Днес отвори врати специална изложба, организирана от Huawei в България. От 2 до 7 септември в софийската галерия Nova Art Space ще може да видите какви снимки правят смартфоните на компанията - от бюджетния Huawei Y6, до върховият Huawei P30 Pro.

Вижте тази публикация в Instagram.

Blade Runner SOFIA #ShotOnHuaweiP30pro, processed on #LightroomMobile . Кадър за категорията #EmotionTag в конкурса за мобилна фотография InFocus AWARDS. (Кадрите трябва да са обработени изцяло на мобилен телефон, което си е предизвикателство само по себе си!) Повече инфо: Link in bio . #HuaweiP30 #pforphotography #mobilephotography #huaweimobilebg #vscobulgaria #bladerunner #talentedbg #diagonal #archdaily #architecture_hunter #bulgaria #huaweip30pro #nextimageawards #Sofia #travelphotography #travel #vscosofia #architecture #Sofia #fosterandpartners #architecturephotography #dimitarkaranikolov @huaweimobilebg @huaweinextimage @lightroom

Публикация, споделена от Dimitar Karanikolov (@karanikolov) на

Входът е свободен, а куратор на изложбата е фотографът Димитър Караниколов.

Вижте как изглежда част от изложбата на Huawei >> >> >>

В галерията ще може да видите както негови снимки, така и кадри на български автори, участващи в конкурса за мобилна фотография Huawei InFocus Awards 2019.

Галерията се намира на улица Съборна № 3 и приема гости от 11 до 19 часа всеки делничен ден и в събота от 11 до 15 часа.

От компанията разкриват, че България е в топ 3 по участия в регионалния конкурс Huawei InFocus Awards 2019. Победителите в него ще бъдат обявени на 8 септември.

Всички творби, които ще бъдат представени на изложбата, са заснети с мобилни устройства на компанията, като под всеки кадър е написан и моделът, с който той е заснет.