и прогнил запад го е откраднал от руските мужици, които са го разработили още през 16-ти век!

Ха-ха! Очакваме с голем кеф мега-яките фойерверки!

от Масква ли ги чакаш?

изклесаняк!

ти е много здраво влязла отзад, щом постоянно и навсякъде я споменаваш :)

Брях тези "специалисти", брей! От гаражни търговци до ракетни двигатели! Хайде стига ни пробутвахте как някой бил тръгнал от гаража си.....примери бол, бат Били ваксината, човекът безОС и т.н други "великани"!

Е това че ти не си могъл не значи че други няма да могат...

В Кочината не може, ама в Америка може. На Сергей Брин семейството са дошли бедни като мишки от Москва и са го отгледали на учителски заплати. И той създал най-скъпо оценената корпурация в историята на света.

Джеф Безос е също толкова далеч от Илон Мъск, колкото е Опел Астра от Мерцедес S класа.

оптимист! По-далече е. Запорожец срещу Майбах, и двете са коли ама приликите спират до тук...

рашките си скъсаха всички икономически взаимоотношения за парче земя, прост народ с прост главатар а капитализмът отново показва резултати

С ,, първата ракета с двигател " ... то дира не са в час ... ама и ти летиш на зеле дракон - към следващата магистрала .

Е ква тая космическа битка след като нямат един полет а на Мъск ракетите вече влизат само в специализираните категории новини щото станаха толкова много че вече не са интересни ,?

Двигателя е хубав Владко. Много анализи има. Става.

Точно Не става само с двигател Трябва и ракета Тя трябва да носи и товар иначе е безполезна Къде ги ракетите на безос на каква орбита са стигнали какви сателити са извели ? Ако е в бъдеще време да Ама в статията пише космическа битка, сиреч. Надпревара. Ама не е надпревара ако един болид от Формула 1 върти обиколки и печели състезания а другия още му сгобяват двигателя