Бил Гейтс купи хотел с изглед към Кремъл

Фонд на милиардера придоби мажоритарен дял във Four Seasons

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавията ви са .... опази боже наближавате блиц по простотия

Оттам ще стреля по Путин през каутър страик.

Коткат го чекистите да го убият на негова територия...

Клик-бейт заглавие в стила на съветските школи по промиване на мозъци. Надали Гейт се купил компанията единствено и само заради тия 2 хотела в пропадналата Рассия.

скоро ще става президент на Русия.

по малоумно заглавие отдавна не бях срещал. Точно заради кремълската гледка е купил цяла верига хотели...

Явно е забравил чековата си книжка вкъщи, иначе би купил цяла Русия.

Просто хипотетично питам...

По-скапана статия не намери ли да преведеш?

"приходите на Four Seasons Hotels от наеми на стаи в Русия възлизат на 32 милиона долара" ок.. да сравним Безос печели по $321 млн на ден!!! Бил Гейтс по $9,8 млн на ден !!! Тези хотели в Русия - $32 млн на ГОДИНА!!! Дали го е взел да печели от него?

Купил бил, той. Гейтс.. В хотел "Москва" Товарищ Чемизов(один из кошельки Путина) притежава цял етаж. И то за мизерни рублей на съветски цени. Дъщеря му е собственик на кипърски оффшор продаващ руската военна продукция. По образование и професия щерката на Чемизов е....фризьорка.

Печелил той 300 милиона НА ДЕН Безос :) Поредния дето си мисли, че такива като него наистина разполагат със 100-200 милиарда. Тва са парите дето може да ги вземе, ако реши да продаде всичко накуп и някой реши да го купи. Което е мааааааааалко сложно.

това е ОБОРОТА на компанията му.

Заглавието кърти миФки! Освен че статията не отговаря на заглавието, Бил Гейтс не се занимава с такива работи. Това се върши от Майкъл Ларсен, който е невероятен талант в инвестицийте и главният човек в фонда. Били за това го е наел. 90% от състоянието на Бил Гейтс не е от Майкрософт, а имено от инвестицийте направени от Ларсен.

Първо се научи какво е офшор, след това се научи че от 15г НЯМА кипърски "оффшор" - това беше 90-те. И чак след това коментирай за Чемезеов и дърщеря му, Съдейки по познанията ти за "офшора", подозирам че познанията ти за личните активи на Чемезов са точно толкова акуратни :-)

Ако можеха, отдавна да са го направили а не да врякат срещу Путин и Русия. Ама явно не могът!

за 2021 няма да говорим щото хотела е бил празен и за това дават 2018та, ама няма и да говорим щото Амазон.... приходи "113.1 billion USD (Second quarter of 2021)" - 113 млрд за 3 месеца

кога Гейтс е "врякал" срещу който и да е? Той просто ги купува.... както се вижда.

Били си е купил кабинет със всички удобства, от който да следи как върви ежегодната ваксинация в Кремъл.

От този хотел Бил Гейтс ще започне осъществяването на пъкления си план по чипиране на Путин и цяла Русия. :)

OFFSHORE е оригиналната дума на английски. ОФФШОР е думата руски. https://youtu.be/FOlHRtrEGms Какво има Чемизов ще го видиш. А ты, сука блядь, иди нахуй и больше не будь тролей Кремля!

И НА БЕЗОС И НА ГЕЙтс И НА ЦУКЕРФАКЕР И НА МЪСК И ОСТАНАЛИТЕ СОЦИОПАТИ............

Че тоя не знае ли, че в тоз хотел хоросана е пълен с бръмбари...