Зукърбърг иска по-контролиран интернет

Създателят на Facebook иска глобални правила за регулиране на всички сайтове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, тая новина я пускате вече два пъти в рамките на седмица. Гогов... Иначе за Зукърбърг, ами нали точно неговата компания непрекъснато нарушава неприкосновеността и конфиденциалността на личните данни, как държавите да контролират глупостта му?

искам да няма милиардери евреи и така свтът да е едно хубаво място за живот

Какво умно може да поиска един чифут? Докато той безконтролно плюскаше, нямаше проблем.

Не си на ясно. Не са ти виновни еврейте. Аз не съм еврейн, нито имам сметка да ги защитавам, но да си мислиш че еврейте били виновни за проблемите на света е признак за елементарно мислене което показва само едно: че те мързи да мислиш! Еврейте са толкова добри/лоши колкото и други хора и народи. Еврейте не правят и не искат нищо което други хора не правят и не искат. Нито Джобс е бил еврейн, нито Бил Гейтс е еврейн, нито дори повечето от основателите на тиква фирми (Безос от Амазон също не е еврейн). Това момче от фейсбук, следва един прост закон който е следван от всеки на неговата позиция. А то е че когато си оплетеш кошницата, веднага започваш да тръбиш за повече регулация, което де факто ще направи живота на разни по малки фирмички да се конкурират с тебе. Ако ти започнеш бизнес с криптовалути примерно и съумееш да хванеш целият пазар в България, следащата ти стъпка ще бъде да стегнеш законодателството така че разни по малки от тебе да не могът да се конкурират. Ти вече имаш парите и пазаря и можеш да си позволиш да следваш законите. А други по малки от тебе, не могът да си го позволят, което де факто ги елеминира като твой потенциални конкуренти.

Мале колко ти е празна кратуната та дрънка ли дрънка! https://en.wikipedia.org/wiki/ListofJewishAmericanbusinesspeople - List of Jewish American businesspeople http://truedemocracy.net/hj33/13.html - Six Jewish Companies Own 96% of the World’s Media https://www.stormfront.org/forum/t1089047/ - List of large Jewish Companies https://rense.com//general59/sdom.htm - Jewish Dominance Of America - Facts Are Facts https://en.wikipedia.org/wiki/ListofBritishJews - List of British Jews http://www.goodnewsaboutgod.com/studies/political/jews/jewsrun_world.htm - The Jews Run the World https://europeanmediacentre.wordpress.com/2013/09/02/list-of-banks-owned-by-the-jewish-rothschild-family/ - European Independant Media Centre

На твора реплика, вземи се образовай малко преди да плещиш глупости, а? А нещо за евреина СтанишеФ да кажеш? А нешо за еврейчето Сакс Кобург и Гота, Шимончо? А нещо за Паси, еврейчето, дето ни ГО Фкара у задната дупка? А нещо за еврейските куманяги протежета на еврейските банкери, Кристалина и оная другата с клептоманията за кремчета? Да ви ибем у устата, тролството не ви се удава, зимети се убисети , пролет иде, гроба ви ше е уханен, мишките тъкмо се разработиха и са изгледанели.

Първо ти създават зависимост, после те карат да плащаш за нея, а и искат да те контролират дали си взимаш редовно дозата. Така се печелят милиарди.

Не знам за евреите но светът без умствено изостанали тролове пишещи тъпащини като тебе би бил по-добър, да. Отде ви изравят бе,

Тоя се взема прекалено насериозно, отдааавна е надхвърлил нивото си на некомпетентност и току изплещи някоя глупост.

крадецът вика дръжте крадеца

светът ще стане доста по-хубаво място, ако се премахнат фейсбук и туитър....

А какво стана със свободата на словото?

И тоя че го триеме май !

На тоя гнусар като му видя мазната физиономия и ми се повръща.... Ако нямаше пари щеше да умре девствен. Тоя няма и кой да се прежали да го измандръса даже, кво остава някоя да му пусне. Разбира се, с парички е друго :)

в уж "българоговорящ" стенвестник.ха.ха.

КОЙ ти е ВИНОВЕН , че си глупак , който кълве на всяка ''нова въдица'' , за да се прави на ''модерен дигитален тарикат '' и си мисли че всичко е само на шега ???? Нали всички се дървите и получавате оргазъм от всяка нова технология която някой Ви набута , но нямате мозък да се сетите - ЗАЩО !!!!! Ако си си мислел , че всичко се създава и се хвърлят милиарди , за неговите разработки , само за да ти е на теб лесен и весел живота - То значи , че си повече от ГПУПАВ !!!!!

А също така мобилните телефони, телевизията.....

Ми кой ви е спрял? Махнете си фейсбуците, туитърите, телефоните, телевизията и квото ви хареса и повече никога не ги употребявайте и светът ви ще стане такъв какъвто си мислите че ще стане.

Ако може и правилата да са писани от захарния връх, че и контролът ТОЙ да го упражнява... нали!

Абе еврейчето уж му изтървало края, ама други виновни! Ха сега да повтаря като мантра призивите на много други хора, но някой друг да върши черната работа а той само да маже филиите!

Има и една друга поговорка, която е уместна: „Пази Боже, сляпо да прогледа“. Концепциите взети от Фейсбук бяха разрастнати там до такава степен благодарение на неограниченото от нищо поливане с доларчета и кредитиране с години наред както на Фейсбук, така и на цялата телекомуникационна инфраструктура, изкупуване на всякакви алтернативи плюс плътното затваряне на вратите за външна конкуренция от същите тези власти към които този Зукърбърг сега апелира да се намесели най-после и пак все така по американски, разбира се – без омраза и обиди. Да го забележат видите ли, че досега те въобще не са се занимавали с техно компаниите в щатите. Цензуриращото и манипулиращо чудовище Фейсбук се разрастна в щатите, но възникването си дължи до голяма степен на австралийското чудовище. Като това австралийско чудовище не е някакъв митичен тамошен вариант на Лох Нес, а е съвсем реално и с вече причинени множество щети по цял свят – това е австралийския медиен магнат, върл глобалист и ционист (без да е етнически евреин), Рупърт Мърдок. Той купи много популярната и бързоразвиваща се платформа Май Спейс и… и я унищожи (без обиди, разбира се – само с усмивки и с невидимата ръка на пазарната икономика), прати я при браузъра Нетскейп разчиствайки пътя на келявия тогава Фейсбук, който сега има наглостта да поучава и манипулира по цял свят. При предлаганите ограничения, както и преди, пак се пропуска дори споменаването на езика на толерантността, съчувствието и обичта използвани за унищожение, при който подход методът не е директно въздействие върху обекта на люта фанатична омраза, а подпомагането и финансирането; обучението, заблудата и индоктринирането; показните симпатии и фалшива обич; всяческата подкрепа и защитата на абсолютно всичко, което го унищожава.

На Зукарчето законите ли му станаха виновни?