8-месечният изолационен експеримент СИРИУС приключва днес в Москва

Петима членове на екипажа, след 240 дни в изолация, напускат днес наземния експериментален комплекс на Института по биомедицински проблеми на Руската академия на науките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Щатите този експеримент щеше да завърши щастливо за всички.

От преди 2+ години, цялото човечество провеждаме един социален експеримент. Тамън свърши единия и започна следващия.

..си лаем... Бесните кучета ще си остинат с това - с пяната на устата. А Русия же пребъде.

же пребъде, ама като кочина же пребъде, ььь

Да екпериментира колко мое да изкара без Лена

ето го поредното куче с пяна на уста

На теб живота ти е социален експеримент, родил си се тъп.

Само в евреиски холивуд

Когато са влизали е имало мир, а се връщат в империя на злото завземаща територии, ще им трябва малко време за аклиматизация.

Това им остана на Руснаците да правят. Симулации.

Нито гравитацията нито знанието, че няма кой да ти помогне там горе - ако нещо се прецака ще си мъртъв. А тука знаеш, че ще те изведат веднага ако нещо се засереш - било то емоционално или физически .Поне е имало жени - че да разтоварват кесиите мъжете.

Да, били са нормална държава, нормален бизнес партньор на цял Свят. А сега са Северна Корея 2, подкрепяни от Еритрея, Сирия и шепа хора в България и Сърбия които нямат нормална работа и затова пишат по цял ден руска пропаганда в Интернет.

Ама как така?!? Как в Русия?!? Нали те по-сложно нещо от Т-34 и казан за водка не могат да направят! Веднага новината да се изтрие, като нарушаваща евроатлантическите ценности! Шегата на страна - хубаво е да има сухи тренировки, без предрасъдаци. И нека следващият път да е в Космоса!

некадърникът пак да се изкаже :) абе ватник, ходи в рассията да работиш с уравненията на Максуел, ма! ходи да караш лада или заз, хахахахахахаха

Много аргументирано! Good guy!

Само преди дни американците изстреляха ракета Atlas V със секретно предназначение на този етап. Ракетата носител е оборудвана с руски двигател РД-180! Така, че вервай ти на приказки от хиляда и една нощи

цялата "руска" електроника е внос от белите държави - разбирай САЩ и ЕВропа разработват и поръчват на черноработниците Китай да произведат. Може да ми посочиш ЕДИН предмет в дома ти произведен в Русия - НЯМА знам, всички сме така.

Аке не си си ударил поредния бустер, побързай, че изоставаш от спасяването на себе си и околните :))

... и винаги да ходиш с маска на мутрата против корона и с тапа отзад против маймунска шарка, че си от рисковия контингент :)

Не само това, ако стане някой сакатлък, я бъбречна криза, я нещо друго, веднага човека ще каже, като ловджията на глигана "не ме интересува, аз съм за гъби!" и ще излезе.

И аз мога да се затворя в къщата на село за една година и да си фантазирам че съм кацнал на Марс!

И какво технологично има да затвориш 5 човека в един апартамент? Че това и ние го правихме по време на пандемията. Добавката е, че провеждат експерименти с психиката и хигиената. Язък за родителите ти, че са те пратили да учиш за инженер, а не си научил основното - четене с разбиране.

Симулацията е почнал доста преди войната. Вече и това няма да им остане

Ехее, Пеевфски, липсваш ми. Така хубаво ми беше когато ти правих сфирки.... ммммм, че хубаво беше