8-месечният изолационен експеримент СИРИУС приключва днес в Москва

Петима членове на екипажа, след 240 дни в изолация, напускат днес наземния експериментален комплекс на Института по биомедицински проблеми на Руската академия на науките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама как така?!? Как в Русия?!? Нали те по-сложно нещо от Т-34 и казан за водка не могат да направят! Веднага новината да се изтрие, като нарушаваща евроатлантическите ценности! Шегата на страна - хубаво е да има сухи тренировки, без предрасъдаци. И нека следващият път да е в Космоса!

некадърникът пак да се изкаже :) абе ватник, ходи в рассията да работиш с уравненията на Максуел, ма! ходи да караш лада или заз, хахахахахахаха

Много аргументирано! Good guy!

Само преди дни американците изстреляха ракета Atlas V със секретно предназначение на този етап. Ракетата носител е оборудвана с руски двигател РД-180! Така, че вервай ти на приказки от хиляда и една нощи

цялата "руска" електроника е внос от белите държави - разбирай САЩ и ЕВропа разработват и поръчват на черноработниците Китай да произведат. Може да ми посочиш ЕДИН предмет в дома ти произведен в Русия - НЯМА знам, всички сме така.

И аз мога да се затворя в къщата на село за една година и да си фантазирам че съм кацнал на Марс!

И какво технологично има да затвориш 5 човека в един апартамент? Че това и ние го правихме по време на пандемията. Добавката е, че провеждат експерименти с психиката и хигиената. Язък за родителите ти, че са те пратили да учиш за инженер, а не си научил основното - четене с разбиране.

Нито гравитацията нито знанието, че няма кой да ти помогне там горе - ако нещо се прецака ще си мъртъв. А тука знаеш, че ще те изведат веднага ако нещо се засереш - било то емоционално или физически .Поне е имало жени - че да разтоварват кесиите мъжете.

Не само това, ако стане някой сакатлък, я бъбречна криза, я нещо друго, веднага човека ще каже, като ловджията на глигана "не ме интересува, аз съм за гъби!" и ще излезе.

Това им остана на Руснаците да правят. Симулации.

Симулацията е почнал доста преди войната. Вече и това няма да им остане

Когато са влизали е имало мир, а се връщат в империя на злото завземаща територии, ще им трябва малко време за аклиматизация.

Да, били са нормална държава, нормален бизнес партньор на цял Свят. А сега са Северна Корея 2, подкрепяни от Еритрея, Сирия и шепа хора в България и Сърбия които нямат нормална работа и затова пишат по цял ден руска пропаганда в Интернет.

Да екпериментира колко мое да изкара без Лена

Ехее, Пеевфски, липсваш ми. Така хубаво ми беше когато ти правих сфирки.... ммммм, че хубаво беше

..си лаем... Бесните кучета ще си остинат с това - с пяната на устата. А Русия же пребъде.

же пребъде, ама като кочина же пребъде, ььь

ето го поредното куче с пяна на уста

От преди 2+ години, цялото човечество провеждаме един социален експеримент. Тамън свърши единия и започна следващия.

На теб живота ти е социален експеримент, родил си се тъп.

Аке не си си ударил поредния бустер, побързай, че изоставаш от спасяването на себе си и околните :))

... и винаги да ходиш с маска на мутрата против корона и с тапа отзад против маймунска шарка, че си от рисковия контингент :)

В Щатите този експеримент щеше да завърши щастливо за всички.

Само в евреиски холивуд