Коментари - Клонират човек до 50 години | IT.dir.bg
назад

Клонират човек до 50 години

Британският учен и нобелов лауреат за медицина сър Джон Гърдън предвижда създаването на човешки клонинги до 50 години, съобщава в. "Телеграф", цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Клонират човек до 50 години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

елате ми в подлеза трябва да се озаглави

wenci

Самото разпрространение на това като "новина" е с цел - НЕ НОВИНА, а подготовка на публиката. Защото тези и много други неща са разработени тайно и са достигнати големи постижения, но са секретни. И идва времето когато трябва да се разкрият тайните........

Няколко диктатора като Сталин и Адолф и в добавка на няколко Айнщайновци, Леонардовци и други подобни, че да видим всеки какво е имал в проект.Едва тогава ще бъде изчистена планетата от непотребните си твари и проблеми а умовете ще покажат и доразвият проектите по машините които ще ни изведат на пътя който търсим от сътворението до сега.

Клонирането в РБ е вече факт. Ако се разходите из гетата ще видите че всичките човешки оботатели там си приличат ментално и физически. Същото е и в Народното събрание и в Министерския Съвет. Даже имаме и видове клонинги - мутри, мутреси, борци, гребци фолкпевици и прочее ....

БОГ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ТОВА! НЕ СЕ БЪРКАЙТЕ ТАМ КЪДЕТО НЯМАТЕ ПРАВО.

Човешки клонинги. В друга статия тук пишеше, че сме открили гена на безсмъртието. Да колонизираме друга планета става вече задължително вместо опционално. Тази няма да ни понесе.