Можем да работим ефективно у дома, ако имаме подходящ софтуер

В сегашната ситуация коронавирусът ни държи далеч един от друг. Но с подходящ софтуер бихме могли да работим дистанционно, без да се чувстваме отдалечени!

Срещи отвсякъде! Незабавно преминавате от групов чат към видеоконференция с натискане на един бутон. Екипи от 10 или 10 000 човека се срещнат на едно място, без значение на колко места всъщност се намират.

Сътрудничество от всякъде! Никога повече няма да търсите неистово желаните файлове. Вместо това получавате в екип достъп, споделяне и редактиране на Word документи, PowerPoint и Excel файлове в реално време.

Microsoft Office 2019 само за €29,50!

Предимствата на Microsoft Office 2019 за вашата работа в дома и малкия офис (SoHo) не приключват с инсталиране и настройка на компютъра. Microsoft Office 2019 има много полезни функции, които ще направят работата ви по-опростена и ефективна. Получете вашия ъпгрейд сега с най-добрата цена - само за €29,50 с код на купон KWLE50. Keysworlds предлага перфектни софтуерни продукти и обслужване, за да сте спокойни след покупката.

Windows 10 само €8,67!

Щом влезете в Windows 10 PC със своя Microsoft акаунт, автоматично се прилагат уникалните конфигурационни настройки и информацията от потребителския ви профил. Личните ви данни в облака - поддържани от Microsoft OneDrive и Box - също са на разположение, без да се налага да ги прехвърляте. Не е късно да направите превключването. За да помогне на хората да имат по-добра работна среда в условията на пандемия Covid-19, Keysworlds предлага 38% отстъпка - ъпгрейдът до на вашия РС до Windows 10 ще ви струва само €8,67. Приложете ексклузивен код за отстъпка KWLE38 с вашата поръчка още сега.

Разгледайте предложенията за Microsoft Office 2019 по-долу и използвайте купон KWLE50 за отстъпка от 50%:

Разгледайте всички серии Microsoft продукти като Windows ключове и други пакетни ключове с промо код KWLE38 за 38% отстъпка.

Специален купон KWLE40 за 40% отстъпка за Office 2016 продукти.

Лесна покупка, лесно плащане

Keysworlds предлага отлична услуга и специализирана автоматична система с несравнима ефективност, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите! Ще получите своя продуктов ключ до минути по електронната поща. Keysworlds предлага също лесни, сигурни и надеждни начини за плащане като PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта, както и 24/7 обслужване на клиенти ([email protected]), за да гарантира, че получавате адекватно съдействие, когато ви е необходимо.

 

*Рекламен материал