Технологичната компания А1 има нов стимул към клиентите да използват онлайн каналите, като предоставя до 75% намаление на устройства, закупени от онлайн магазина A1.bg до края на месец май. В рамките на тази кампания устройствата се предлагат само на сайта на компанията, в комплект с технологична джаджа или аксесоар, както и с абонаментен план от телекома.

Мерките за предотвратяване разпространението на коронавирус и социалната дистанция превърнаха технологичните устройства в незаменим инструмент за връзка, работа, забавление, обучение. Много повече обръщаме внимание на това колко важни са технологиите, които използваме в ежедневието си. Това е и една от причините за старта на новата кампания на А1. Тя дава възможност на всеки, който има нужда от нов смартфон за себе си или за свой близък да се сдобие с него, при това със значителна отстъпка от цената.

Потребителите могат да избират измежду 11 смартфона от средния и ниския клас. Моделите са специално подбрани да отговарят на нуждите на потребителите, които залагат на устройства с елегантен дизайн, добри характеристики и достъпна цена.

Флагмански характеристики в средния клас

Един от най-актуалните модели на пазара, включен в кампанията на А1, е Samsung Note 10 lite. Той не се вписва в утвърдените категории, а по-скоро съчетава характеристики и на средния, и на високия клас смартфони. Част от компонентите и функциите на Note 10 Lite са присъщи за флагманските модели. Сред акцентите в смартфона е големият 6.7-инчов AMOLED дисплей, тройната камера на гърба, осемядреният процесор и голямата батерия от 4 500 mAh. Както по-големия си брат, Note 10 lite включва стилуса S Pen, с който може да се правят записки директно по дисплея и да се управляват различни функции. Samsung Galaxy Note 10 сега се предлага от А1 с 25% отстъпка и в комплект с външна батерия ttec PowerCard, с капацитет от 5 000 mAh.

Друг актуален модел, който също идва с 25% отстъпка, е Huawei P40 lite. Той е най-новият модел от серията P40. Впечатляващата комбинация от четири камери на гърба на смартфона определено грабва вниманието, като освен основната камера с 48 MP, смартфонът включва ултраширокоъгълна (8 MP), макро (2 MP) и сензор за дълбочина (2 MP), а любителите на фотографията ще открият и 16 MP селфи камера. Моделът има 6.4-инчов дисплей, 128 GB вградена памет и 6 GB оперативна памет.

Бюджетни предложения от LG, Samsung и Huawei

Сред предложенията на А1 на промоционални цени са и бюджетните модели LG К50s, Samsung A20e и Huawei P Smart Z.

Смартфонът LG К50s идва в комплект с хендсфри ttec Rio и е със 75% отстъпка, ако бъде закупен с тарифен план A1 One Unlimited XL. Моделите Samsung A20e и Huawei P Smart Z могат да бъдат закупени с отстъпка от 50% и са в комплект с външна батерия ttec PowerCard, с капацитет от 5 000 mAh.

За фитнес ентусиастите, които не спират да поддържат форма дори и извън фитнеса и искат да следят показателите си детайлно, А1 предлага комплекта Huawei Nova 5T и смарт гривна Smart Band 4, който е с отстъпка от 30% с план от А1.

Смарт устройство за дома

За потребителите, които обръщат специално внимание на качеството на въздуха в дома, А1 добавя в кампанията си и предложение от Xiaomi. То включва смартфона Xiaomi Mi A3 в комплект с пречиствател на въздуха от същия производител. Това ново и полезно устройство за дома пречиства въздуха от фините прахови частици. Това е от голяма важност за здравето на белите дробове и би могло да е особено полезно на хора с респираторни проблеми, семейства с малки деца и всички, които са чувствителни към чистотата на въздуха. Пречиствателят може да се управлява лесно от смартфона само с един клик в приложението Mi Home.

А1 призовава своите потребители да останат по домовете си и да се възползват от специалните предложения на компанията, за да направят престоя си у дома още по-приятен и забавен. Промоционалните цени са валидни до 31 май и важат само при закупуването на устройството през онлайн магазина и с план от А1. Доставките са безплатни до всяка точка на страната, независимо от стойността на поръчаното устройство.

*Рекламна публикация